Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    E pa bas mislim da sam na prijasnjim stranicama procitala da je najbolje zvati izmedu 13 i 14 ..
    na onaj dr broj -723 da.na ovaj koji mary treba sam eto dobila ujutro..ma glavno da je dobila

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    na onaj dr broj -723 da.na ovaj koji mary treba sam eto dobila ujutro..ma glavno da je dobila
    Istina ne znam zasto im se tako tesko javit..trebali bi uvest ko kod mee na poslu,obavezno nakon treceg zvina javljanje...hihi

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Istina ne znam zasto im se tako tesko javit..trebali bi uvest ko kod mee na poslu,obavezno nakon treceg zvina javljanje...hihi
    Ma ja zvala svakih pola sata,i to odzvoni do kraja al nitko ništa...i iz desetog pokušaja se javi sestra irena..ja već mislila poklopiti kad ono ona se javi...reko hvala Bogu...di se ide na ultrazvuk???Dole u podrum ili?

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa nije baš da sestra Irena samo sjedi tamo za pultom i prima pozive, posvuda ju šaltaju jadnu. Moramo imati razumijevanja i mi za njih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •