još da dočekam ovakvu (ili bar upola takvu) vijest od naše tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo draga i za tebe
Ginger prvotno napisa još da dočekam ovakvu (ili bar upola takvu) vijest od naše tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo draga i za tebe samo da dodam veliki potpis X
Ginger prvotno napisa još da dočekam ovakvu (ili bar upola takvu) vijest od naše tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo draga i za tebe potpisujem i moram dodati našu vilu maru41 i RužicuSB
Posljednje uređivanje od Sonja29 : 31.05.2012. at 20:19
Sonja29 prvotno napisa potpisujem i moram dodati našu vilu maru41 i RužicuSB I ja sam ovo pomislila danas, pa potpisujem ovu želju za mare41, tiki_a i RužicuSB, svim srcem
Shanti prvotno napisa potpisujem ovu želju za mare41, tiki_a i RužicuSB, svim srcem X
Shanti prvotno napisa I ja sam ovo pomislila danas, pa potpisujem ovu želju za mare41, tiki_a i RužicuSB, svim srcem Čitate mi misli... i za sve ostale...
Sonja29 prvotno napisa potpisujem i moram dodati našu vilu maru41 i RužicuSB ooo slažem se ima tu još starih suborki pa i za njih ~~~~~~~~~~~~~~~~~ al tiki_a je moja susjeda pa mi je uvijek u mislima
Ginger prvotno napisa ooo slažem se ima tu još starih suborki pa i za njih ~~~~~~~~~~~~~~~~~ al tiki_a je moja susjeda pa mi je uvijek u mislima ima njih još puno,da ne nabrajam...svaka nova trudnoća na forumu me obraduje pogotovo "starih" suborki i iz kluba 39+
Posljednje uređivanje od Sonja29 : 31.05.2012. at 21:18
Sonja29 prvotno napisa potpisujem i moram dodati našu vilu maru41 i RužicuSB X
Sonja29 prvotno napisa potpisujem i moram dodati našu vilu maru41 i RužicuSB Ja bum jos Jelenu dodala, pa kud puklo!
Vali prvotno napisa Ja bum jos Jelenu dodala, pa kud puklo! slažem se Od jučer nešto stalno mislim na "stare" forumašice...danijela32,sky,navi,puros i dr.
Ginger prvotno napisa još da dočekam ovakvu (ili bar upola takvu) vijest od naše tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo draga i za tebe X
Pravila foruma