Gdje kupiti finu, lijepu, posebnu šalicu za espresso? Jednu, ne cijeli komplet.
Gdje kupiti finu, lijepu, posebnu šalicu za espresso? Jednu, ne cijeli komplet.
u poslijednje vrijeme gledam po zg-u gdje ima za kupiti majušnih gaćica, najmanje sam našla 92 u c&a i kik-u. (u kik-u sam našla i drugačiji model br. 86/92, ali su zapravo puno veće od ovih 92) ako znate gdje ima manjih javite!uglavnom gdjegod pitam najmanji broj im je 2. dakle tek za dvogodišnjake. što je s djecom koja imaju manje od dvije godine i ne furaju pelene. hodaju goli?
no pišem zapravo jer sam danas slučajno u kik-u primjetila ultra male bodiće, nažalost zaboravila sam točnu veličinu, znam da je bilo 40 i nešto (42 ili 44). piše na njima da su za nedonoščad. možda nekome bude korisno, do sada nisam nigdje vidjela tako majušne.![]()
Mislim da nema manje vel od dvojke...
te u c&a budu puno manje nakon jednog pranja, tak da možeš uzeti....
Evo ja sad imam za najmanjeg vel 98 iz c&a, ima 22mj, i taman su mu.....
Ove 92 ga stišću kolko su se smanjile pranjem...
Zna li netko gdje ima autića koji mijenjaju boju (polijevanjem). Sinak vidio filmić s tim pa se oduševio ...
Zanima me gdje ima starki za kupit da su najpovoljnije?
to kaj piše 2 niš ne znači
demiju sam kupila hrpu bokserica u mercatoru, piše na njima 2, ali njemu super pristaju i odlično stoje (ima 10.5 kg i 16 mjeseci, nosi negdje je veličina 80). slučajno sam jedne stavila u sušilicu i sad su mu čak malo previše na knap.
također sam mu kupila 2 od devića, i te su mu premale, odnosno preuske u struku.
imamo čak jedne broj 4 (!!), koje su mu taman, dakle to je neki užasno mali model. njih ću kupiti još jer su mu isto super.
ali najbolje su nam te iz mercatora
tražim 3d okvire za slike i slično. bilo ih je nekad u Ikei mislim da su bili cca20x20 xm i cca 6-8 cm dubine. klizno staklo se lako vadilo. treba mi nešto slično u što mogu staviti neke stvarce na zid. ako netko zna gdje ima slično.hvala
Evo adrese http://www.idemvan.hr/mjesto/women-039-secret/1528/
U istom su prostoru i bilo je bas izbora i modela i brojeva taj put kad sam naletjela.
nije ni meni bitno ali mi je bitno da su ok udobne i da se ne raspadnu za mjesec dana
Hvala, kupila danas u Varteksu na trgu.
Ali bacit ću oko i na ove kad budem u prolazu.![]()
Da li netko zna gdje ima za kupiti tricikl za odrasle?
Hvala
Vidim da je potraga za malim gačicama. Ja sam kupovala u Lidlu, veličina 86/92, komplet potkošulja i obične gačice, ne bokserice. Tako su male, male....
Autići koji mijenjaju boju su nekoć bili u Kauflandu.
...velike lonce za kuhati ajvar? u zgb. a da nije merkur i ne kosta 500kn.
Hvala na odgovorima! Ove iz kik-a sam oprala na 90 i malo su se stisle, a pogledati ću i na ova mjesta koja ste spomenulI![]()
kupio je muz jucer u kauflandu. sad il je on nesto fulao, al reko je da je kupio 9litarski za 100kn. jos sam komentirala kako cu morat na dva puta...nadam se da je fulao litre :D vidim veceras kad dodje
hvala cure!
Nedavno je netko na ovoj temi pisao o nepropusnim (najlonskim / plastičnim...) podlogama za madrac... ali ja to sad ne mogu naći...
Dakle, zna li netko gdje se to može kupiti?
Hvala.![]()
E, da. Nedavno je netko tražio vrećice za vakuumiranje s kutijom. Bit će u Lidlu od 6.9. http://lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl_hr/...ndex_28057.htm
Tražim paravan za tuš kadu, pvc, ne stakleni, koji se otvara na preklopna vrata
Jednostrani (kada sa tri strane ima zid, samo na 4. treba paravan)
To sam svojedobno viđala na akcijama na letcima al sad više ne znam gdje. Vidio netko?
Tkaninu za rolo zavjesu ili tendu širine 35-40 cm?
Sklopivim stolicama promijenila bih sjedište + naslon. Okviri su odlični, neoštećeni, ali tkanina je loša i razvukla se. Ima li tko možda bolju ideju?
Pa to se tako radi pod normalno. I ja bih teebala promijeniti neke stolice. Tih uskih tenda materijala zna bit po onim ducanima sto prodaju metrazu za kucu.
Onda bravo ja.
U mojoj lokalnoj metraži nema (te širine) a bit ću ovaj vikend u ZG pa ako netko zna precizno gdje ima... pomoglo bi.
Ako je samo malo sire onda preklopi rub, tako ga pojacas. I pazi da dobro nategnes tkaninu jer se ona uvijek malo razvuce.
Imaš 2 dućana s takvim tkaninama na 50-ak m razmaka u Martićevoj kod onog parkića gdje je Booksa (blizu križanja s Baureovom).
Gdje kupiti slova (i brojke)? Trebala bi mi cijela abeceda, sa ponekim duplim samoglasnikom.
Junior je pokazao zanimanje za slova i slaganje riječi, pa da polako krenemo i s tim...
Hvala!
Gdje kupiti malu majicu, za 2 god staro dijete, sa motivom Zagreba (ili Hrvatske)?
I gdje kupiti prof. Baltazar crtiće i slikovnice? Jedno vrijeme sam ih svuda viđala ali izgleda da je nestalo ..
Cure koje često kupuju na Dolcu ili kroz njega prolaze - da li ima žute paprike (za zimnicu) po nekim pristupačnim cijenama (da nije kg iznad 4 kn) i cijena paprike roge (za ajvar)?