Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
ajde, hvala Bogu da stvari ipak idu na bolje
ja već pisala svoje iskustvo od prije 13,5mj
drip bez pitanja, zabrana odlaska na wc (dobila kahlicu), zabrana okretanja na drugi bok (iako me nakon nekog vremena uzasno smetalo lezati na tom prvom), vezanje nogu za krevet, nalijeganje na trbuh...
beba je zavrsila na intenzivnoj, ja se izdajala u njihove sterilne bocice sa kojima sam onda hranila bebu
skuzila sam da oni te bocice odnose negdje otraga iako sam se prakticki taj cas izdojila, mlijeko toplo...
na moje pitanje što rade sa tim mlijekom odozada, jedna "ljubazna" sestra odgovorila da rade capuccino

bilo je naravno i pozitivnih stvari, ali ove negativne mi se baš usjekle u sjećanje
I meni se u jednom trenu na neonatologiji ucinilo da su mojoj bebi dali AD,a ne moje mlijeko! Naravno duze spava od AD! Ali nisam htjela prekidati hranjenje jer ionako se jako plakao dok nije dobio papicu! Jednom isto tako navecer oko 23 h kad se dolazi po sterilne bocice ja dosla 22:45h a misek placeeee, i odem ja iza, a one film gledaju! Bio je na trbuhu, vec od gladi i umora jedva odizao glavicu, a dudu su mu dale sisac od bocice sa vatom unutra! Ne zelim ni pomisliti da neka beba usise tu vatu! Uredno sam ga primila, okrenula i pitala jel misle one obic djecu koja placu i koja su gladna ili ko zivotinjama tocno u minutu daju jesti! Uff bila sam ljuta i tako tuzna! Bilo je to prije 6mj!