mamasch prvotno napisa
Beti3, slažem se s tobom. Zaita puno znači kad imaš back-up za pitanja vrtića.
MM i ja smo prepušteni sami sebi, nemamo baka servise, odnosno jedna baka je 500 km daleko, a sa drugom nismo u dobrim odnosima. Vjerujem da bi u slučaju da mene pokupi tramvaj a da MM zvekne sa skutera i završi u Traumi ipak skupila klince iz vrtića, ali mislim da bi u tom trenutku na vrbi zasvrbilo. Jedan djed je isto tako 500 km daleko, a drugi je u svom filmu, prilično nepouzdan.
Moji klinci u vrtić dolaze oko 08:20, odlaze oko 17:30, dakle punih 9 sati borave u vrtiću. Sreća, tete su nam zaista razumne i kulturne, nema problema sa bilo kakvim dogovorima. radim od 9-17h i nikako ne mogu doći po njih prije pola 6, a ako slučajno kasnim još koju minutu obavezno se javim mobitelom i nikada nije bilo prigovaranja. Čak su i čistačice rekle da one mogu ostati s djecom ako je potrebno.
U vrtić se ulazi/izlazi pritiskom na zvono, no zvono je mrvicu prenisko, veća djeca se sama puštaju unutra. Srećom, ne mogu se pustiti van, iznutra je dovoljno visoko.
Kad najesen krenu u školu, tamo će biti od 08:00 do 17:00 h, s time da ću moarti žicati da mi pomaknu radno virjeme od 08:30 do 16:30 da ih stignem odvesti i pokupiti. U školi nema dobroćudnih teta čistačica i domara koji su voljni nakon 17h ostati još malo sa djecom. U školi će iza 17h djeca čekati ispred škole, što je KATASTROFA!