Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Beba 8 dana - help

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

O pa super! Čuj, čini se dobro. Da ne dobiva dovoljno mlijeka ne bi imala što kakati - posebno ne senfasto!

Teorija kaže da bi bilo dobro tijekom noći dojiti barem svaka 4 sata - možeš li to izvesti?
    Kako se ona ponaša tijekom tih sat i pol na cici? Koliko (vremenski) aktivno siše - osjetiš li, vidiš li? Što bi se dogodilo da ju skineš sa cice nakon npr. pola sata?
    Posljednje uređivanje od enchi : 24.04.2012. at 12:38

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    O pa super! Čuj, čini se dobro. Da ne dobiva dovoljno mlijeka ne bi imala što kakati - posebno ne senfasto!

Teorija kaže da bi bilo dobro tijekom noći dojiti barem svaka 4 sata - možeš li to izvesti?
    Kako se ona ponaša tijekom tih sat i pol na cici? Koliko (vremenski) aktivno siše - osjetiš li, vidiš li? Što bi se dogodilo da ju skineš sa cice nakon npr. pola sata?
    Probat ću, to je onda još jedan podoj po noći...
    Ona jednu cicu cijelo vrijeme aktivno siše... naravno uz pauze... drugu, onu koju prije nije nikako cicala vuče... žvak žvak gut..pauza... žvak žvak gut.... pauza. Na kraju ju pustim da još malo uživa i da se dobro uspava... Po noći joj dam prvo ovu punu pa onda ovu slabiju.. a po danu obrnuto... jer mi je malu ragadicu napravila na punoj pa samo čekam da još jedna točkica zaraste... To je napravila odmah u rodilištu, sad više ne boli osim taj prvi zagriz.

Što se tiče senfaste stolice, evo sad sam ju bolje proučila znači senfasta je sa istim takvim mrvicama ali ima i neke zelene komadiće u malim količinama, je to ok?

Ma okolina me pritišće, ali mamu sam prebacila na svoju stranu sad, još muža samo.... Mislim, mali mi je 2 i 3 mjesec dobivao po 1250 mjesečno, nadoknadio je sve. Jedino što je on taj prvi mjesec imao malo dohrane.

Popodne ću zvati doktoricu sa kojom sam OK da porazgovaram sa njom. Ja uvijek nešto filozofiram i imam svoje teorije pa vjerujem da i očekuje moj poziv.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj agata prvotno napisa Vidi poruku
    ... žvak žvak gut..pauza... žvak žvak gut.... pauza. Na kraju ju pustim da još malo uživa i da se dobro uspava...
    ovo ti je školsko sisanje.

(ok, možda baš i ne žvak)

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ovo ti je školsko sisanje.

(ok, možda baš i ne žvak)
    Hehe, a ovu drugu uglavnom hlapljivo guta.... gut gut gut pauza gut gut gut pauza...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •