Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3713

Tema: Odbrojavanje 2/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jutro!evo prvo čestitam na plusićima,velikim betama i malim srčekima
    drage moje,moje odbrojavanje još nije gotovo!!! nakon spotinga 7dnt,ja sam sva onako razočarana,tužna uhvatila se čišćenja(po ovoj vrućini)sve micala,usput plakala ko luda,navečer išla van,malo popila ,skroz se opustila..da bi nakon dan-dva sve stalo..i ja čekam i čekam i ništa.u čet. pišnem test i pojavi se druga crtica,malo slabija od kontrolne ali itekako se vidi,gledam u nju i ne vjerujem..
    danas ujutro u 4h opet pišnem i opet crtica,došla u sekundi,prije kontrolne,deblja od kontrolne..
    sad su sve neke emocije u meni i sreća i strah i neznam ni sama šta ali pomalo,sad čekamo petak 13. i betu..

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje,moje odbrojavanje još nije gotovo!!! nakon spotinga 7dnt,ja sam sva onako razočarana,tužna uhvatila se čišćenja(po ovoj vrućini)sve micala,usput plakala ko luda,navečer išla van,malo popila ,skroz se opustila..da bi nakon dan-dva sve stalo..i ja čekam i čekam i ništa.u čet. pišnem test i pojavi se druga crtica,malo slabija od kontrolne ali itekako se vidi,gledam u nju i ne vjerujem..
    danas ujutro u 4h opet pišnem i opet crtica,došla u sekundi,prije kontrolne,deblja od kontrolne..
    sad su sve neke emocije u meni i sreća i strah i neznam ni sama šta ali pomalo,sad čekamo petak 13. i betu..
    Kiki.... Presretna sam zbog tebe...jedva čekam tvoju betu u petak

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje,moje odbrojavanje još nije gotovo!!! Nakon spotinga 7dnt,ja sam sva onako razočarana,tužna uhvatila se čišćenja(po ovoj vrućini)sve micala,usput plakala ko luda,navečer išla van,malo popila ,skroz se opustila..da bi nakon dan-dva sve stalo..i ja čekam i čekam i ništa.u čet. Pišnem test i pojavi se druga crtica,malo slabija od kontrolne ali itekako se vidi,gledam u nju i ne vjerujem..
    Danas ujutro u 4h opet pišnem i opet crtica,došla u sekundi,prije kontrolne,deblja od kontrolne..
    sad su sve neke emocije u meni i sreća i strah i neznam ni sama šta ali pomalo,sad čekamo petak 13. I betu..
    xxxxxx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •