Stranica 26 od 112 PrviPrvi ... 1624252627283676 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Da se i ja malo javim...
    Svima novima velia dobrodošlica i da čim prije budete ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ja se nadam da sam se e.coli rjesila ali nista od brisa do poslije uskrsa. Pa onda u petrovu pa da vise dobim te klomifene ili kaj vec. Ali ovaj mjesec sam imala ovulaciju sto nije slucaj kod mene,tak da se ocito nekaj poboljsalo s mojim prolaktinom.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A nadam se da me prof.R nece traziti da ponovimo spermiogram..a od nalaza imam bas sve osim hormona..samo da me upisu za lijekove,daj boze..
    Hvala na pomoci

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo me. bila sam u petak i jučer na ultrazvuku.....uglavnom, ovulacija je bila, jučer su odmrzavali....danas moram oko 11 zvati, da mi kažu imamo li transfer!!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima! Evo ja se upravo vratila iz Zagreba, i da odmah podjelim radosnu vijest..danas sam dobila sve ljekove (ima ih ko da ljekarnu otvaram )s obzirom da sam danas na 25. dan ciklusa odmah danas startam u 17 sati sa decapepty-om, od 2.-4. dana ciklusa dodajem 3 amplule gonala, a onda od 5.7. po 2 ampule gonala, 7. dan moram na ultrazvuk pa završna ovitrell, totalno sam uzbuđena..aaaaaaaaaa naravno da sam zaboravila pitati da li za ultrazvuk trebam uputnicu ili ne? da ne komentiram svakoj posebno držim palčeve i da sve ide kako ste si zamislile!!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima! Evo ja se upravo vratila iz Zagreba, i da odmah podjelim radosnu vijest..danas sam dobila sve ljekove (ima ih ko da ljekarnu otvaram )s obzirom da sam danas na 25. dan ciklusa odmah danas startam u 17 sati sa decapepty-om, od 2.-4. dana ciklusa dodajem 3 amplule gonala, a onda od 5.7. po 2 ampule gonala, 7. dan moram na ultrazvuk pa završna ovitrell, totalno sam uzbuđena..aaaaaaaaaa naravno da sam zaboravila pitati da li za ultrazvuk trebam uputnicu ili ne? da ne komentiram svakoj posebno držim palčeve i da sve ide kako ste si zamislile!!!

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bili - oprosti ako si već negdje napisala...kod kojeg si liječnika?

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure, koja se u zadnje vrijeme naručivala i od kada postoji limitirani broj postupaka po mjescu u petrovoj, ja danas bila pa sam u šoku. Od kada je to?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

luna 1...šta su ti rekli? ja sam se liječila...i rekli su mi kad imam dobre briseve nek dođem 8-10 dan....ja se liječila od 10. mjeseca prošle godine...i sad sam se pojavila s uputnicom za postupak 10. dan ciklusa. Jel to možda jer je sekundarni!?? nitko mi nije spominjao ništa...niti za čekanje niti za ograničavanje postupaka. Ali sam tamo skužila da je moja doktorica...pretrpana i uopće ju nisam vidjela, svaki put je bio netko drugi.

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

9 MJ prošle godine išla u stimulirani, u 11 po smrzliće. Sada skupila sve nalaze i očekujem postupak u 4 mj, jer mi je Kasum rekao da dođem nakon 6 mj. Došla s svim nalazima urednim i uputnicom za bolničko liječenje u slučaju da mi odmah da lijekove ili ako ne prepostavila sam idući mjesec. I on mi unutra kaže da može ovaj mjesec stimulacija da nema ništa protiv da odem sestri i dogovorim se s njom. Ja kod sestre a ona izvadila bilježnicu i kaži mi da imaju ograničan broj postupaka neznamn više 80 ili 60 sva sam u šku eto još se nisam prestala tresti. I ja njoj kažem da ne vjerujem i okrene mi biljžnicu i sve sama imena za postupaka cura i lista ona i dođe do 10 mjeseca i kaže mi da ima slobodan termin. Da dođem u 9 po lijekove.

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

zato pitam jel ko još to tamo doživio i vidio to naručivanje i tu bilježnicu

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj luna1 prvotno napisa Vidi poruku
    Cini mi se da je to standardni postupak. Cekanje je otprilike 6 mj. Ja sam trenutno u 2. postupku IVF-a (u sijedu sam dobila ljekove i sad cekam M), oba postupka sam cekala cca 6 mjeseci.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme!!!! sad sam i ja lagano u soku ..ja idem u srijedu se narucit za lijekove pa javim..ajme!!!

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

daj javi kak si prošla, pa nije mi jasno ovo mi je 7 postupak, nisam na početku imala takvih problema ne krećem iz početka, uvijek isto doneseš nalaze pregled i to je to. A ne 6 mjeseci čekanja

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Koma ak je tako...uglavnom imam sve uredne nalaze tak da bi mi trebali datctermin za lijekove..
    Javim svakako nema problema..
    Samo sti ja idem prvi put pa ne znam e ima to kakve veze..ufff..
    Javim se

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja sam za prvi i drugi postupak čekala po 5 mjeseci. Za sekundarni sam čekala 3 mjeseca ali razlog je taj što je bilo ljeto i nisam bila stimulirana injekcijama već klomifenima pa bi vjerovatno to išlo i prije da nije bilo ljeto i godišnji. Meni je isto rečeno da postoji ograničeni broj postupaka jer oni mjesečno dobiju i ograničenu količinu lijekova od HZZO-a, pa mi to sve ima i logike.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo ja koliko sam citala po forumu znam da 7 i 8 mj.ne rade...neka me neko ispravi ak se varam..tako da je malo vremena a puno trazenih postupaka,tako da nam nazalost izgleda ne.gine cekanje od pola godine..ajme!! Zna li neko koliko mi nalazi vrijede? Pa sve ce mi istec dok dodem na red pa onda opet skoro sve ispocetka..ma joj,a bas se ponadala 6 mj..
    sve cu znat u srijedu i prenjet vam informaciju

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

luna1 ne kužim zašto te u 11mj nisu stavili na listu čekanja pa bi sad bila na redu. Uvijek je nažalost lista od 4 do 6mj a ljeti ne rade

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kod dr.Pavičić ali jučer s obzirom da je ona na godišnjem mi je bila dr.Šprem odnosno onaj mladi doktor za kojeg ne znam kako se zove ali ima jaki glas i zbog naglaska mi se čini da nije iz Zagreba (ili se možda varam).On mi se čini skroz ok.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    bili - oprosti ako si već negdje napisala...kod kojeg si liječnika?
    Kod dr.Pavičić ali jučer s obzirom da je ona na godišnjem mi je bila dr.Šprem odnosno onaj mladi doktor za kojeg ne znam kako se zove ali ima jaki glas i zbog naglaska mi se čini da nije iz Zagreba (ili se možda varam).On mi se čini skroz ok.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

9 MJ prošle godine išla u stimulirani, u 11 po smrzliće. Sada skupila sve nalaze i očekujem postupak u 4 mj, jer mi je Kasum rekao da dođem nakon 6 mj. Došla s svim nalazima urednim i uputnicom za bolničko liječenje u slučaju da mi odmah da lijekove ili ako ne prepostavila sam idući mjesec. I on mi unutra kaže da može ovaj mjesec stimulacija da nema ništa protiv da odem sestri i dogovorim se s njom. Ja kod sestre a ona izvadila bilježnicu i kaži mi da imaju ograničan broj postupaka neznamn više 80 ili 60 sva sam u šku eto još se nisam prestala tresti. I ja njoj kažem da ne vjerujem i okrene mi biljžnicu i sve sama imena za postupaka cura i lista ona i dođe do 10 mjeseca i kaže mi da ima slobodan termin. Da dođem u 9 po lijekove.
    Fuuuuu.....

Dakle iz ovog mogu zaključiti da ja na red dolazim u prosincu, obzirom da na pregled idem tek 28.05....... Strpljen - spašen...

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zrinkič čekamo novosti
    ja sam u stanju čekanja, ciljali jesmo, a sad ćemo vidjeti jesmo li uspjeli naciljati
    pijem duphaston i čekam taj dan kad ću popiškiti svoj prvi plusić

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

strategija neznam više ništa rečeno mi je da dođem sad, i ja došla kad ono od stimuliranog do stimuliranog čekam 13 mjeseci

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A jel imaš to napismeno? Ako imaš svađaj se pa možda uspije. Probaj i sa doktorom razgovarati može li on šta učiniti.
    I meni se smračilo kad su me nakon negativne bete naručili kod dokorice za 2 i pol mjeseca a trebam samo na 5min do nje da me stavi na listu za sljedeći ivf. Joj najgore je to čekanje!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Stvarno ne razumijem tu komplikaciju..zasto te odmah ne stave na listu pa ti u meduvremenu dok cekas mozes vadit potrebne nalaze a ne ovako..
    Ma joj,kod nas svugdje di god dodes organizacija nula bodova..

No sikiriki

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo upravo gotova sa prvim pregkedom...
    I istina,upisuju tek za 10 mj...upisana!!!
    E zna mozda neka gdje mogu izvadit AMH?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Milasova AMH i inhibin B vade u Vinogradskoj, ali se to dodatno plaća. AMH je 264 hrk.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

AMH može i na uputnicu na Vuk Vrhovcu, a netko je spomenuo da se i u Petrovoj sad može na uputnicu...

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima i naprije Sretan Uskrs, imam pitanjce...trošim decapepty-l i trebala bi dobiti m, imam užasne predmenstrualne bolove, promjene raspoloženja, lagane mučnine i inače imam simptome kad mi treba doći ali ovaj puta su apsolutno svi simptomi izraženi deset puta više a bojim se da kad mi krene da ću sve poplaviti...jel imala koja iste simptome ili slične? to je valjda normalno ili?

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo upravo gotova sa prvim pregkedom...
    I istina,upisuju tek za 10 mj...upisana!!!
    E zna mozda neka gdje mogu izvadit AMH?
    Ja sam ga vadila u Steli, 350,00kn.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

AMH možeš napraviti na Viku Vrhovcu - na uputnicu. Nalaz se čeka 2-3 tjedna. A može i u Braayer Labaratoriju oko 600 kuna.
    metoda kojom rade u VV je ista kao i u Brayeru.
    Ja sumnjčava kakva jesam napravila u oba labaratorija , nalaz gotovo identičan.
    Tako da , preporučam VV.
    Pozdrav.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala curke od srca na od
    govorima..otici cu po uputnicu pa cu vec negdje napraviti to..imam fore do 10 mj

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Petrovke bok,

jel koja od Vas slučajno zna da li u slučaju sekundarnog postupka sa samo 2 smrznute JS oni punktiraju i svježu js s obzirom da se još uvijek smiju oploditi 3 stanice?

Nadam se da nisam zakomplicirala

Spremam se idući mjesec a zaboravila sam ih pitati kada sam zvala.

hvala i sretno svima

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Bab, nedavno smo od jednog dr-a iz Petrove dobili info da se to već dulje vremena NE radi (mada im je to svojedobno vjerovatno jako dobro došlo u rihtanju statistika o uspješnosti sekundarnih ivf-ova).

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

šmrc...
    Hvala ti puno na odgovoru...baš sam se nadala da ću ju uspjet iskoristit.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bab, meni to nisu htjeli napraviti... Situacija ista. Dvije smrznute JS i jedal lijepi folikul. Dobila sam i štopericu i sve. Tako da smo mi imali ciljani odnos/sekundarni ICSI.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

joj, tikki moja...
    ja mogu ciljat 4 života al neću od toga imat koristi
    al šta je tu je...nadam se opet zimskom (dobitnom ) postupku koji će nadam se rezultirati bebicom.
    pusa

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Joj drage moje,ja sam se bas nedavno prijavila tu na forum i citam vase postove i nekad me tak panika ihvati da je to strasno..uvijek kad idem u petrovu mi srce neopisivo lupa..
    A nisam jos ni bila na postupku..
    ovdje osjecam da me razumijete i ugodno mi je tu..
    Svima zelim uskoro bebaca u naucju

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure trebam vaditi betu za dva tjedna u petrovoj, pa me zanima gdje to idem: da li u labos bolnice ili u petrovu 3?
    i da li se trebam naručiti?

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    cure trebam vaditi betu za dva tjedna u petrovoj, pa me zanima gdje to idem: da li u labos bolnice ili u petrovu 3?
    i da li se trebam naručiti?
    U labos bolnice. Ne terba se naručiti, samo dođeš s uputnicom.

Bab, sretno draga!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

opet jedno glupi pitanje
    Sta mm mora imati sa sobom kad cemo ici u postupak ICSI? Nekakvu uputnicu,zdravstvenu? Ili je njegovo samo da se pojavi i to je to
    Nisu mi za njega bas nis spominjali pa zato pitam...
    Posljednje uređivanje od milasova8 : 13.04.2012. at 13:43

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

samo se pojavi!!! tamo će mu dat papir s kojim ode u lab!!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dan curke, mogu ovdje pitati,posto vidim da vas dosta proslo postupak.
    Bila sam danas kod doka 7dc, prva M nakon spontanog i rekao mi da slijedeći tjedan dođem po terapiju, 14dc ovog ciklusa.
    Sve u redu što je vidio.
    Vadila sam hormone prije 2 mjeseca bili svi ok,samo mi se napokon sada TSH spustio ispod 2.
    Rekao mi je prije da ne bi išao samnom u stimulirani.
    Inače, operirala sam prije 1g miom,sve bi trebalo biti ok.Spontani sam imala 6tjedan i to sam dobila M bez bolova, samo otišlo.Bez kiretraže.
    Što me sada dalje sljeduje?

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Melem, ja sam iza spontanog morala učiniti gomilu pretraga i sada čekam 6. mjesec za postupak, ali je kod mene bila kiretaža, pa je to valjda drugačije. Ti ćeš vjerojatno onda normalno u postupak, kao i svi. Nadam se da će ti se javiti netko kod koga je bila ista situacija. U svakom slučaju, sretno!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala Konfuzija,
    Pa vjerojatno hocu, cim mi daje tablete vec ovaj ciklus, znaci da bi slijedeci ciklus mogla biti aspiracija.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Čitam, pokušavam vas pratiti... ali nekad mi se čini da pišete na švedskom, niš vas ne kužim i to me pravo plaši

Ufff.... ja trebam info o urologu za mm. Sve potrebne nalaze ima sad samo treba na pregled, imate preporuku za urologa..?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Prava ovcica...potpuno te razumijem jer sam i sama u takvoj situaciji..neki pojmovi su mi skroz strani,ali zato nam je divna roda ru i cure pune podrske tako da cemo se snaci u to ne sumnjam..
    A sto se tice urologa mm inace ide ubpolikliniku cedar..ali u je za postupak dovoljan spermiogram,nisu ga trazili nista dodatno..tak da..

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Drage curke,ovih dana počinje sa pikanjem,pa imam par pitanja obzirom da ću si sama davati lmenopure. Obzirom da radim jedan dan ujutro,a drugi popodne, a injekcije moram primati između 17 i 18h,da li ju mogu pripremiti ujutro,a piknut se u traženo vrijeme,jer bi mi puno olakšalo da nemoram miješati ampule na poslu! Ovako bi injekciju imala spremnu pa bi sve bilo jednostavnije i brže!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

kristina, kolko ja znam injekcije se moraju "friške" davat. Čini mi se da sam jednom u gonalima pročitala da se pripremljena šprica treba iskoristiti unutar sat vremena.
    Tako da mislim da ti ova tvoja varijanta ne može proći. Ali sigurno ti piše nešto i u uputama od menopura.
    I naravno sretno sa pikanjem i da nam budeš sljedeća petrovska trudnica.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav kristina1977 i dobro nam dosla
    Sto se tice prijevemenog mjesanja, menopuri se moraju koristiti friski. Ja sam sebe pikala na poslu. Zakljucala bi se u WC sa svojom kutijicom, zmuckala sve sto treba i piknula se.
    Probaj pitati sestre u petrovoj da ti daju otopala od gonala, oni se nalaze u inekciji pa je zgodnije za koristit od menopurovog otapala.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Prava ovcica...potpuno te razumijem jer sam i sama u takvoj situaciji..neki pojmovi su mi skroz strani,ali zato nam je divna roda ru i cure pune podrske tako da cemo se snaci u to ne sumnjam..
    A sto se tice urologa mm inace ide ubpolikliniku cedar..ali u je za postupak dovoljan spermiogram,nisu ga trazili nista dodatno..tak da..
    Ma užasno me strah da ću ja nešto zabrljati, zaboraviti, pogrešno shvatiti, a zapisujem sve redom.... ufffff, ode pritisak...
    Mi odlučili na Rebro kod urologa, valjda će nas primiti kroz nekih 20-ak dana.
    I sad to sve veže sto pitanja, ak mm dobije nekakvu terapiju smije li ju piti bez odobrenja doktora iz Petrove??
    A što je sa mnom, ja sam dobila svoje nalaze (CB, hormoni), trebam li ja sa svojim nalazima kod svog ginekologa?
    Jer ak nešt nije u redu možda i meni treba nekakva terapija?
    Ili čekam termin u Petrovoj da tamo doktor sve čekira?

Ma lost and confused...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •