Vidiš kako ne čitaš dobro, najjeftinije I najekonomičnije rješenje sam napisala, znaći i jedno i drugo, odnosili se na dio o zarađivanju na projektima koji Vam pada u vodu, a razmišljati kao voda, znaći uskladiti se s prirodom.
Drugo ovo da ja uništavam i slični meni prirodu za plačicu na projektima je jedna jako velika uvreda i ne poznavanje ni građevine ni arhitekture kao struke tako da neću komentirat.
Ja služim čovjeku i prirodi i imam doprinos u svom životu za moj pojam veliki u tom, i radim to iz ljubavi koja traje već 30godina, ne za plačicu, a ti sigurno ideš pješke po vodu na izvor svaki dan kao veliki ekolog . Živiš li u skladu s svojim uvjerenjima o kojima se ovde piše u prvom linku??? Sjeti se ovog posta ako se ikada dođeš okupat na tu malu lipu plažicu u Pisku, koja je sačuvana od ljudske ruke-Hrvatskih voda da samu sebe ne proguta, odnosno da prirodno ne nestane, sjeti se i ako ikad pojedeš nešto iz Sinjskog polja koliko je pritoka, bujica i korita regulirano da ne plavi i ne uništava usjeve tamošnjih poljoprivrednika.

I još nešto, za kraj, voda će bit, ako i nije vrijednija od nafte, iz tog proizlazi veliko zanimanje stranaca za "naš problem".... i ne brini se za struku, svi mi smo godinama slušali kolegij "Zaštita voda" a ne "izrabi, uništi i zaradi"..... toliko od mene na ovu temu