Stranica 85 od 149 PrviPrvi ... 3575838485868795135 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,201 do 4,250 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

I ja biiiiiiiiiii već mi fale nisam bila od 9 mj...........a joššššššš...........

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja biiiiiiiiiii već mi fale nisam bila od 9 mj...........a joššššššš...........
    znam kako ti je........brzo će ljeto proć

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj tantolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam sutra oko 12 na Humanoj....dolazi još tko????
    ja sam danas dole oko 12h,idem po još pikalica
    meni po običaju sad kasni M-kad je ne želim odmah dođe a kad je čekam nema je..

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Onda se vjerojatno vidimo....ja ti imam tamnoplave hlače i bijelu košulju, kosu u repu i šiške....

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure, vidim zahuktavaju se akcije prije ljeta...

mene zanima da li je neka od vas kontaktirala doktore telefonski dok ste u postupcima i na koji način /zovete sestre pa vas spoje ili kako??/. ja nisam doktora nikada zvala, ali mi sad treba jedno dodatno mišljenje pa bih pokušala doći do njega. da li je to uopće moguće?

hvala!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tantolina,kako je prošlo?? drago mi je da sam te upoznala
    evo ja dobila još pikalica ali samo do ponedjeljka,čekamo M -pa valjda će više doć

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiki30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka dođe m da se oprostite na 9mj.....sretno

ajmo curke,ajmo......svima u postupku puno sreće i uspjeha, a one koje čekaju jesen neka se dobro odmore i nauživaju....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja već dva dana ne stižem zvati za pregled. Danas sam se sjetila u 15,30 da sam morala zvati!!! Mislila sam da ću uspjeti doći na konzultacije taman 10-11dc ali kako je krenulo neću ni do onog idućeg mjeseca uspjeti! Grozno!
    Cure, sretno u postupcima!

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi krećemo čim dobijem m a to se ne zna kad će bit....danas mi je 27 dc a prošli ciklusi su mi bili 49 i 44 dana jupiiii....ako do 20.06. ne dobijem idem opet doktoru i onda ću na duphaston.....dogovorili smo se da ću na heparin ali nakon pozitivne bete....nadam se da će to pomoć da zaobiđemo ove spontane i napokon dođemo do kraja....idemo opet klomifen i gonal - to je za sad najbolja kombinacija dok se zakon ne promijeni

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cure evo i mene...Danas bile folikulometrije(uzv 13dc) prosli put na 11dc nije se vidio nijedan vodeci folikul osim puno sitnih....pa sam pocela pit vrkutu...znate da idem u prirodni ivf...i danas na taj famozni 13 dc...napokon se poceo izdvajat jedan slabašan folikul ali se izdvojio između onih malih ali je još i on mali ima samo 12x12 mm (ciklusi su mi do 32dana) ponovo idem u nedjelju tad ce bit 15dc i tad bi folikul trebao bit oko16 mm u ponedjeljak bi trebala dobit štopericu i ako sve bude islo po planu i taj folikul uredno rastao po pravilu u srijedu punkcija ali još cemo vidjeti...inace endometrij prati rast folikula...kaze dr da je zadovoljan zasad pa da mogu biti i ja.... .....za dalje cemo vidit sto ce bit...drzte mi fige..nadam se da ce bit sve ok...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure sretno svima u postupcima!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

donatela,super za folikulić,ma narast će on još
    tantolina,super...možda se još koji put sretnemo..ma ča će ti novi zakon kad ti neće ni trebati

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdravi svima i sretno u postupcima!!
    dr. M je na godišnjem tako da će biti gužvasto..
    ja od pon kećem na uzv, sekundarni 3js 3 put...da još bude treća sreća..
    mm dobio upunice za neke nove nalaze...
    usporedo obnavljamo nalaze krvi i briseve..
    pune ruke posla...netko je spomenuo kavu??

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo stigla M jeee.. sad je više ne želim vidjeti bar godinu dana ...
    kameleon,sretno!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiki30 bravo za m...

sneki znači sva si u nekoj gužvi!...šta planiraš u postupak u idućem ciklusu? htjela sam te pitati dali ste ti i tvoji m radili možda kariogram?

tantolina,kameleon i donatela sretno....i neka je to zadnji i dobitan postupak pa da imate blaženo ljeto

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure, pa cvi ste jako vrijedne bile dok mene nije bilo
    pridružit ću vam se na sekundarnom sa prvom m u 7.mj.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    kiki30 bravo za m...

sneki znači sva si u nekoj gužvi!...šta planiraš u postupak u idućem ciklusu? htjela sam te pitati dali ste ti i tvoji m radili možda kariogram?

tantolina,kameleon i donatela sretno....i neka je to zadnji i dobitan postupak pa da imate blaženo ljeto
    Ma planirala sam prirodnjak u ovom ciklusu, taman sam bila 29. naručena na dogovor ali sam morala odgoditi zbog posla. 30. još nije bio raspored vani, i kasnije nisam stizala zvati. A valjda ću uspjeti dogovoriti za idući ciklus. A ako ne uspijem, mirujem do jeseni...
    Kariogram nismo radili nikada, čak ni AMH ni neke druge testove, samo klasiku... papu, briseve, s-gram, štitnjaču.

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo me opet.....folikul narastao...mjeri 16mm sutra opet uzv ,vjerojatno ce sutra bit štoperica i u srijedu punkcija...zasad sve ide prema planu...jupiiii...... sritna sam situacijom zasad a za dalje cemo vidit kako ce bit...korak po korak...drzite mi palceve.....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

butterfly, isprazni inbox

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Donatela, bravo! Ma znala sam ja da je ono bilo prerano! Sretno!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    butterfly, isprazni inbox

riješeno !!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo ja danas dobila još pikalica i u petak prva folikumetrija,pa ćemo vidjeti..
    donatela,kameleon kako je prošao ultrazvuk?

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo me ..jucer bila na uzv-u folikul je još na mjestu i jucer mjeri 18,6 mm...sinoc u 22 h sam primila štopericu ovitrelle koju su mi dali na hitnoj jer se ja nisam usudila sama sebi dat a ni mm..i eto sutra je punkcija i molim vas drzite mi palceve da folikul i dalje izdrzi do sutra do punkcije bez pucanja....rekao dr da mirujem da nebi izazvala prirodno pucanje folikula...imali kakav ljek da sprjecim nakako eventualno pucanje prije vremena??? ugl zasad je ok samo se sad bojim da do sutra ne pukne....daj Boze da dođem do punkcije .....eno prije štoperice me trbuh stalno bolio tj jajnici onako predovulacijsko stanje...a sad me vise nista ne boli......nadam se da ce sve proci ok...
    Posljednje uređivanje od donatela : 05.06.2012. at 10:21

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

donatela, super za folikul, vidiš da je ipak sve ispalo dobro. Čini mi se da je netko pisao da je uzimao voltaren čepiće za sprečavanje pucanja folikula, mislim da se ranije na ovoj temi pisalo o tome pa pokušaj potražiti. Sretno sutra na punkciji i da folikul izdrži do tada Ja čekam da dobijem pa krećem s klomifenima. I naravno, sada kada je čekam, sad je nema

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam prošli put uzela dva voltarena i folikul bio 22mm i izdržali su do punkcije e sad da li je voltaren pomogao ,neznam,možda i je..
    dino,da čim prije dođe
    donatela ,sretno sutra!!

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cula sam za taj voltaren danas na forumima od vise strana...steta sto nisam ranije cula da ga stignem kupiti a ovako mi mm tek oko 3ipo moze donjet doma kad dođe s posla a nadam se da tad nece biti kasno ...u svakom slucaju vrijedi pokusati....stavit cu jedan onda danas i jedan sutra ujutro prije nego krenem...domqa imam voltaren tablete ali ne i cepice....????????voltaren tablete nebi pomogle?????Samo cepici????

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam uzela voltaren tablete jednu navečer i jednu ujutro prije punkcije

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

znaci moze i voltaren tablete a ne cepice da ne pukne folikul???

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

citam sad o voltaren ćepicima i vidim da se izdaju samo na recept...sigurno mi ih doktorica nebi samo tako prepisala tako da mi preostaju samo voltaren tablete koje imam doma...nadam se da imaju isti sastav i djelovanje....?????

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma mislim da ti je isto,uzmi ako imaš tabletu
    cure,kako sam počela davat inekcije u 17,30h svaki dan,sad sam vidjela da u 17h moram bit kod zubara,sigurno neću stići u to vrijeme dat si inekciju,ne bi trebalo bit nekih problemčića ako si sam pola sata kasnije ili..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kiki možeš pol sata prije ili poslije nije to toliko bitno da bude točno u minut

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Danas sam zvala Humanu (konačno) i rekla mi je sestra da ovaj mjesec više nema mjesta i neka nazovem 29.6. za termin u 7.mj a htjela sam prije ljeta na jedan prirodnjak!!! Pitala sam je kad ću onda na postupak, ako ne mogu još mjesec dana doći na konzultacije?! Spaliti ću!!! Ako koja odustane za pregled nek mi se javi, da joj maznem mjesto!

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kako ti može reći da nema mjesta i da nazoveš 29.6?! Koliko ja znam moraš se javiti početkom ciklusa.. A tko zna koji dan ciklusa će ti biti 29.6! Šta se ovakve stvari i inače dešavaju?!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lalala ako je sve popunjeno onda ti ne može reći da dođeš početkom ciklusa, radi se o konzultacijama a ne o postupku dakle ti nazoveš i kad dobiju raspored kažeš kad ti je ciklus i kad bi mogla doći, Sneki žao mi je al to ti je tako pred ljeto - gužvanac, meni se na zimu desilo isto da sam se naručila početkom 12 za kraj 1 kad su se vratili sa godišnjeg i onda sam imala neku drugu obavezu i nisam mogla doći i opet sam se morala naručiti za 2 mj tako da sam čekala oko 2 mj. na konzultacije ali dobro to je zbog godišnjih.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala mali mimi bocnula se i prije 18h
    snekice,a bemu miša pa tek je početak mjeseca i sve već puno..
    cure mene zadnjih par dana rastura glava,sva sam neka nervozna,sve mi smeta,neznam valjda hormoni divljaju jadan moj muž..

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A šta je sa ciljanim odnosima? Znaći, folikulometrije? Meni je doktor rekao da nabavim uputnicu za folikulometriju.. I kao da se javim u slijedećem ciklusu.. Šta to znaći, da i ja moram na konzultacije ili direkt na folikulometrije?! Više niš ne kužim..

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

danas uzv 10dc, folikul 14 15,endo 10..vidjet ćemo šta će biti sutra
    sneki, bas mi zao..onda 7 mjesec!?!?!
    kiki 30 sretno bockanje i da narastu lijepi i puni folikuli!!
    donatela kako je prošla punkcija?
    buterfly 101 i mm mora raditi kariogram,jeste se vi naručivali?
    puno pozdrava i svima ostalima i sreće u postupcima svima skupa zajedno!!!!!!!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

puno pozdrava i svima ostalima i sreće u postupcima i čekanju koječega svima skupa zajedno!!!!!!!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam zvala Humanu (konačno) i rekla mi je sestra da ovaj mjesec više nema mjesta i neka nazovem 29.6. za termin u 7.mj a htjela sam prije ljeta na jedan prirodnjak!!! Pitala sam je kad ću onda na postupak, ako ne mogu još mjesec dana doći na konzultacije?! Spaliti ću!!! Ako koja odustane za pregled nek mi se javi, da joj maznem mjesto!
    a da sam znala, ja sam otkazala prije par dana sekundarni za 6.mj. i isto moram zvati za 7. mogla si umjesto mene ... šteta

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo me!!!! punkcija je prosla izvrsno....najprije su mi radili ultrazvuk da se vidi dali je folikul još na mjestu i bio je....potom su me zvali u salu...ah sto sam bila sva uzbuđena ali za cudo i opustena...zabavljale me sestre i doktor bas su genijalni!!!! i ono glavno da kazem...da...uhvacena je jajna stanica...biologica je rekla imam stanicu...u tom trenu nisam mogla cuti lipsu vjest...hehehe....sad cemo vidit za dalje kako ce se razvijat situacija...u subotu mi je transfer tj planira se tensfer za subotu a do subote nemogu znati ništa kakvo je stanje ni jeli js oplođena ni kako se djeli ni kakve je kvalitete...nista...samo doci u subotu u 09 i to je to...alli nadam se da cu doc i do transfera,...sinoc sam sanjala da su mi radili na humanoj test na trudnocu i da je bio pozitivan...bilo je tako stvarno......drzite mi palceve da uspijem doci do transfera....u subotu

ps koliko je normalno da imam sukrvicu/spotting nakon punkcije...sad sam opet primjetila lagano crvenkast trag na gacicama a na momente osjetim i bol na mjestu uboda igle...jel to sve normalno???

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

donatela,super za js!! držim da se oplodi i za transfer!!
    normalno je da malo sukrvica,ma neće više bit..ajde sretno!!
    možda se i vidimo u subotu ako budem morala ići na folikumetriju

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala kiki 30 a mozda se i vidimo samo kako cu te prepoznat...ja cu doc tamo oko 08.30 imam duguuu kosu do pola leđa...smeđu kosu..ugl.i cvit na glavi hehehe ma nemozes fulat da me ne prepoznaš...visoka skoro 2m..hehehe..

eh nadam se da ce bit u subotu transfera...razmisljam pozitivno i imam neki osjecaj da ce sve proci ok...
    i još onaj san sto sam sanjala o pozitivnom testu...nisam praznovjerna ali nije li to neki znak...nisam dosad takve snove sanjala....
    mislim spremna sam na svakakve ishode ali opet...nadam se....

o cemu ovisi dali ce se js i spermij oploditi i kakve ce kvalitete biti te koliko ce stanica imati i kako ce se djeliti...???inace ja imam 27god a mm 34.....ovo mi je prvi postupak uopce...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

super da su uhvatili js,ja sam bila par puta ali nisu tako da je to super
    ovisi kakve je kvalitete js,ali nemoj razbijat glavu s time,oni su to smiksali i sad će se lijepo dijeliti
    prije si mogla zvat i pitat kako napreduje a sad ništa nego bit pozitivna i čekati subotu !!
    ja idem u petak dole na folikumetriju pa ako budem i u subotu javim ti se..

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ali cula sam da u Rijeci nema toga da se zove da kazu kako napreduje i jeli se oplodilo..ili ipak mogu sutra ujutro zvati...???bas sam znatizeljna zanima me dali je doslo do oplodnje...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku

puno pozdrava i svima ostalima i sreće u postupcima i čekanju koječega svima skupa zajedno!!!!!!!
    eeeejjjj, mi idemo za 10 dana u Split.Našla sam na forumu adresu i preporuku sa brojem tel. i adresom pa sam probala nazvati i mogu reči da su jako ljubazne i bez problema me naručila, ali moramo napraviti oboje da se vidi kako se naši geni,kromosomi ili šta već podudaraju i dali ima smisla ići na postupke.
    Šta tebe nisu poslali, ne kužim zašto samo on!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

butterfly, neznam, ali ići ću i ja..moram do moje gin nisam stigla, ovaj tjedan mi je ludnica,
    znaš i sama, sekundarni- svaki dan uzv
    šta je to u splitu je privatno ili preko uputnice? šta nema ništa bliže!?!

donatela sretno u subotu!!!kiki 30 da ih bude .......za tulum u labu!!!
    moj folikul postojan i raste, nadam se da će do petka puknutii!!!
    ako ne, onda u subotu najkasnije!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    butterfly, neznam, ali ići ću i ja..moram do moje gin nisam stigla, ovaj tjedan mi je ludnica,
    znaš i sama, sekundarni- svaki dan uzv
    šta je to u splitu je privatno ili preko uputnice? šta nema ništa bliže!?!

donatela sretno u subotu!!!kiki 30 da ih bude .......za tulum u labu!!!
    moj folikul postojan i raste, nadam se da će do petka puknutii!!!
    ako ne, onda u subotu najkasnije!

ma ima u zg,ali se čeka jako dugo jer nemaju reagensa,čini mi se da se čekaju nalazi oko 3 mj. a meni je tada već kasno jer sam ja u 8-9 mj već u postupku.
    nije privatno sve ide na uputnicu,osim kariograma moramo još nešto dodatno napraviti.

sretno svima u postupcima, navijam da sad ostaneš trudna i zaboraviš na sve te nalaze

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    ma ima u zg,ali se čeka jako dugo jer nemaju reagensa,čini mi se da se čekaju nalazi oko 3 mj. a meni je tada već kasno jer sam ja u 8-9 mj već u postupku.

nije privatno sve ide na uputnicu,osim kariograma moramo još nešto dodatno napraviti.

sretno svima u postupcima, navijam da sad ostaneš trudna i zaboraviš na sve te nalaze
    Hej butterflly jel te to baš dr. Vlašić uputio? Pitam se zašto meni to nije predložio budući da imam hrpu postupaka iza sebe, ne znam koje su indikacije da te netko uputi na to?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za cure u postupku

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure, sorry što se nisam javljala, ali MaliMimi je sve napisala umjesto mene
    Nakon neuspješnog postupka još nisam došla na konzultacije za dalje, termin koji sam imala krajem 5mj. sam morala preskočiti, pa nisu imali još raspored, pa kad sam konačno došla do sestre nakon 2 dana, cijeli mjesec je već bio popunjem. Ja sam se nadala da ću uspjeti doći na red i da me dr. sa slijedećom M stavi u prirodnjak. Tako da nisam ništa još dogovarala sa docom. A i sad se mislim da u 7.mj odradim samo konzultacije i onda tek u 9mj. prirodnjak ili stimulaciju (ovisno o popunjenosti), a ljeto ostavim za psiho-fizički odmor
    donatela, super za js!!!
    olivera, svejedno hvala ti!!!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 07.06.2012. at 11:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •