Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zasto bas mi, ne znam ti reći za terapiju. Šta je s vama, hoćete li ponavljati Micro Tese (koliko se sjećam i kod vas su pronašli spermiće, ali nažalost vto nije uspjela). Nisam tebe stavila na spisak, jer si ti tu sa nama, nadam se da se ne ljutiš )

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto bas mi, ne znam ti reći za terapiju. Šta je s vama, hoćete li ponavljati Micro Tese (koliko se sjećam i kod vas su pronašli spermiće, ali nažalost vto nije uspjela). Nisam tebe stavila na spisak, jer si ti tu sa nama, nadam se da se ne ljutiš )
    Naravno da se ne ljutim, nama nije mesto na tom spisku. Za mene je uspeh samo kad beba zakmechi.
    Muz kaze da nece ponovo da ide na Micro Tese. Da li ce se predomisliti ili ne, vreme ce pokazati. Valja imamo jos vremena, meni je 32 sada. Zato se raspitujem o terapijama, jer ako proizvodi nesto, mozda ima sanse da se pojave u ejakulatu umedjuvremenu.
    Mislim ko zna sta nam sudbina nosi. Edina nije nikad mislila da ce njen pristati na donaciju, pa jeste, eto ...
    Vazno je da smo zivi i zdravi i zadovoljni.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

zasto bas mi,

istina da vi još niste došli do svoje bebe, ali ti i Edina ste mi dale podsticaj za ići dalje. Uspješna micro tese kod tm (iako nije rezultirala trudnoćom) je veliki uspjeh, i meni daje nadu da će nešto naci kod mm,a s druge strane odluka Edininog muža za donaciju mi daje nadu da u slučaju da micro tese ne uspije i mm odlučiti na donaciju.

Hvala vam što ste svoje iskustvo podijelile s nama.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    zasto bas mi,

istina da vi još niste došli do svoje bebe, ali ti i Edina ste mi dale podsticaj za ići dalje. Uspješna micro tese kod tm (iako nije rezultirala trudnoćom) je veliki uspjeh, i meni daje nadu da će nešto naci kod mm,a s druge strane odluka Edininog muža za donaciju mi daje nadu da u slučaju da micro tese ne uspije i mm odlučiti na donaciju.

Hvala vam što ste svoje iskustvo podijelile s nama.
    Ovo potpisujem, Sos

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •