Dakle, ja sam žalosna, jer još sa svojim djetetom nisam prošetala neku ozbiljnu šetnju da smo se lijepo držali za ruku, kao puuuno roditelja i dječice koje vidim okolo. Jako rijetko pristane dati ruku. Inzisitram jedino kad cestu prelazimo, a i onda je to borba, rijetko opušteno drži. Samo leti, trči na sto strana, skreće, vraća se, bježi, vraća se, neuhvatljiv, vrlo živ, aktivan, cika, vriska, trčanje...
Voljela bih da lijepo možemo prošetati. Sve sam više limitirana gdje sve možemo ići. Iako je već 2,5 napunio, još ga vučem u kolicima kad moramo ići na neku xy lokaciju, jer mi je to lakše. Inače smo puno vani, nije da mu to nedostaje, svaki dan je bar 2-3 sata vani, vikendom ili kad smo doma po cijele dane smo vani. Idemo stalno na neka događanja, ali autom. No, išla bih do grada i bez auta, ne da mi se vući i njega i kolica u tramvaju, ne da mi se da moram paziti gdje je on i gdje sam ostavila kolica. A ako idemo bez kolica, ajoj, nikad ne znaš kad će mu puhnuti da sad više neće hodati i da je umoran. Ok, da ima neki period kad leti na sve strane, ali zašto ne može biti neki period kad šećemo na najobičniji mogući način?
Hoću pitati, ima li nekih trikova, kako da ga obuzdam... možda je trivijalno pitanje, ali meni stvarno muka s tim zadnjih mjeseci i ne vidim da ide nabolje, čak štoviše, čini mi se da je sve izraženije. Neće mi dati ruku i ići lijepo u šetnju. Eto, to je...

Odgovori s citatom

jednom kad mi se istrgnuo iz ruke i skoro podletio pod auto.
Evo, objasnit ću ti na što sam mislila. Postoje: