Pokazuje rezultate 1 do 50 od 182

Tema: Ima li koja trudnica ili žena koja nije išla kod ginekologa dok je bila trudna?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

slično i kod nas. ja sam 0+, oba djeteta isto 0+, mm je A+ (ustvari recesivni A0+)

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    slično i kod nas. ja sam 0+, oba djeteta isto 0+, mm je A+
    tak sam i ja 0+, a MM A+, dok je naš micek 0+. i to mi je nekako logično, ak smo oboje plus, da je i dijete plus, a ne minus. na to sam ja mislila, da dva plusa ne mogu dati minus. ili se varam ??

sirius, kod promjene krvne grupe, ta moja frendica nije mislila ni na kakvu transplantaciju ičega, već da se tijekom života, npr.ta moja 0 odjednom odmetne u B. što je po meni isto nemoguće.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa Vidi poruku
    tak sam i ja 0+, a MM A+, dok je naš micek 0+. i to mi je nekako logično, ak smo oboje plus, da je i dijete plus, a ne minus. na to sam ja mislila, da dva plusa ne mogu dati minus. ili se varam ??

sirius, kod promjene krvne grupe, ta moja frendica nije mislila ni na kakvu transplantaciju ičega, već da se tijekom života, npr.ta moja 0 odjednom odmetne u B. što je po meni isto nemoguće.
    Prvo pitanje: da, varaš se. Može biti i negativno.

0 se ne može pretvoriti u B, eventualno A i B u 0, iako je mogućnost manja od jackpota na lutriji. Tako su mene učili na fakultetu, valjda se nije promijenilo...

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Prvo pitanje: da, varaš se. Može biti i negativno.

0 se ne može pretvoriti u B, eventualno A i B u 0, iako je mogućnost manja od jackpota na lutriji. Tako su mene učili na fakultetu, valjda se nije promijenilo...
    Beti, pa kako??? ako smo oboje +, kako mi dijete može biti minus?????????
    gle ovo:
    http://www.plivazdravlje.hr/aktualno...rupe.html#4641

a što se tiče krvne grupe, ja nisam mislila na npr, krvnu grupu djeteta, ovisno o roditeljima, nego da sam ja sad 0+ i da mi se u nekom periodu života krvna grupa sama izmijeni, nekim čudom božjim, ničim izazvana u npr B ili A ili AB ili da mi se nekim čudom Rh iz + promijeni u -. na to sam mislila od početka, tj. to je mene uvjeravala ta frendica da je moguće, anije ;9.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •