Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: Samoniklo jestivo bilje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    8,507

    Početno

    Citiraj goranka prvotno napisa Vidi poruku
    Štrudla sa tofuom ili sirom i koprivama.
    Njoke od kopriva - radi se na isti način kao i klastične njoke, samo sa krumpirom skuham i koprive
    Tjestenina od kopriva - klasika: brašno, jaja, sol i blanširane nasjeckane koprive
    sad sam se sjetila, jednom sam probala palentu s koprivom (u palentu dok se kuha umiješati blanširanu i usitnjenu koprivu, servirati s malo kiselog vrhnja) i bilo je super

  2. #2
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    sad sam se sjetila, jednom sam probala palentu s koprivom (u palentu dok se kuha umiješati blanširanu i usitnjenu koprivu, servirati s malo kiselog vrhnja) i bilo je super
    mmm, ovo fino zvuči. ja tako znam napraviti polentu s rigom.
    nego, jel ima neka fora u branju kopriva - kako se ta kopriva bere? mlada? kako znam da je mlada? u svibnju je mlada?

  3. #3
    tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010
    Postovi
    910

    Početno

    Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    mmm, ovo fino zvuči. ja tako znam napraviti polentu s rigom.
    nego, jel ima neka fora u branju kopriva - kako se ta kopriva bere? mlada? kako znam da je mlada? u svibnju je mlada?
    ja uvijek berem samo vrh, neka 4 prva lista. mozes ju i osusiti pa imas za caj, ili ju tako suhu razmrvis i posipas po nekom jelu, ja sam ju u rizoto stavljala.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •