Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

odustajem.
    sve sto mogu napisati bi vjerojatno bilo podlozno banu.

a za jos jedan turn over naprosto nemam volje.
    MC, hvala ti puno na pokusaju otvaranja ovakvog topika. dao mi je nekoliko vidika koje sam do sada zanemarivala u osobnom rastu i razvoju, pa smo ipak na dobitku i premda sad vec ozbiljno mislim da nema buducnosti za sam topik. steta i zapravo tuzno i strasno.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa Vidi poruku
    odustajem.
    sve sto mogu napisati bi vjerojatno bilo podlozno banu.

a za jos jedan turn over naprosto nemam volje.
    MC, hvala ti puno na pokusaju otvaranja ovakvog topika. dao mi je nekoliko vidika koje sam do sada zanemarivala u osobnom rastu i razvoju, pa smo ipak na dobitku i premda sad vec ozbiljno mislim da nema buducnosti za sam topik. steta i zapravo tuzno i strasno.
    Ajme, vratim se nakon par sati, a tu opet isto ko neki dan.
    Anledo i ostali, molim vas, nemojte ići.
    Mislim da se razbijačice topica treba ignorirati. Već je bilo rečeno da oni kojima smeta ovaj topic imaju stotine drugih tema, a uvijek mogu otvoriti novu.

Ljudi, zar je doista nemoguće imati kutak na forumu na kojem se ireligiozna osoba može naći s drugim ireligioznim, pa i religioznim, osobama kako bi raspravljali o ireligioznosti bez da upada uvrijeđena i iznenađena religiozna osoba koja skreće temu?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku

Ljudi, zar je doista nemoguće imati kutak na forumu na kojem se ireligiozna osoba može naći s drugim ireligioznim, pa i religioznim, osobama kako bi raspravljali o ireligioznosti bez da upada uvrijeđena i iznenađena religiozna osoba koja skreće temu?
    je
    al nije to jedina tema. takve su sve s imalo kontroverze u sebi. get over it to je u principu i - dobro. možeš pročitati i vidjeti jel možda nešto ima smisla. onda - možeš na dva načina reagirati - ući u raspravu. ili ignorirati i nastaviti po svom.
    meni se inače ne sviđa ovo tjeranje ljudi s topika. niti forumskim pravilima zaštićeni topici.

summer je dobro primijetila ovu knjigu o volji. nadam se da je sad ipak jasnije.

Vjerojatno i nije svim lezbijkama bitno reći da su lezbijke, kao što ni sigurno svim homos. nije bitno da svima
    objave da su homos. Ali im je sigurno bitno da ih nitko ne ugnjetava, i tu se slažem s njima.
    pa jel svim katolicima bitno da objave da su katolici? ne kužim ovo. ili im je bitno samo da ih neko ne ugnjetava
    a upravo onda kad se osjete "ugroženima" objava postaje bitna.
    kao i kritika.
    da je bilo foruma pedeset i šeste, al bi opleli po KPJ, samo tako
    sad su i vremena drugačija, pa smo i na manje stvari osjetljiviji. iako, zabrana najbolje moguće liječničke skrbi radi nečije ideje da nekakve stanice zove djetetom, nikako nije mala stvar, npr.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •