Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
ima dole na dnu link na stranice koja se bavi ovom problematikom http://www.uscemure.org/

ne znam, nisam stručnjak, ali meni baš i ne izgleda senzacionalistički što tamo čitam i vidim...u biti nije mi jasno tko bi i kako uopće imao osobne koristi od apela za ušće mure.

i nine ne podcjenjuj zdravu ljudsku logiku, niti jednom laiku i totalnom nepoznavaocu u svom životu nisam se obratila tako kao ti ovdje kada me je pitao nešto vezano za ono što mi je struka.
ili doista misliš da ako prosječni čovjek ne poznaje struku samim time po pitanju te struke spada u kategoriju ljudi koji se postpisuju sa x.

postoji način i način objašnjavanja. reci mi kako bi ti djetetu od 5 godina objasnila što je to ušće recimo ili kako nastaju zvijezde na nebu, isto ovako kako i ovdje sada?
dala sam ti konkretan primjer iz mog života u vezi potpisivanja s x (otiskom prsta rekoh), ako hoćeš mogu ti poslati i br. predmeta i ime stranke u inbox....

a osvrt je na link.... hoćeš objašnjenje u istom stilu???

1) spašavajte se ljudi, gradite Noinu arku, ako ne preusmjerimo Muru u kinetu sve će nas voda poplavit
2)ako ne napravimo taj projekt do kraja ostat ce samo pustoš
...
stvarno nemam živaca za to, kako jedan biolog meni može pričati o kineti, o dostatnosti "male obaloutvrde", o cijenam projekta, podilaženjem tvrtkama kad se ide putem javnog natječaja (mi smo ih par dobili, par nismo jer nismo udovoljavali u stavki STRUČNI KADAR , toliki br. ovl. inž. itd), Hrv. vode žive od davanja zvanih "slivne vode" - smiješno, kakve veze školstvo i zdravstvo imaju s kanalizacijom i slivovima???...koji je to izraz kanliziranje Mure daj mi pojasni??? znaš li vezu između čišćenja kanala i regulacija rijeka???? razlog cjepkanja radova samo da bi se izbjegle dozvole, wtf???? sami sebi namistili posao za 10 godina poslije???? tek sam na slajdu 37 i već mi je dosta....čak smo se dotakli i stručne terminologije...ne nije to šljunčani nanos nego je trebalo pisat veliki otok zvan Kečilend?????
ma daj