-
Uf Ana,
, točno znam o čemu pričaš - moj prvijenac je u dlaku isti bio kao tvoj sinak, s tim da je on u toj dobi (i dosta još nakon te dobi) bio sin jedinac, svejedno je pravio drame, bio mrgud, vječno nezadovoljan, vječno cviljenje, nikad ništa nije bilo dobro i po dogovoru.... 
Kao prvo, skuliraj se, kad ti cure zaspu odi i popričaj s njim, reci mu da mu takvo ponašanje nije dobro i lijepo i da vrijeđa tebe kao majku, a nije fer niti prema sestrama. I tu podvuci crtu, nemoj mu dati puno prostora za raspravu, nek pričeka i razmisli par dana (ja sam tak uvijek radila inače bi se sve pretvorilo opet u tarapanu, svađu i bljuv!), onda se opet porazgovarajte. A ti odi i popij vode, napravi rez, nemoj na svaki njegov cmolj skakati. On zna da ti je važan i zato koristi situaciju u svoju korist, a zapravo mu nije lako jer ni sam nezna kaj hoće, drma ga pretpubertet, to sve ranije počinje kod djece...
Inače, zove me kuma jučer i veli da ju je nazval na mob sin (vršnjak s tvojim) da bi on još malo bil vani u parku jer si je našal curu i cura ima super cice!!! Mi smo zinule! Pazi spiku u toj dobi!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma