Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: Nakon 1. god Candide više nema, evo recepta....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Uopće mi nije jasno kako ste uspjele toliko izgubiti??

napišem kasnije moguće razloge slabosti i greške u koracima.
    E to ne znam ni ja, svi su se čudili kako se stanjujem naočigled. A stvarno sam jela... pa zbilja puno, npr. 300gr.mesa, velika zdjela salate, 500gr kuhanog povrća - u jednom obroku. Samo bez voća, ikakvih žitarica u nijednom obliku, krompira, cikle, mrkve, mahunarki.

Sad čekam da se ponovno odvažim na ovakav režim, al me malo frka radi dojenja.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    E to ne znam ni ja, svi su se čudili kako se stanjujem naočigled. A stvarno sam jela... pa zbilja puno, npr. 300gr.mesa, velika zdjela salate, 500gr kuhanog povrća - u jednom obroku. Samo bez voća, ikakvih žitarica u nijednom obliku, krompira, cikle, mrkve, mahunarki.

Sad čekam da se ponovno odvažim na ovakav režim, al me malo frka radi dojenja.
    Da li si pošteno mastila obroke. Salatu sa uljem, povrće sa žlicom maslaca, meso masnije i sa dodanom masnoćom? Jesi li konzumirala sjemenke ? Šaka, dvije badema , lješnjaka, oraha bi ti dodala masnoće kalorije.
    Kod naglog gubitka vode iz tijela koja se veže uz ugljikohidrate dolazi do gubitka minerala i pada tlaka. To može dovesti do slabosti, vrtoglavice, grčenja mišića... Probaj jesti juhe od kosti (dugo kuhane),dodatak magnezij (barem 400 mg dnevno) , više soli hranu ako osjećaš da ti je tlak nizak (ovo potreba za soli popusti nakon par dana kada se situacija stabilizira).

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Kod naglog gubitka vode iz tijela koja se veže uz ugljikohidrate dolazi do gubitka minerala i pada tlaka. To može dovesti do slabosti, vrtoglavice, grčenja mišića...
    Vidiš, nije mi palo ovo na pamet, a tako je logično. U stvari sam imala osjećaj da se rješavam vode a ne sala, a i izgledala sam kao jedan veliki balon
    Sjemenke baš ne volim, ali zato maslinovo ulje guram svuda pa pretpostavljam da sam unosila dovoljno masnoća. I iskustveno sam došla do slanije hrane.

A zašto juha od kosti? U mojoj glavi je to postavljeno kao nešto najmanje kvalitetno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •