Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: klima uređaji u trgovinama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ajmo , danas je subota pa svi vi koji idete po shopping centrima , ponesite termometre
    Kladim se da u nijednom nije 18
    na onoj klimi u voćarni je pisalo 22, nisam karikirala

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    na onoj klimi u voćarni je pisalo 22, nisam karikirala
    Ali to je temp na koju je nariktano da hladi, ali ne znaći da je i postignuta ta temp.

Npr., kad uključim klimu, stavim na 20C, a u kući je 30. Nakon 1h ugasim klimu, ali temp. je tek na 28.

I nije mi jasno kako nariktati klimu u autu da bude 7 C manje nego vani. Npr., meni je u autu pokazalo da je vani 39C (asfalt, sunce prži), pa kad bi klimu stavila na 32C, skuhali bi se svi, a kamoli ne klinci u AS. Onda stavim klimu na 22C.

sandi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ali to je temp na koju je nariktano da hladi, ali ne znaći da je i postignuta ta temp.

Npr., kad uključim klimu, stavim na 20C, a u kući je 30. Nakon 1h ugasim klimu, ali temp. je tek na 28.

I nije mi jasno kako nariktati klimu u autu da bude 7 C manje nego vani. Npr., meni je u autu pokazalo da je vani 39C (asfalt, sunce prži), pa kad bi klimu stavila na 32C, skuhali bi se svi, a kamoli ne klinci u AS. Onda stavim klimu na 22C.
    Sto se tice kucne klime receno mi je kako je ucinkovitije a navodno i energetski povoljnije drzati ju konstatno na primjerice 27 nego sat vremena na 20. Isto vrijedi i za elektricne bojlere, bolje da stalno odrzava temperaturo vode nego paliti i gasiti.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sandi prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se tice kucne klime receno mi je kako je ucinkovitije a navodno i energetski povoljnije drzati ju konstatno na primjerice 27 nego sat vremena na 20. Isto vrijedi i za elektricne bojlere, bolje da stalno odrzava temperaturo vode nego paliti i gasiti.

Ma ne volim da mi klima puše cijeli dan, ovako odemo negdje na 1h, nafrljimo je da da rashaldi i tako svaka 2,3 sata.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •