Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt evo tvoja žena i ja imamo iste nalaze
    FII - Genotip: G/A HETEROZIGOt
    MTHFR C677T Genotip: C/T HETEROZIGOT
    Ja sam to pokazala dr.Sonji u Pragu i rekla je da to uopće nije za heparin i da nalazi nisu loši i da je dovoljan aspirin 100 pa me ne čudi da ni Lučinger nije reagirao na to...ja sam inzistirala da mi prepišu heparin ali ona je tvrdila da ne pa eto ako ti išta znači.
    Hoću bebu, a kakav ti je PAI? Nama je PAI problematičan 4G/4G MUTIRANI HOMOZIGOT, pa je vjerojatno zbog toga dr. L rekao da smo kandidati za heparin.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Hoću bebu, a kakav ti je PAI? Nama je PAI problematičan 4G/4G MUTIRANI HOMOZIGOT, pa je vjerojatno zbog toga dr. L rekao da smo kandidati za heparin.
    Ja pai nisam radila jer kad sam poslala ove nalaze što sam napravila faktor V,FAKTOR II,MTHFR 677,MTHFR 1298 i planirala sam naknadno napravit paI ali dr.Sonja je rekla da zaista nije potrebno jer ovi nalazi dovoljno pokazuju i da nečeg ima da bi se svakako pokazalo kod njih gdje bih onda radila danje pretrage i ja joj vjerujem jer zašto bih ona riskirala a najlakše je reči odi kupi heparin i pikaj se i rekla je ono što je njima bitno da svaki nalaz koji oni traže da su najbitniji za IVF i da se po samim tim nalazima može vidjet ako nešto nije u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •