super
Posljednje uređivanje od tina55 : 23.02.2012. at 10:36
hvala Bogu da je sve ok, mislila sam na vas
![]()
baš mi je drago da ste eliminirali ono najgore![]()
kada sam vidjela skakajuće smajliće, odahnila sam
super da je nalaz ok![]()
Je li od pretrga samo rađen EEG?
Kakvi su drugi nalazi?
EEG je prvi u redu, slijedeći tjedan ćemo obaviti drugi EEg za svaki slučaj, tako je neuropedijatrica rekla. Obavili smo i pregled psihologa i sve je u redu. Još nam ostaje oftalmolog. Na kraju će ispasti da ima tikove. Već sad puno rjeđe to radi.
Još jednom od srca se zahvaljujem na brizi i na dobrim vibrama! Danas smo bili na kontroli, radili joj kontrolni EEG i sve je u granicama normale. Obavili smo i pregled psihologa i oftalmologa i to sve štima. A moja curka više ne zatvara oči, iako je i dalje motorički nespretnija, najvjerojatnije zbog kila, pa zato stalno zapinje, pada i udara se (tako su nam rekli i psiholog i neurolog). Hvala dragom Bogu da je moja djevojčica dobro!
Drago mi je da je sve u redu!
Naš neuropedijatar kaže da postoje "nespretnija" djeca, neurološki su u redu, ali često zapjnju, padaju itd...
Amandica, ta kilaža kod tako malog djeteta te ne zabrinjava?
a dijete baš puno jede ili ?
Oka, rekli su nam pedijatri da još nije zabrinjavajuće, jer je ona baš bucmasta, ima jake noge i guzu, a to je od muža pokupila. Inače dok je mala bila sve je htjela papati i puno je jela (mislim da zdrave stvari), a sad već zeza, pa odbija juhice, stvari na žlicu, a uvijek je raspoložena za primjerice čokoladu. E sad, kako je baka čuvala dok sam ja radila primjetila sam da joj stalno daje nešto grickati, pa smo se i muž i ja pobunili. A isto to radi i moja mama. Sad sam ja doma s njom pa pazim da se dobro hrani, bez slatkiša i svaki dan idemo van, iako nije baš za šetnje, više voli kolica. Od jeseni ide u vrtić, pa se nadam da će se tamo ipak više htjeti kretati i razvijati grubu motoriku (i finu, naravno).
amandica, moja najstarija kći je kao mala bila nespretna. Rano je prohodala ali kada padne teško bi ustala. To joj je ostalo i danas, ona kada nešto nosi obavezno prospe. Pa nije biloa u stanju otključati vrata sa 8 godina, nekako je sve silom radila. To je tako, motorika kod neke djece je jednostvano kruta.