Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: Nakon 1. god Candide više nema, evo recepta....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje ste kupile Citrofit? Googlala sam ali sam samo našla da se može naručiti
    a meni se žuriiiii
    imaš u gotovo svim ljekarnama, u bio & bio, Biopharminim ljekarnama... ma svuda
    Cijena je svuda gotovo ista (oko 70 kn), ja ga dugo kupujem, nisam primijetila velike razlike u cijeni.

Ovo sa juhom je super, mi se svi doma tako hranimo i kuhamo juhe na taj način, pa koristimo temeljac za ostala jela.
    Odlično za crijeva.
    Posljednje uređivanje od marijanada : 08.06.2012. at 11:19

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj marijanada prvotno napisa Vidi poruku
    imaš u gotovo svim ljekarnama, u bio & bio, Biopharminim ljekarnama... ma svuda
    Cijena je svuda gotovo ista (oko 70 kn), ja ga dugo kupujem, nisam primijetila velike razlike u cijeni.
    U Biofarmu je 65 kn za 30 ml, 212 za veće pakiranje (100 ml?) barem je tako bio prošli mjesec. Ali da, razlika nije značajna, no možda je nekom ipak važna.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    U Biofarmu je 65 kn za 30 ml, 212 za veće pakiranje (100 ml?) barem je tako bio prošli mjesec. Ali da, razlika nije značajna, no možda je nekom ipak važna.
    ja sam kupila u biofarmu u arenacentru, prije nekoliko dana, 69,90 kn očito nemaju u svim svojim dućanima iste cijene.
    I meni je nekad tih 5 kuna presudno, osobito kad me curka žica lizalicu u bio&bio, a novčanik skoro prazan.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj marijanada prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam kupila u biofarmu u arenacentru, prije nekoliko dana, 69,90 kn očito nemaju u svim svojim dućanima iste cijene.
    I meni je nekad tih 5 kuna presudno, osobito kad me curka žica lizalicu u bio&bio, a novčanik skoro prazan.
    Ili su poskupili i oni . Ja sam po 65 kupila prije otprilike mjesec dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •