Citiraj PikiViki prvotno napisa Vidi poruku
A evo moja mala je sad peti dan bez pelena. Skinuli smo noćnu i dnevnu i niti jedan put se nije po noći popiškila. Ugodno me iznenadila. :D Ali čim se ujutro probudi odmah na tutu jer ne prođe ni par minuta a već piški. Dok smo imali pelene nisam imala pojma kad i koliko piški po noći. Moj savjet, pokušajte noć ili dvije. MOžda ste sretnice (ko i ja). A što se tiče nepromočive plastike, mi imamo neku nepromočivu podstavu napravljenu od pamuka. Nije mi jasno ali tako je.
curke su nam vršnjakinje i kod nas je identično. odmah smo ukinuli i noćnu i evo zadnja dva tjedna otkad smo maknuli pelenu nismo imali nijednu nevolju u krevetu mislim da je ipak stvar u tome da su starije i očito mjehur bolje radi. zanimljivo je još što je prva dva dana odvikavanja piškila puno češće, a zadnjih dana je to rjeđe, ali temeljito... što se kakanja tiče, znala sam da će to ići teže jer joj se teže koncentrirati da na miru sjedi pa sam joj prvo vrijeme kad bi primjetila da joj se kaka skinula gaćice i pustila je da sama proba na balkonu. tako se opustila, jako je bila sretna kad je uspjela i zadnja tri dana uspjeva i na wc cure, samo opušteno s njima i uz puno mašte. ako ne žele na dasku, probajte na tutu, ako neće na nju ubacite neke kamenčiće unutra (nama pali s ružinim laticama) pa im je fora da piške po njima...