Citiraj zrinka prvotno napisa Vidi poruku
mislim da su puno bolji sudoperi cije stranice ne idu u pravi kut, nego su kutovi zaobljeni, jer je te kutove jako tesko ocistiti i svaki koji sam vidjela nakon nekog vremena izgleda ruzno.....
Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Gledam malo ove Blanco, svaka čast, lijepo je to vidjeti u dućanu, ali...previše je to kutova i utora za čistiti. Kut pod 90 stupnjeva - nikad, to je osuđivanje same sebe na višak bespotrebnog svakodnevnog rada.

Najprije zamisliti kako se nešto čisti, a onda odlučiti o kupnji, to vam je savjet iskusne domaćice. Ljepota na drugom mjestu. Naravno, ako kuhinju ne koristite za kuhanje ili ako plaćate kuharicu i čistilicu, onda moj savjet nije bitan.
a sto vas prije nisam procitala? ja sam fulala sa tim Blancovim...doduse,imam spinu na izvlacenje pa je s njom lakse cistit jer usmjerim mlaz vode...i nabavila sam neku tekucinu koja stvarno odlicno skida naslage kamenca pa zalijem kutove svako nekoliko....
no,odlicno je sto je povrsinski poravnata ugradnja pa barem nemam prelaz sudoper-radna povrsina...

moja je prija stavila kerrock i nije bas zadovoljna...pogotovo vis-a-vis cijene....