Joj, Cheerilee, ova ponuda sladoleda je... uf. Bolje bi bilo da je nema!![]()
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 12.06.2012. at 20:28
formil je dobar, a taj w5 ni ne znam da ima za robu?
za robu ima i lel ali je meni očajan i ne vrijedi ni da ga poklone
Jeste li zadovolnni njihovim kao kroksicama za djecu?
Mogu li u njima u more (ne plivati)?
Moze li u njima hodati dijete koje je tek prohodalo?
Dijete koje je tek prohodalo u crocsama - moji nikako, stalno su padali, tak da najmlađem nisam sad ni probala obuvat (jer taj nit ne hoda, on trči!!!)....
Dok susjedov mali piči u njima ko veliki, a isto hoda tek "kratko vrijeme"....
Lidlove crocse nisam kupovala tak da neznam kakve su, naizgled dobre, kao i sve ostale...
Ja sam uzela njihove one croksice sto imaju gumu iza pa drze nogicu.odlicne su,moze se i kupati i trcati bez problema,a i samo obuti.
Savrsene za malu djecu
Posljednje uređivanje od genius : 13.06.2012. at 09:02
maxi trat prašak je odličan
samo jako puno pjeni tako da ga stavljam pola od uobičajene količine
znači, maxi trat - isprobat ću onda taj, bez obzira na kupon![]()
Ja sam prošle godine kupila klincima maske i peraje za ronjenje, prekvalitetne, savršene, s mogučnošću regulacije veličina peraja i ventilom na disalici,... i ostavila kod svkrve u kući da ne vučem amo-tamo, s namjerom da im ove godine kupim po još jedn komplet za kod mojih. A sad nema![]()
Ako netko ima od prošle godine, a ne koristi, bila bih jako zahvalna...
i meni je prašak LEL očajan, uništio mi je robu, isprao boju...
Formil je dobar, zadovoljna![]()
Posljednje uređivanje od buba klara : 14.06.2012. at 10:11
Ja imam 9 kg LEL-a i koristim ga za pranje navlaka od stolaca, podnih otirača, radnih kombinezona, stvari koje mi igraju u drugoj ligi...
Formil mi je super, posebno onaj tekući sensitiv.
e taj tekući Formil sam i ja koristila, zadovoljna
mi smo ugrabili danas kompletiće
za curicu..haljinica, gaćice i kapa-50 kn--uzeli oba dezena
a za dečkića karirane hlačice 33kn i dvije majice 29,99
jeeeeeej
superi je njihova nesica, a duplo jeftinija od nescafea
da li ide netko u lidl u vukovarskoj ili na oranice u ZG??? molila bih jednu uslugu!!
Slatkiše, smrznute pizze, W5 tablete za perilicu suđa, odjeću za djecu, a ponekad i donje rublje za mene.
Ovo je bilo jaaako zločesto.![]()
Nisam bila u Lidlu već dugo, dugo, sigurno preko godinu i pol dana (otkad su prestali dobivati neprežaljene potato wedges i crni tost) i sad me Cheerilee sa ovim sladoledima "natjerala" da odem. Zapikirala sam ove nacho jer su slični jednima koje smo MM i ja još davno tamanili, pa sam ih htjela probati. Prvo sam uzela čokoladu koja je fina i sad ih tamani MM koji je i dalje zakleti protivnik Lidla.Onda sam htjela probati još i lješnjak, jer sam pretpostavila da će mi taj biti bolji, i stvarno je, međutim danas na Savici više nije bilo nijedne kutije, pa sam otklipsala do Vukovarske i otkrila da nema više ničega... dok nisam u nekom desetom hladnjaku našla jednu jedinu napuštenu kutiju lješnjaka, kao da je samo mene čekala.
Međutim u obilasku sam neki dan malo, hm, "zalutala" na dio sa čipsevima i smokijima i otkrila da je njihov slani rebrasti čips prepredobar! Moj omiljeni čips je Crunchips X-cut (17,50-18 kn za 175g), međutim ovaj Crusti Croc mu je opasna konkurencija, a više nego duplo jeftiniji (7 kn za 150g). (Inače kupujem samo i isključivo slane čipseve, neću ja one fore sir/vrhnje/paprika, a-a.)
Sad ću se opet navući na Lidl, MM će dobiti slom živaca.![]()
A tek tople, friško pečene žemlje po 0,50 kn, a kupiš ih u Novom Vinodolskom u Lidlu tik preko puta plaže, u još mokroj majici od mora...Ma kakav sladoled, žemlje su zakoooon!!
pelene provjereno dobre, izdrže noć
za te novce palac gore!
Cure, ima li koja iskustvo s visokotlačnim čistačem iz Lidla?
Mi smo taman u fazi kupovine novog, a cijena ovoga koji je od četvrtka u ponudi u katalogu mi je ok (449 kn)
Pa ako još i valja, bilo bi super![]()
Moj se davno odviknuo od pelena,al se jećam da smo zadnju godinu koristili samo Lidlove, Toujours. Prije toga isprobali svašta,ove se pokazale kao best buy.
Posljednje uređivanje od rosa : 20.06.2012. at 12:02
Mi smo platneni al uzmem za put ono malo pakiranje pelena, izadje komad oko kunu![]()
Prva zamjerka za Lidl;
kupila sam prije sat vremena matovilac, onaj pakirani, 9,90kn mislim da je cijena.....
DOđem doma, hoću ga oprati kad ono nije jestiva salata....
Sve je trulo, bacila sam .......
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 20.06.2012. at 14:08
meni matovilac uvijek super bio..:ne zna:
i da-pelene su isto super..možda malkoc deblje od pampersa ili mullera..ali super!
I meni svaki put dosad odličan, svjež... Al ovaj od jučer sam bacila....
Jučer sam kupalj Matrix 2 kg 13,99 kn![]()
ovaj tjedan je moj tjedan-sladoledi u Lidlu![]()
Gledam sad na njihovim stranicama pelene su trajno sniženehttp://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-716C1801-E3E7E49F/lidl_hr/hs.xsl/4182_20185.htm
joooj,znam,ali ja se raspametim od svih tih okusa i onda još imaju onaj Ballino -vanilija i čokolada za 10 kn !!!
a okus skoro kao Ledov iz kartona iz djetinjstva
Kejt, paket je čini mi se 55 kom. cijena 59 kn
Toujours, tako nekako
mi smo platneni ali po noći još stavljam ove, stvarno su dobre
jel bio tko danas u Lidlu?
da li kod vas imaju i neke druge romperiće (za dečke) ili samo ove plave?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_26921.htm
Nemojte kupiti "solarni tuš" u Lidlu
Vrećica je pukla kod prvog pokušaja upotrebe. Srećom u Lidlu ne prave probleme oko zamjene.
Zato su se pojavili čajni kolutići (koji su i inače fini) sa preljevom od čokolade + mrvice badema ili kokosa koji su super.
Lidl na Kukuljanovu, u Rijeci, ima opet onu rasprodaju, od 5 kuna na više. Svega i svčega. Ako vam ne smeta gužva i kopanje po kutijama.
Evo, jučer i u požeškom Lidlu bila neka generalna rasprodaja (nisam još nikad naišla na takvo što)...Oooogromne kutije s robom - po 5 kn, po 7 kn, po 9 kn, po 15, 20, 30, 50 i 149kn. Moj jučerašnji "ulov": 3 majice i 2 hlače za ukupno 45kn (svaki komad za 9kn), stopalice za 5kn i par podloga za cijeđenje za 5kn. Mislim da je to rasprodaja robe koja im se sakupi u skladištu nakon tjednih akcija, kad ne prodaju sve, a moraju maknuti zbog nove tjedne akcije koja ne uključuje robu iz prethodnog tjedna...