odrađeno jedno pola sata bfbm-a i malo sam probala Yogillian, ajme to baš i nije malo jače istezanje kako mi se na prvi pogled činilo![]()
odrađeno jedno pola sata bfbm-a i malo sam probala Yogillian, ajme to baš i nije malo jače istezanje kako mi se na prvi pogled činilo![]()
Mene je od Yogillian guza bolila 4 dana, a leđa su mi se lijepo ispravila, ne od istezanja, nego od jačanja leđnih mišića
Nažalost, na guzi se još ne vidi moja bol :/
odradila ri30 1-4
uh, bas mi se nije dalo, u 8 stigla sa sela di me sin izmrcvario badmintonom na 32+ stupnja
al eto, izdrzah i sad mi je drago
a ne znam. meni se ovo bas cini kao da si nesto istegnula vjezbajuci. mozda je stvar samo preopterecenja zgloba na toj nozi. preporucam postedu par dana dok se to malo ne smiri, nema smisla preforsirati. prati stanje pa cemo vidjeti sutra. nadam se da nije nista strasno: hug:
a da ne bi sve bila pjesma, neke mi fale... cccccc pocet cu minuse pisat. i zvat doma![]()
ja se do daljnjeg odjavujem s vježbanja
naime, kad vježbam vrati mi se krvarenje, a to mi nije baš milo
no, pratim vas moralno i prehranom, te prijavljujem ukupno -4 kg nakon poroda
pričekaj da prodje... i kupi bolje tenisice. ove sa tankim džonom nisu za vježbanje.
i da.. da ne odustanes,svaki dan odi u setnju.. zadrzat ces neki kontinuitet, a neces preopteretiti zglobove..
....jucer sam malo gledala atletiku...i one bezmasne misicave zenske koje su trcale stafetu...i mislim se,jadne...sigurno nije dobro imat tako nizak body fat index......
fascinantno mi je do cega se ljudsko tijelo moze dovest predanom vjezbom i pazljivom ishranom....one trce..a nista se ne tarlaha....![]()
Hahaha, a ja baš jučer gledam svog sina, isto sami mišići: trbušnjaci na kockice, ramena skoro ko u Jillian. Nije atletičar, nego skoro trogodišnjak, a to je vrlo slično. Kad mi stojimo na mjestu, on trči i skakuće ukrug oko nas![]()
zhang budem još ovaj tjedan potražila patike neke (tolko sam aktivna da ni patike kak spada nemam![]()
big milky mum, nis se ti ne brini, pocet cu te naganjat iduci tjedan![]()
Mozes i mene onda. Jos uvijek mi je noga natecena. A boli samo na jednom mjestu i to kad stisnem prstom...
Zbunjena sam, ne mogu naci ubod, pa da kazem ugrizao me pauk, nego mi i dalje nije jasno o cemu je rijec.
Odradila mini trening. Smanjila na 15 ponavljanja za toplotni udar15 sklekova na koljenima, 15 trbušnjaka, 20 leđnjaka, 15 čučnjeva i ramena zajedno. Oblio me znoj u trenu, sad idemo cardio prat pod uz muziku. Dršte fige debeloj da ne rikne
A da odeš dr. ipak? Da nije neki mini tromb, ne daj Bože
Ne bi splasnjavalo preko noci da je, bar mislim. Kad ne koristim nogu, splasne. Mozda mi to noga nesto porucuje?![]()
Danas odbiciklirala na +35 i odradila terapije. Imam skoro sat vremena vježbe na pilates lopti, preznojila sam se da sam se kompletno preslačila (prostor je klimatiziran, da ne ispadne da nisam ništa radila).
To mi je sasvim dovoljno za danas.
Dakle, ja sam jutros vježbala prije posla, u 6:30!
Uopće se ne prepoznajem.
odradila strenght
sklekova ko u priči. al sve odrađeno skoro po ps-u. neke vježbe trebam još 'koreografski' doarditi a time i kapacitetom. al baš sam zadovoljna. jedino što ima puno pauza koje dosta traju. nije da im neki put nisam bila zahvlana. budem probla i sotalo samo kad si organiziram prostor. i za ovo sam one neke skokove umjesto u dalj skakala u vis. al svakako ću kombinirat
mogla sam baš i prije probat. tnx
aha, kako se lako navucsad samo nastavite.
nego, imam molbu. kad uhvatite vremena pisite malo. kako vam je bilo prije, kako kad ste pocele vjezbati, hvalite se svakim centimetromna taj cete nacin i sebi dizati motivaciju a i potaknuti druge na vjezbanje.
meni je bilo super sto je i sogorica vjezbala, pa smo mogle izmjenjivati "ratne price". nama je to bilo vazno, svaki pomak, svaki sklek a oni koji nisu bili u tome su nas uglavnom blijedo gledali (a bilo je i dosta demotivirajucih komentara). zato mislim da bi ovdje mogle pisati o tome.
ne brinite, nikoga necu zaboraviti potjerati na vjezbanje.
nema mi kosjenke. hvala na info, presla sam na drugu tarifu i sad mogu pricat i zvat i slat poruke u beskonacno :D pa ako zelite i motivirajucu poruku, javite se
sirius nesto si mi tiha :kez:
Betty blue, polako, uzmi si jos odmora.
tangerina i summer, nije li odlican osjecaj?
anemona, super, samo nastavi
pikula, jesi ziva?
Posljednje uređivanje od Storma : 03.07.2012. at 11:52
A vi na insanityju me plasite![]()
Kad zavrsimo radove u kuci, planiram malo ojacat pa krenuti na insanity samo se pribojavam da nista necu moci.
Odradila jućer, i danas nadobudno probala odraditi onaj od jilian za sagorijevanje masnoća. Velika greška :D odradila 20 minuta jedva. Još su me i djeca ometala u dahtanju.
kad vas citam mozda i ja pocnem ovih dana
da me ne zamjene za bovu na moru![]()
ma od 1kg su ali sam ih držala po dva u vježbama gdje se moglo. nemam druge. ma snaći ću se za njih. znam di ih mogu užicat.
al može se i sa 'premalim' utezima pojačat intenzitet. mišići uvijek na max i gura se. to je meni ok kod jillian (ma može tako kod bilo kojeg vježbanja). konstatntno držiš napete mišiće koje radiš i stalno ih radiš. kad i pojačaš svoju snagu, jače ih držiš napete. i uvijek možeš po malo naprijed. al se treba koncentrirat na to što se radi. zato meni djeca smetaju dok vježbam. ode mi koncentracija, ritam, a bome ni neplanirane pauze ničem ne služe. samo te vrate na start. kolko put sam seriju ispočetka radila samo zato jer me se prekinulo.
al glavno da se hopše![]()
Ja sam jutros radila Yogillian u tišini. Nisam je palila, zapisala sam si nazive vježbi. Sama sam brojala ponavljanja, držala u položaju koliko mogu, i baš mi je to odgovaralo, jer sam bolje čula svoj dah, osjećala pokrete svog tijela. Mislim da ću je ubuduće vježbat bez tona.
Mali tip za one koji vježbaju Yogillian i teško im je držat ravnotežu na Warrior 3: ravnotežu je lakše držat ako gledate neku fiksnu točnu ispred sebe. Ja obično stavim neki djetetov autić ili kocku otprilike metar i pol ispred podloge za vježbanje. Ako dignem pogled na ekran, padam.
Uglavnom, ja sam dosad odradila 11 treninga s Jillian u mjesec dana, od toga 7 u zadnjih 11 dana (da, imam excel tablicu).
Kile ne skidam, vagu ne gledam, centimetre sam bila izmjerila i zaboravila. Ali već sam pisala, ne mršavim, nego se jačam.
Kako mjerim uspjeh? Pipkam se. Ozbiljno, sve duže ostajem poslije tuširanja da se ispipkam kako sam se učvrstila. Onda izađem van i onda mora muž pipkat
Trbuh mi se vidljivo učvrstio, još malo donji dio treba. Noge su mi isto vidljivo jače, na rukama nazirem neke mišiće. A moj omiljeni pomak: osjećam kako mi leđa jačaju, držanje mi se popravlja i odmah sam si ljepša. Zadnjih mjeseci su me često bolila leđa u donjem dijelu, kočio se vrat, ramena, užas.. To je sve prestalo otkad vježbam (a to mi je bio i glavni razlog zašto sam krenula).
I baš nekako uživam u samom procesu vježbanja. To vidim kao vrijeme za sebe, i kad odlučim da ću vježbat, ne dam se.
Posljednje uređivanje od tangerina : 03.07.2012. at 13:29
Pod "vidljivo" gore mislim da ja to vidim, ne znam vide li drugi.
Evo ja i danas odradila vježbe na lopti i bicikliranje na + milijon.
Noge i guzica su mi toliko teške i jadne da se na poslu jedva vučem po stepenicama.
Izgubila sam valjda 1 litru znoja.
Još da nemam apetiti ko slon, bilo bi super.
Sinoć odrađem skoro cijeli bfbm. Neke vježbe ne volim radit, onaj kikboksing i mahanje nogom sastrane pa sam ubacila legmađikiranje.
Nego, moja vaga di je tu je. Rekla sam da se neću opterećivati kilama, ali opet kad me vaga namamaila i ono šok, pola kile dolje.
Nemam centimetar doma nego su mi mjerilo jedne traperice, ali sada je prevruće da bi ih navlačila.
Enivej, vaga me potakla da malo bacim oko na to šta jedem pa sam jučer počela zbrajati kalorije na zdravojkravi. Bio mi je onak light dan pa sam nabrojala sve skupa oko 1000kalorija, u osam sati navečer sam se grizla od muke šta da jedem a nisam gladna. Danas se moram malo bolje organizirati a ne da navečer vidim da imam lufta za čokoladu. Nisam ipak sinoć pojela čoksu, otišla sam sita i začuđena spavati.
Ja sam strength radila sa 3kg prvi krug, 5 drugi krug i 6,5 treci krug. Zagrijavanje sa 3kg.
inace, ovi bolovi u ledjima se cesto posljedica oslabljene muskulature. Kako je vecina danasnjeg svijeta zapravo inertna, misici oslabe jako. I onda se kosti postanu nositelji tijela..jos ako imamo visak kg. Mrak. Da te bole odmah i sad. Misici bi trebali nositi tijelo i biti oslonac i pokretac lokomotornog sustava. A ne kosti....
Bas to zhang. kako ja imam deformaciju kraljeznice, moram paziti na pravilno drzanje. kad redovito vjezbam, drzim se ko svijeca i puuuno mi je lakse. tim vise naglasavam prednosti vezane uz zdravlje i opcenito dobar osjecaj u svom tijelu, a manje estetski dio.
Bravo curke!
Posljednje uređivanje od Storma : 03.07.2012. at 21:19
Pa da...Mene bas to 'gura' kroz vjezbanje, ne taj estetski dio, nego bit sporta: snaga, kondicija, agilnost, eksplozivnost... A dobar izgled onda dodje sam po sebi.
zato sam se najduze i zadrzala sa zuzanom, jer zapisujes svoje rezultate i onda nakon nekog vremena ponovis isti workout i vidis koliko si napredovao. To je meni super. Kod ovih programa gdje ti pratis ove sto rade na ekranu nema tog obaranja nekog rekorda, tog pomalo natjecateljskog duha...
fakat je super kad vidis da si se poboljsao za npr 30% u nekim vjezbama, tek tada skuzis da se sav taj trud isplatio....
kako uspijevate odvjezbati ista po ovoj vrućini? ja se cijedim i dok sjedim.
no, pozitiva je sto ne mogu niti jesti kad je ovako pa prijavljujem -3kg![]()
ja sam povrsna i meni je prvi izgled, a onda sve ostalo
upravo sam u to ime odradila r1-6
znojim se ko prase
i salim se, vazna je meni i kondicija, snaga, polet, bolje drzanje, onaj feeling da nesto dobro radis za sebe
sta se rezultata tice, u zadnjoj turi vjezbanja sam primijetila pomake nakon 10-15 dana
dupe se podiglo, ruke zategle, stomak smanjio, bedra stanjila
to je islo paraleleno s dijetom i bas je bilo vidljivo, i na vagi i u cm
nadam se slicnom napretku![]()
ja vježbam uz klimu, tako mi je neusporedivo lakše
prije sam radila 30day shred, sad sam na ripped in 30
kod vježbanja volim taj osjećaj, čak i za vrijeme vježbe, a najviše poslije
da sam uspjela nešto tako teško, a je, meni je teško. unatoč klimi, na sklekovima mi znoj kapa :patetika:
glavni razlog vježbe mi je da se učvrstim- trbuh, leđa, držanje (ovo što priča tangerina) i zdravlje
Posljednje uređivanje od Anci : 03.07.2012. at 23:20
mala-vila, zato sam ja počela vježbat ujutro (jutros opet), i smanjila sam malo intenzitet ovih dana. Stvarno je pakleno, sparno i teško, ali mi se ne da napravit pauzu jer se bojim da će mi onda bit teže opet krenut. Radije vježbam sporije i manje, ali da ipak nešto odradim.
Do ovog tjedna sam vježbala navečer, oko 9-10, ali sad mi je i tada prevruće.
odradila
koji mi je onao danas dan? 7 ? Uglavnom , sa 50 % odrađenog prvi dan (mislim na tempo i broj ponavljanja obzirom na cure na videu) , sad sam u stanju odraditi 80 % i još sam kasnije u sasvim solidnom stanju kasnije (čitaj :upotrebljiva).
8 dan (zapravo 9 , ali je jedan bila pauza). Tko razmišlja početi oko osmog dan može oćekivati da će biti lakše. Vjerojatno ću ostati na L1 dok sve ne usavršim 100% .
Meni je bolje navečer vježbati, jednostavno nisam jutarnji tip. Drugo navečer me hvataju sendvič krize koje vježbanjem lakše prebrodim, ma zapravo ni ne pomislim na hranu nekoliko sati poslje vježbanja.
Jučer sam odradila nekih 30 minuta bfmb-a.
Danas idem na bazen, sumnjam da ću imati snage za vježbanje poslje.
Sutra idem na neku punkciju tako da si unaprijed pišem poštedu.
Storma drago mi je da sam pomogla u vezi pretplate, sad imaš i neograničeni internet pa nas možeš non stop kontrolirati![]()
Par pitanja za iskusne jillian-ašice:
1. Koliko teške bučice izabrati za Ripped in 30?
U Week1 Jillian kaže 1 lagani i 1 teži par (ako sam dobro razumjela). Je li težina individualna i kako ju odrediti? Je li u redu bučice nečim improvizirati?
2. Očekujem da će mi sklekovi (a i sve ostale vježbe) ići puuuno teže nego curama na videu. Kako da pratim njihov tempo? Je li bitno da u vremenu u kojem one vježbaju ja napravim svoj maksimum i onda zajedno s njima prijeđem na drugu vježbu? Ili moram napravili ponavljanja koliko i one pa koliko trajalo da trajalo?
3. Jesu li vaši dečki (=mužovi) vježbali po Jillian i kakva su iskustva?