Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: baby kolut za bebe za more

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

99% sam sigurna da ti dijete u tome neće htjet bit u moru, njima je jako bitno da osjete da ih mama ili tata drže kod takvih novih situacija kao što je kupanje u moru.
    Kao drugo, nemojte ga ni u krilu posjedat, pravilan položaj u krilu je da je dijete oslonjeno leđima na vas, jednom rukom ga držati preko prsa a drugom ispod koljena koja treba malo dignuti da dijete nimalo nije na guzi tj. trtici. Znači kao položaj u autosjedalici. I tako dok se samostalno ne posjedne. Pod samostalno mislim iz četveronožnog ili bočnog položaja, nikako ne povlačenjem za nešto.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    99% sam sigurna da ti dijete u tome neće htjet bit u moru, njima je jako bitno da osjete da ih mama ili tata drže kod takvih novih situacija kao što je kupanje u moru.
    Kao drugo, nemojte ga ni u krilu posjedat, pravilan položaj u krilu je da je dijete oslonjeno leđima na vas, jednom rukom ga držati preko prsa a drugom ispod koljena koja treba malo dignuti da dijete nimalo nije na guzi tj. trtici. Znači kao položaj u autosjedalici. I tako dok se samostalno ne posjedne. Pod samostalno mislim iz četveronožnog ili bočnog položaja, nikako ne povlačenjem za nešto.
    ovo mogu samo potpisati. svoje misljenje i iskustvo o rekvizitima sam rekla na topicu s bebom na moru.

takodjer argument o tome da se tako s djetetom moze u duboko smatram irelevantnim jer razmisljam da u duboku vodu idem s djetetom koje je dovoljno veliko da razumije da me primi za ramena ili ruku i dovoljno sposobno da se samo odrzi na vodi jer uvijek postoje faktori iznenadjenja poput valova, vjetra, okretanja, prevrtanja, pucanja...

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da se ne treba posjedati djecu dpk se sama nisu sposobna dovesti u sjedeci polozaj, ali mi nije jasno kako hraniti djecu koja se jos nisu sposobna sama posjesti? Naime, do 10. Mjeseca je normalno da se djeca ne dovode sama u sjedeci polozaj a sa dohranom se krece poslije 6. Mjeseca... Ja svoju drzim u krilu ali samo s jednom rukom preko prsa

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Jainina prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da se ne treba posjedati djecu dpk se sama nisu sposobna dovesti u sjedeci polozaj, ali mi nije jasno kako hraniti djecu koja se jos nisu sposobna sama posjesti? Naime, do 10. Mjeseca je normalno da se djeca ne dovode sama u sjedeci polozaj a sa dohranom se krece poslije 6. Mjeseca... Ja svoju drzim u krilu ali samo s jednom rukom preko prsa
    U autosjedalici (jajetu).

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    U autosjedalici (jajetu).
    Nisam bas pobornik konzumiranja hrane u polulezecem polozaju, nekako mi to nije prirodno a kolica i as ne koristim u kuci... Ali to su moje neke ideje kojih se drzim uglavom, rjesenja uvijek ima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •