Pokazuje rezultate 1 do 50 od 243

Tema: Potpomognuta u Sarajevu (Bahceci)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

SOS kontrolu testosteroona smo radili kod njih i sad nakon mj dana terapije u Zg. spermiogram smo radili vise puta ali sad od kada uzimamo terapiju jos ne radicemo nako 2 mj od kad uzimamo terapiju! Kod nas je sada veliki problem sto na trzistu vise nema Choriomona dolazi tek u 9 mj a mi imamo jos za jednu sedmicu! Al koliko ja znam Choriomon i pregnyl su isto samo drugi naziv. Danas cu zvati kliniku da cujem sta ce mi reci ! a tebe bi zamolili da mi kazes gdje ima za kupit taj Pregnyl i da li ga ja iz Hrv mogu dobiti po toj cijeni koju si napisala ! Hvala puno

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj anaitomi2 prvotno napisa Vidi poruku
    SOS kontrolu testosteroona smo radili kod njih i sad nakon mj dana terapije u Zg. spermiogram smo radili vise puta ali sad od kada uzimamo terapiju jos ne radicemo nako 2 mj od kad uzimamo terapiju! Kod nas je sada veliki problem sto na trzistu vise nema Choriomona dolazi tek u 9 mj a mi imamo jos za jednu sedmicu! Al koliko ja znam Choriomon i pregnyl su isto samo drugi naziv. Danas cu zvati kliniku da cujem sta ce mi reci ! a tebe bi zamolili da mi kazes gdje ima za kupit taj Pregnyl i da li ga ja iz Hrv mogu dobiti po toj cijeni koju si napisala ! Hvala puno
    Mi ćemo u utorak ponovo u Sarajevo,pa ćemo vidjeti šta će nam oni reći. Što se tiče pregnyla po onoj cijeni ga trenutno nema (ja kupila dvije poslednje), ali će mi u ponedeljak javiti mogu li nabaviti još, ako mognu, mogu ti ja poslati ako nisi daleko. U BL sam našla po cijeni od 30 KM Pregnyl, a u Bahcece je 25 KM. Našla sam Choroimon 5000 u BL po 16,90 KM, u apoteci su mi rekli da je to isti sastav samo naziv drugačiji, pa ne znam da li da pređemo na to ako ne mognu naručiti Pregnyl po ovoj cijeni?

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Molim te da mi za sada samo posaljes broj od te apoteke gdje si našla choriomon mi imamo još samo jednu dozu čudi me da u BL ima jer kad sam zvala apoteke u Sarajevu rekli mi da ga nigdje nema i da dolazi tek u 9mj ! Hvala puno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •