Ma ima carstvo cijelo, mi joj sagradili kućicu/penjalicu/grebalicu ali pokraj nje ona s guštom dohvati kauč ili kad je bila manja stolice u kuhinji a one od umjetne kože, pa zamisli kako to sad izgleda. Sad kad režem kandže puno puno manje, zato mi krivo što se prije nisam odvažila na to. Ova moja je strašno pametna i točno zna što se smije i ne smije i to lijepo iskorištava da nas izaziva i provocira,al doslovno. U oči nas gleda i radi nešto, vičemo joj NE a ona i dalje nastavlja i još nam redovito nešto odmjauče nazad. Ili ako skužim da će krenuti gdje ne smije kažem NE i ona se krene nadmudrivati samnom, ja ne ona mjau, ja ne ona mjau i tako po par minuta mi se svađamo...ma lopuža za poluditi. Ne penje se ona na kuhinju kad smo mi tu nego po noći, nama su primaća i kuhinja u jednom dijelu i tu ona bude preko noći, ma nema što nismo pokušali. Onaj sprej nikava pomoć,ona samo preskoči smrdljivi dio i nastavi dalje. Kažu kad se sterilizira udeblja se i utromi, ova naša nikakve promjene nema, još uvjek s poda skaže na frižider, ima energije čudo jedno!