Pokazuje rezultate 1 do 50 od 243

Tema: kad najranije test?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

samoJa, čestitam i javi nam kako ide!

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    samoJa, čestitam i javi nam kako ide!
    evo cure moje, javljavam se iz bolnice, ovje sam već 6 dana , bilo je svega još uvijek se nadam dobrome... juće sam vidjela srčeko svoje bebice i čula otkucaje, a da vam ne kažem da su me u ponedjeljak htjeli na kiretažu jer kao nema otkucaja itd itd.. prića je gorzna i kad to ostane iza mene podjeliti ću je svama,,, samo savjet svima nikad ali nikad do kraja ne vjerujte doktorima...

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj samoJa prvotno napisa Vidi poruku
    evo cure moje, javljavam se iz bolnice, ovje sam već 6 dana , bilo je svega još uvijek se nadam dobrome... juće sam vidjela srčeko svoje bebice i čula otkucaje, a da vam ne kažem da su me u ponedjeljak htjeli na kiretažu jer kao nema otkucaja itd itd.. prića je gorzna i kad to ostane iza mene podjeliti ću je svama,,, samo savjet svima nikad ali nikad do kraja ne vjerujte doktorima...
    SamoJa, ova tvoja priča je identična priči moje prijateljice. Prvi puta su joj napravili kiretažu jer nisu čuli djetetove otkucaje srca- išla je odmah taj dan jer su imali slobodan termin, drugi put kad je bila trudna, na drugom pregledu su ustanovili opet da djetetovo srce ne kuca i dogovorili su kiretažu za drugi dan.Ona je došla u dogovoreni termin, primila vrata, ali nije ušla. Vratila se doma i par dana plakala. Tada je išla opet svom ginekologu koji je ustanovio da je dijete ipak ŽIVO. Danas je to živahno dijete od 2 godine .

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku
    SamoJa, ova tvoja priča je identična priči moje prijateljice. Prvi puta su joj napravili kiretažu jer nisu čuli djetetove otkucaje srca- išla je odmah taj dan jer su imali slobodan termin, drugi put kad je bila trudna, na drugom pregledu su ustanovili opet da djetetovo srce ne kuca i dogovorili su kiretažu za drugi dan.Ona je došla u dogovoreni termin, primila vrata, ali nije ušla. Vratila se doma i par dana plakala. Tada je išla opet svom ginekologu koji je ustanovio da je dijete ipak ŽIVO. Danas je to živahno dijete od 2 godine .

Pa ja stvarno nemogu vjerovat da se takve stvari dešavaju, do sada mi je tisuću puta prošlo kroz glavu šta je bilo i prvi put kad sam završila na kiretaži, danima sam pokušavala objasniti doktoru da trudnoća nemože bit 7 tjedana kao što su tvrdili, no sad će zauvijek ostati veliki ? , grozno je to sve, znam samo kad odavde izađem nema me više u ovoj bolnici sigurno, toliko toga sam ovih dana tu čula a i vidjela a i na svojoj koži osjetila da je to prestrasno..(

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •