Ne da je pretjerano nego je meni stravično. Pitam se kako bi se oni koja zagovaraju ovakve rigorozne mjere protiv šestogodišnjaka osjećali da se radi o njihovom šestogodišnjem djetetu. S jedne strane na drugim topicima pričamo koliko su šestogodišnjaci samo djeca, a s druge strane očekujemo da se ponašaju kao odrasle osobe.
Da se skrene pažnja roditeljima šestogodišnjaka to da, ali ne na način da je kriv, jer ne znamo što je zapravo bilo, nego da se s njim popriča kao što bi svaki roditelj trebao.
Mi ovdje zbilja ne pričamo o seksualnom zlostavljanju, jer za takav čin je potreban glavni element tog kaznenog djela, a to je NAMJERA, a dijete nije imalo izravnu namjeru nekog seksualno zlostavit.
Suzzy nedaj se smesti, postupila si na najbolji mogući način, evo barem moju podršku imaš potpuno i sa sigurnošću ti mogu reći da nisi pogriješila. Svoje dijete ćeš zaštititi, pričati s njom i znati će, a dječaku koji je to radio ćeš pomoći na drugi način, da ga se upozori na način koji je primjeren njegovoj dobi. Možda se iza njegove obitelji krije tužna i ružna priča...tko zna.

Odgovori s citatom