Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: mesna štruca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    a što fali bolonjezu?
    još ako ga prije kuhaš 5 sati

  2. #2
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    A6
    Postovi
    6,641

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    a što fali bolonjezu?
    još ako ga prije kuhaš 5 sati
    ništa kad je tekuć i na pašti, ali pečeni?

  3. #3
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    badgerella.com
    Postovi
    10,890

    Početno

    Slazem se s magriz, oko bolonjeza. Na tjesteninu moze, ali rijetko, s obzirom da nam to nije bas najdraze jelo. Ali u sendvic (americka verzija) ili peceni... a-a.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •