Sućut obiteljizbogom Marival . . .
![]()
Sućut obiteljizbogom Marival . . .
![]()
počivala u miru
obitelji želim snage da ovo prebrode
iskrena sućut obitelji..
zbogom draga Marival..![]()
počivaj u miru hrabra i borbena Marival
cijeloj obitelji iskrena sućut!!
Draga Marival, počivaj u miru!
Iskrena sućut obitelji i prijateljima.
Zbogom hrabrice! Sućut dečkima i cijeloj obitelji.
Posljednji pozdrav Marival. Dječacima i cijeloj obitelji iskrena sućut.
Iskrena sućut obitelji![]()
Iskrena sućut obitelji....sad bih, u stvari, odrapila jednu sočnu psovku boleštinama koje uzimaju najbolje....
da
četvrtak, 28. lipnja
15:50
Miroševac
zna li tko u kojoj je banci ovaj račun otvoren?
Ivan Dubajić
Brune Bušića 36
Zagreb
2360000-3239492545 ZABA
najiskrenije saučešće svima kojima je ova hrabra žena nešto značila...![]()
Počivala u miru, draga Marival!
Tvoja neizmjerna hrabrost, snaga i borbenost ostat će mi u trajnom sjećanju.
Suprugu i sinovima, izražavam iskrenu sućut.
Iskrena sućut!
Mjesecima sam skupljala hrabrost i snagu da se javim, da povirim na ovaj topik, a nisam mogla.. Dugo smo pratile jedna drugu u našoj boli i borbi.. I kada sam konačno skupila snagu, dočekao me zatvoren forum i vijest o njezinoj smrti
Eto pouke za život, a meni ostaje nada da ona zna da je nisam ostavila i da sam mislila na nju sve ovo vrijeme.. I da je tamo gore sa mojom djevojčicom i da zajedno gledaju na mene..
Iskrena sućut djeci i svima koji su je voljeli![]()
Posljednje uređivanje od nina70 : 27.06.2012. at 20:56
Počivaj u miru...
....i sretan ti put nebeski draga Romana...
![]()
Jako mi je žao što je ta grozna borba završila na ovaj način. Vjerovala sam u drugačiji ishod. Moje iskreno saučešće![]()
na kraju te nisam stigla ni zagrliti, oprossti...- hvala ti na svemu! užasno me ovo pogodilo
počivaj u miru!![]()
ide dosta Roda
znat ćeš sigurno neke
Cure, i moja malenkost dolazi....
Ide li netko možda iz smjera Kvatrića ili mu je Kvatrić usput ili da se nađemo
u Dubravi na okretištu pa da idemo skupa?
Idem javnim prijevozom.
Hvala!
Nije me bilo mjesecima zbog nemogucnosti i danas s veseljem uletim u forum pa me doceka ovo...
Moja iskrena sucut obiteljima,prijateljima i forumasicama s kojima je Marival bila bliska...vjerujem da je ona sada na boljem mjestu ,bez patnje i boli...
koliko sam pratila dok je bila s nama sve je dala da svojim deckima ucini ljepsi zivot tako da sam sigurna da ce i oni ubrzo biti dobro koliko god im je sada tesko i tuzno bez mame...vjerujem da im je ona prenjela svu svoju snagu svijeta za njihov nastavak zivota...
ZBOGOM DRAGA!![]()
Draga Romana,
zbogom..........
![]()
Rekla sam da neću dolaziti na rodin forum niti pisati, jer eto ne spadam tu na neki način..ali kad sam prije par dana ipak kliknula na Rode i na naslovnici ugledala gospođu Romanu, njen predivan blagi izraz lica i osmijeh, jednostavno sam plakala i plakala.Nisam znala što bih napisala, toliko me pogodila sudbina meni nepoznate žene.I sad plačem
Gospođo Romana divim Vam se na snazi s kojom ste se borili do zadnjeg trena.
Iskrena sućut dječacima, suprugu, cijeloj obitelji i prijateljima, a Vama draga hrabra gospođo sretan put u neki ljepši, sretniji, bezbolniji svijet.![]()