Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

troska
    ja koliko sam skontala iz prica embriologa da je uvjek bolje imati 6 jajnih celija jer onda je njihov kvalitet bolji , nego dobiti 15 a slabijeg kvaliteta. mada u sutini nista to neznaci u stvarnosti, mjesec dana prije mene je bila djevojka u postupku isto azoospermia u pitanju i nakon dugog protokola dobila samo jednu jajnu celiju, a kod muza joj uspjeli naci samo jedan spermatozoid i evo jos malo pa ce se porododiti, a ja imala i jajnih celija i spermatozoida bas puno pa ni jedna jajna celija se nije krenula dijeliti, tako da u realnom zivotu izgleda da je vise pitanje ko koliko ima srece a ne ko ima kakav protokol i kako odgovara kome.
    opusti se i ne brini i ne opterecuj se previse oko protokola i oko takvih stvari jer ako je sudjeno da uspije uspjece bez obzira na sve.
    drzim ti fige da sve prodje u savrsenom redu.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    troska
    ja koliko sam skontala iz prica embriologa da je uvjek bolje imati 6 jajnih celija jer onda je njihov kvalitet bolji , nego dobiti 15 a slabijeg kvaliteta. mada u sutini nista to neznaci u stvarnosti, mjesec dana prije mene je bila djevojka u postupku isto azoospermia u pitanju i nakon dugog protokola dobila samo jednu jajnu celiju, a kod muza joj uspjeli naci samo jedan spermatozoid i evo jos malo pa ce se porododiti, a ja imala i jajnih celija i spermatozoida bas puno pa ni jedna jajna celija se nije krenula dijeliti, tako da u realnom zivotu izgleda da je vise pitanje ko koliko ima srece a ne ko ima kakav protokol i kako odgovara kome.
    opusti se i ne brini i ne opterecuj se previse oko protokola i oko takvih stvari jer ako je sudjeno da uspije uspjece bez obzira na sve.
    drzim ti fige da sve prodje u savrsenom redu.
    Draga boss prelepe stvari si mi pisala, hvala ti od sveg srca.... na kraju se sve tacno svodi na tvoju poruku i na tvoje reci. Ako je to nasa sreca, ako se treba dogoditi, onda je dovoljna jedna stanica i jedan jedini spermatozoid. Dobro je sto je meni od juce raspolozenje odlicno, uzivam u ovim prelepim jesenskim vremenu, i cekam pocetak ciklusa. Punkcija je planirana za prvu nedelju Oktobra, svi se nadamo da ce sve ici glatko i po planu. Pisacu vam kako stoje stvari. Svima vama, sto pre zelim isto sto i za sebe: jedan ili dva crvica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •