Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    lola, zato sto postoje zene kojima dobiveni visak kilograma moze stetiti. I njima, i bebi.
    točno to. ja sam startala ovu T sa 7 kg više od prethodne, a u prethodnoj sam se zdebljala 11 kg, dakle samo od početka prve T imala sam 18 kg viška što je puno i previše, a da ne govorimo o tome da sam i inače natukla tijekom zadnjih 8 godina, ukupno 35 kg!! pa da se na tu kilažu i svoju visinicu od 162 još debljam, mislim da bi meni srce stalo. zato ja moram paziti i doktori su me dapače bodrili i hvalili što sam skinula barem tih 7 kg.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa Vidi poruku
    točno to. ja sam startala ovu T sa 7 kg više od prethodne, a u prethodnoj sam se zdebljala 11 kg, dakle samo od početka prve T imala sam 18 kg viška što je puno i previše, a da ne govorimo o tome da sam i inače natukla tijekom zadnjih 8 godina, ukupno 35 kg!! pa da se na tu kilažu i svoju visinicu od 162 još debljam, mislim da bi meni srce stalo. zato ja moram paziti i doktori su me dapače bodrili i hvalili što sam skinula barem tih 7 kg.
    franny zato je i mene strah da se previše ne udebljam,jer sam i ja startala sa viška 5-6 kg.To i nebi bio toliki problem da nemam drugih zdravstvenih problema zbog kojih se ne smijem previše udebljati.

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Ni ja nikako ne kužim kako ne dobiti ništa..pa posteljica..maternica..volumen krvi..sve se povećava, gdje ide ta težina...dobro, bebica uzme što joj treba..

Ja sam jedna od onih s većim dobitkom kg i k tome s upalnom bolesti crijeva..
    Dr. kažu da mi tijelo tako reagira, sve što sam pojela mi se "primilo" a na reduciranoj sam prehrani zbog bolesti i veg. uz to..
    Moj imunitet me ipak zaštitio, (pa makar s kilama) i Chron se sakrio duboko u meni.
    Ima nešto u tome da trudnoća liječi neka stanja

Kilograme su neki dr. gledali kao "blagoslov" s obzirom na stanje crijeva, ali moj slučaj je individualan.. nadam se da do kraja neće doći do naglih zdravstvenih problema, šećera..tlaka...samo da izguramo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •