Pokazuje rezultate 1 do 50 od 135

Tema: Smještaj u Pragu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mako ako imas racune prilozi, ako nemas samo zahtjev. ako ste iz zg onda idete u branimirovu u HZZO na međunarodnu nesto. ja dobila za zadnji put 3337,00 kuna. do sada je bilo 1200 kuna. sada obracunavaju cijenu karte vlaka. ako predate sljedeci tjedan novci bi trebali biti oko 20. u mjesecu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pa ak je tak kak velis ( prek 3000 kn ) onda nebum prilagal racune, jer tolko nisam potrosil na put...nis bum predal samo zahtjev pa bumo vidli kak bu zislo i dal buju trazili jos kaj ...pa se javim

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    mako ako imas racune prilozi, ako nemas samo zahtjev. ako ste iz zg onda idete u branimirovu u HZZO na međunarodnu nesto. ja dobila za zadnji put 3337,00 kuna. do sada je bilo 1200 kuna. sada obracunavaju cijenu karte vlaka. ako predate sljedeci tjedan novci bi trebali biti oko 20. u mjesecu.
    bili i predali...adresa je Branimirova 37...tak je kak velis, nekaj prek 1600 kn po osobi, danas je predano ali isplata oko 20.06. ( s obzirom da je dooobra cifra u pitanju nebumo se bunili)...jos jednom hvala i na telefonskim uputama ...ako mod misli da ove informacije trebaju u neki drugi topic neg slobodno premjesti, siguran sam da ce i drugima dobro doci informacije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •