Dođite u ZG 28.04. na ovu akciju ZAJEDNO ZA PLODNOST koja se tiče upravo vas i svih nas:
ajmo cure i dečki pokazati svoje neslaganje sa zakonom, ajmo pokazati da nas NEPLODNE ima, ajmo dati neplodnima podršku!
akcija ZAJEDNO ZA PLODNOST JE u subotu, 28.04. u ZAgrebu/Trg Bana Jelačića + Cvjetni Trg, daljnje pojedinosti ovdje:
http://forum.roda.hr/threads/73032-A...reb-28-04-2012
i šaljite na facebook, šaljite obavijest mailovima, povedite mame, tate, bake, sestre, braću, prijatelje, kumove, susjede......

Mi smo bili na konzultacijama u Pronatalu prošle godine u 2.mj. Pronatal nam je preporučio dr Vlaisavljević iz Maribora, te smo otišli tamo bez razmišljanja (do dolaska na forum ove godine ja nisam ni znala za PFC)...Mislim da zasad nećemo mijenjati kliniku, u stvari mi nismo ni mogli prihvatiti termin prije 6mj ove godine, jer ću od tada imati priliku ostati doma i čuvati trudnoću...nadam se da će se ovih dana javiti...

Ja sam ovo rekla iz svog iskustva, jel onda možda zbog moje dijagnoze nije bilo bitno koji dan ciklusa, stvarno ne znam?! A primili su me bez da sam se naručila. Inače tamo vadim i hormone štitnjače, za to me odmah naruče na pregledu za idući put...
Javi kako je prošlo, sretno!
Sejla!!! Jupiiiii!!!!!