Witch hunt je to da ja napisem da meni ne pase (zapravo grozim ga se) ateisticki sustav vrijednosti ali sam za sad i zakonom prisiljena djecu predavat u isti, a vama je problem kršćanski savjetnik u školi ili izborni predmet vjeronauk. I Krumpiric vjera u Boga i njegove zakone kakvi su napisani u Bibliji, knjizi za koju Kršćani vjeruju da je pisana riječ Božija, nije isto kao vjerovati da su 2+2=16 Zaboli mene djon dal će se vaša djeca seksat sa 15 i smatrat da je to normalno ili će vjerovat da smo nastali iz ničeg i da ne postoje posljedice našeg života na zemlji, i meni vas sustav vrijednosti smeta jedino onda kada mi je ZAKONOM onemoguceno da imam pravo na odabir sto i kako učiti svoju djecu. A da malo vise istrazujete o evoluciji naišli bi na nevjerojatna znanstvena otkrića osim onih koja su vas učili u gimnaziji ili na faksu. Pa evolucija o kojoj vi tu pišete je i za vrabca na grani već smijurija bez dokaza. Malo manje forumiranja malo vise up-to-date informacija ne samo vjerovati slijepo sto vam govore, mislim koja od vas je doktor znanosti i bavi se tim istrazivanjima na licu mjesta pa da znate sigurno to je tako? Da li bi dali ruku u vatru za teoriju evolucije kakva se danas ući? Ko piše knjige iz kojih dobijete informacije?