Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Hitna služba-trajanje obrade

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Valjda ste čule za riječ: Trijaža. Na hitnoj prvo ide tko je hitniji. Tako logično. Tamo se ne ide po redu dolaska. Oni znaju koliko možete čekati.
    Ja sam sa slomljenom nogom normalno čekala na krevetu 6 sati dok su se kraj mene smjenjivala dva infarkta, motorist stradao na utrci na Grobniku i žena koja je slomila oba ručna zgloba. Bar mi nije bilo dosadno.

Dok su malenu sa alergijskom reakcijom u roku minute primili na Kantridi i obradili. I liječnici su ljudi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Valjda ste čule za riječ: Trijaža. Na hitnoj prvo ide tko je hitniji. Tako logično. Tamo se ne ide po redu dolaska. Oni znaju koliko možete čekati.
    Ja sam sa slomljenom nogom normalno čekala na krevetu 6 sati dok su se kraj mene smjenjivala dva infarkta, motorist stradao na utrci na Grobniku i žena koja je slomila oba ručna zgloba. Bar mi nije bilo dosadno.

Dok su malenu sa alergijskom reakcijom u roku minute primili na Kantridi i obradili. I liječnici su ljudi.
    Mi nismo čekali na kirurgiji. MI smo čekali nalaze, 6 sati smo čekali nalaze i da prođe večernja vizita i da prođe sestrinska smjena. i čekali smo bar sat vremena u praznoj čekaoni.
    Vinogradska pedijatrija mi je jaaako mrska. O hitnoj internoj za odrasle nema smisla niti govoriti. MOj tata s infarktom čekao 6 sati na stolici.
    Nije ti to Hitna služba s Clooneyem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •