Oj svašta,prvi put čujem za tako nešto...![]()
znači zato su i u naš lidl doveli zaštitara da se šeta između polica...... strašno.....
I u Splitu postoji zaštitar.
<ja inače volim njihov burek i čokolade![]()
Neznam jel već spomenuto al upravo sam se jeedva suzdržala da ne smažem cijeli kuglof! Ajme šokirana sam bila prvim grizom.. Omotan u prozirni celofan, samo na etiketi piše biskvit sa sirom.. mmmmmmmljac!
spominjete Lidlov burek - di stoji?
lidl stvarno ima fantastičnu sirnicu
stoji kod kruha
uz kruh
svaki komad zamotan u papirnatu vrećicu
to što vi zovete burek sa sirom
to je sirnica![]()
jao , klara... sad ćže apri šiznut. burek je s mesom. sirnica bi bilo ono na što ti misliš, "burek" sa sirom. za lidl ga radi panpek
viš kak babyboys zna![]()
aha...znači burek sa sirom koji radi pan-pek postoji i u Lidlu i stoji kod kruha? tako?
mislila sam da postoji neki koji se peče doma, već napravljen (tipa ledove štrukle, samo se zapeku u pećnici) - nema ništa slično tome?
ima, isto pan-pekov
kažu prijateljice da je odličan, nijesam probala
jel to stoji u frižiderima, tamo di su polugotove pizze ili?
btw, u tom dućanu nikad nema prodavača da nešto pitam, pa mi lakše "šetat" po dućanu na forumu![]()
meni je hodanje po Lidlu kao terapija. Stalno muž pita kaj radim toliko dugo u dućanu, a ja polako šetam i razgledavam. Baš mi bude gušt
hvala!
mi smo prije cesto isli u lidl i obozavam njihove stvari.
ja sam luda za onim cipsom od slanine, biskvitom, muffinima- sve nezdravo
curka je prerasla njihovu odjecu, mislim da najcesce dobiju do vel. 116. , ali imaju zgodnih stvarcica koje pratim na njihovoj stranici.
[QUOTE=centar;2160365]curka je prerasla njihovu odjecu, mislim da najcesce dobiju do vel. 116. , ali imaju zgodnih stvarcica koje pratim na njihovoj stranici.[QUOTE]
Neee, imaju robu do broja 152
Posljednje uređivanje od Jurana : 08.06.2012. at 12:13
to nisam znala. sad sam zmirkala disney, a bilo je samo za bebe. od 14.6. isto dolazi nesto, vidim samo do 92. to valjda ovisi kako kad.
Probala sam njihove knedle-savršene su. Nedavno smo kod njih kupili i komodu za tv i stolić za dnevni, jako povoljni i jako dobri, skroz sam zadovoljna. A svaki put kad odem tamo uzmem i nešto od robe za djecu, zadnja je pidžamica za bebu-44 kn, sva njihova roba mi je odlična
Ja pikiram ove posteljine;
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_26592.htm
Prekrasne su mi i povoljne (naspram onih kiki, lesnini i sl...)
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 08.06.2012. at 14:14
Piše da su pamučne, al moram ih opipati pa procijeniti jel mi paše materijal...
Nekad znaju imati one grube, a nebih takve za klince kupovala....
Na akciji je espresso kava u zrnu. "Sunga", njihova robna marka. Prije su ju radili Slovenci i bilaje tak-tak, a sad ju rade naši i bolja mi je. 40kn/kg je odlična cijena.
uh,taj burek mi je odličan,taman,ima sira koliko treba,nije puno masan i obožavam ga.
sva sreća šta mi je lidl daleko,inače bi bila jako punačka![]()
Ako je to panpekov burek, ja sam protiv
Prestrašan mi je njihov burek
kupila baby bodiće i super su - Disney, jedino brojevi nisu onako veliki kao Lupilu
Koke, sam nemojte hranu kupovati u Lidu, a ne bih preporučio ni tekstil ni igračke. Eventualno sredstva za čišćenje.
Davore, jel ta kava vidljiva u nekom letku? Ja je ne mogu naći ... i jel to kod njih standardna ponuda? Ja je nikad nisam uočila...
pokušat ću zanemariti ovo pernato obraćanje i suzdržati se da tebi ne nalijepim kakvo "ime od milja", pa te molim da nam ovo malo elaboriraš.
jer, ovako šturo napisano, može se ćiniti kako da si visokopozicionirani djelatnik nekog konkurentskog lanca.
a mnoge i mnogi od nas kupuju u Lidlu, kako se vidi iz priloženih 49 stranica...
zato, obrazloženje na sunce!
ima li netko ovaj aparat za espresso?
sve informacije su dobrodosle, a treba mi za povremeno kuhanje kave, mozda 4-5 kava tjedno.
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_26708.htm
ja jedino u lidl idem, mada su i oni povisili cijene podosta, ali svi su pa mi dođe na isto
obožavamo njihove kroasane maslacem, nešto prefino
čokolade i grickalice, mada to kupujem dosta rijetko
formil prašak za rublje, odličan
povrće i voće im je uvijek svježe
veš, majice i roba za djecu odlično
pelene jednom probala i nisam uzela dobru veličinu pa su propuštale noć, tako da ne mogu biti objektivna
a što se tiče konkurentskih dućana najnaj više me smeta odnos prem kupcu- neprofesionalni do srži...
tu me lidl definitivno kupio
ja tamo kupujem brašno (13 kn 5kg, te cijene nema nigdje osim tamo), maslac, vrhnje za šlag (isto ful jeftino u odnosu na konkurente, to mi treba kad radim torte i kolače), čokoladu za kuhanje (fin carre, 7 kn 200ak grama), sa odjećom za djecu sam ful zadovoljna stvarno peri deri i još pritom ima certifikat EKOTEX.
i čula sam od nekih proizvođača da su dosta dobri platiše, to mi puno znači jer drugi lanci znaju zavlačiti svoje proizvođače, ucjenivati ih itd.
mislim da je redovita ponuda,često sam je vidjela, ja kupujem često Sungu doduše ovu običnu i stvarno mi je ok
e a sad pitanje koliko često imaju one velike pakete Floralys wc papira, stvarno je super i veće je pakovanje,pa smo mi kenjci dulje na miru. jedino mi je bed što ga jako rijetko viđam,očito nije dio standard ponude![]()
da li je netko slučajno vidio dali su negdje ostali oni jednodjelni kupači po 99.90 (crni s uzorkom) . meni bi trebao 46 D ili eventualno bi prošao 48D. pa da mi kupi ,a ja bi mu uplatila na račun. ja sam kasno vidjela akciju,a kod nas su ostali samo velikiod 50 na dalje ,a trebat će mi za toplice .hvala!!
Sigurno je negdje napisano na ovih 49 stranica, ali ako može kratak odgovor: koji je bolji NJIHOV deterdžent za robu -Formil ili onaj drugi (w5, je l tako)?
Ma zvala sam pa su mi rekli da salju tek iznos iznad 149kn. A prije su mi slali grudnjake za 39kn.