ja nemam vikendicu, ali ni ne zelim je. mislim da postajes rob toga, je lijepo je da ako ti se sprdne odes na more, ali sve peripetije koje se jave oko toga su mi vec tlaka nego ovaj gust: placanje rezija, rodbine kojoj postanes drag, odrzavanje iste.
mozda bi i zeljela jednu ako bi imala nekog ko bi to odrzava, dakle ja u cet smislim da ovaj vikend zelim biti dolje, nazovem da mi se sve pripremi i dodjem,
a ne da dodjem nakon radnog dana dolje, pa operi pripremi, obavi kupovinu, pa uredi vrt, pa ako si sta zaboravio napraviti odmah sad i eto nisi se ni okrenuo eto ti nedjelje u kojoj sve zatvori, spremi, pazi da pokupis mokre rucnike koje su klinci negjde frknuli, a ti nisi ni primjetio i sve si uredi za sljedeci dolazak, ako stignes. i di je tu moj gust, nema ga. meni se to cini koma.

ovo sto pise Jole&Titi mi se cini normalnim da te nanervira. pa sta ako klinci popiju, pa valjda imaju ti klinci i roditelje da pripaze na takve stvari. OK mi je jednom da se dogodi, pa cak i dva puta, ali vise od tog ipak mi nije OK, pa da se bar neko sjeti ispricati. no Jole bi isto tako trebao biti tolerantniji, sto mi se cini i da je. nek kupi svako dan jednu bocu kole, a navecer moze ipak za svoj gust prosetati jos i do brica i popiti tu hladnu vecernju kolu vani.

anatom, tvoj probelm je jasna, dobila si smjernice i nadam se da ces se ipak organizirati i sloziti ljeto, pocetak i kraj kako zelis.