Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: U vrtiću duže od 10 sati - za socijalnu službu??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    broj sobe u kojoj je dezurstvo.
    Nemaju to svi vrtici, moj konkretno nema, telefon je u sobi voditeljice objekta koja kada ode kuci iza 14h zakljucava vrata.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa Vidi poruku
    Nemaju to svi vrtici, moj konkretno nema, telefon je u sobi voditeljice objekta koja kada ode kuci iza 14h zakljucava vrata.
    da, tako je i kod nas
    jednom me nazvala mama jedne curice koja je u grupi s mojom. imala je prometnu na putu s posla do vrtića, nije se mogla maknuti dok ne dođe policija. bilo je već 4.45, dežurstvo je do 5. bila je jadna izbezumljena jer nije imala kome javit da će kasnit po djecu u vrtić
    na sreću ja sam bila doma pa sam skoknula po njih. tete u dežurstvu bi je prije ili poslije nazvale, da je dugo kasnila, ali ona nije imala nikakvu mogućnost javit da ne stiže
    osim toga, mene nitko nije pitao tko sam ja. klinci su bili iznenađeni što sam došla po njih (nije da smo si kućni frendovi, više poznanici iz parkića) ali sam im objasnila šta se dogodilo i došli su. Isto tako je bilo tko mogao doći po njih, nitko te ne pita.
    divota, jel da? osjećam se super sigurno kad svoje dijete ostavljam u vrtiću

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    osim toga, mene nitko nije pitao tko sam ja. klinci su bili iznenađeni što sam došla po njih (nije da smo si kućni frendovi, više poznanici iz parkića) ali sam im objasnila šta se dogodilo i došli su. Isto tako je bilo tko mogao doći po njih, nitko te ne pita.
    ovo se NE SMIJE dešavati i istog trena bi se nacrtala kod ravnatelja
    dijete može podignuti isključivo roditelj i osobe koje su od roditelja opunomoćene da ga podižu što je pismeno potvrđeno potpisom oba roditelja na punomoći i osobnom iskaznicom osobe koja je došla po dijete
    ukoliko bi se desila situacija da dolazi netko treći MORA se kontaktirati roditelj ili roditelj unaprijed kontaktira odgojitelja, stručnu službu ili ravnatelja, takvoj osobi moraju se uzeti osobni podaci, mora pokazati osobnu iskaznicu sa koje se ispisuje broj, takva zabilješka se mora uvesti u evidenciju, dijete mora poznavati osobu koja je došla po nju
    Posljednje uređivanje od ZO : 06.06.2012. at 20:57

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, tako je i kod nas
    jednom me nazvala mama jedne curice koja je u grupi s mojom. imala je prometnu na putu s posla do vrtića, nije se mogla maknuti dok ne dođe policija. bilo je već 4.45, dežurstvo je do 5. bila je jadna izbezumljena jer nije imala kome javit da će kasnit po djecu u vrtić
    na sreću ja sam bila doma pa sam skoknula po njih. tete u dežurstvu bi je prije ili poslije nazvale, da je dugo kasnila, ali ona nije imala nikakvu mogućnost javit da ne stiže

ajme, Puntica, nisam znala da je to tako tamo. U vrtiću do ne možeš ući ako ti netko ne otvori vrata.
    A u našem vrtiću svaki roditelj ima šifru za ulazak, djeca vrata ne mogu otvorit, a imam i brojeve mobitela teta pa ih mogu nazvat.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da, tako je i kod nas
    u našem vrtiću od ove godine su na sreću uvedene promjene što se tiče kupljenja klinaca
    može ti dijete pokupiti samo osoba za koju si dao pismeni pristanak
    vrtić se zaključava
    iznutra se može otključati samo pritiskom na dugme koje je postavljenoizvan dosega dječje ruke
    to je uslijedilo nakon epizode s djetetom 0od dvije god. koje hje susjed uočio slučajno kako šeta prometnicom udaljenom 500 m od vrtića

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •