Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
.
kao, jedu se samo ženke.
a prepoznaš ih da su ženke tako što imaju kamenčiće po sebi, muški ih nemaju.
vole se kititi
i onda ih prerežeš na pol, i pojedeš ono narančasto.
jel tako dobro?
mi ovo ljeto, taj jedan dan, napravili cijeli genocid ježeva na plaži.
ovisi,jesi li jela crne ili dubinske ljubicaste? ljubicasti ti se ne kite,a imaju daleko vise jajasaca unutra od crnih!
ali,po meni su ukusniji crni...jos pastu zacinis s tim....mmmmmm.....

a morska jaja? izgledaju ko' kajgana....vecini pregorko ali meni odlicno!

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
(Kupanje u rujnu je prava stvar i tko god može, neka planira dogodine i koji dan godišnjeg u ovo doba. Sunce grije, ali ne prži, more toplo kao i ljeti, cijene posezonske. No, već sutra više nema ljeta, bar tako prognoza kaže.
i ja gustam na konacno polupraznoj plazi...samo su me jucer omeli psi koji su mi rastrgali Fredov kolut od N....da si blize,jos bi pomislila da si ih ti poslala u taj nestasluk ....

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
ja obozavam sve.
od priljepaka i jezeva, do rijecnih riba.
zao mi je samo sto je dosta izlovljena pa vise ne mogu poslat dragog po rucak sam tak...a bilo je godina kad nisam tjedan dana nis mesa kupila jer bi on svaki dan donio rucak iz mora. sad mogu sam jezeve jest. i priljepke.
srecom pa nam sve europske rijeke zavrsavaju u nekom tudjem moru.
aj dobro,mislila sam da onaj tko voli morsku ribu ne voli rijecnu,bar ne onu koja mirisi na mulj....ti to znaci ne kamufliras,ne smeta ti?
eto,meni jedino brodeti i fis prolazi,ali tu ona silna paprika zakamuflira stvar....
jela sam dosta puta,sad jeli nisam nabasala na te ne-smrdljive ili je to jednostavno tako neznam.....