Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
evo ja sam sad na mirovanju...uzela sam ga na 3mj,vracam se na posao 01.11.
pisala sam neki pro-forma zahtjev (u kojem sam navela kada se vracam) i firma mi je javila da su OK s tim i da mi ga odobravaju (a da,neki kazu da ti ga po zakonu ne mogu odbit)...
mislili su da moraju dobiti rjesenje od HZZO-a,ali kad sam se ja bila prijavit radi zdravstvenog osiguranja rekli su da oni u ovom slucaju ne salju nikakvo rjesenje poslodavcu....

ja sam ovdje naisla na iskustvo od bright cini mi se, da imas pravo te 3g koristiti i isprekidano,dakle mozes biti 6mj na mirovanju pa se vratiti na posao i onda ga opet koristiti...uz najavu poslodavcu od min. 30dn prije! prava iz radnog odnosa miruju,dakle ja cu pri povratku na posao imati pravo na puni GO iz 2012.....
Napominjem:

- 30 dana je rok za promjenu osnove zdravstvenog osiguranja - znači, odjavi vas poslodavac, prijavljujete se kao član obitelji preko supruga
- mirovinski staž možete ostvariti putem produljenog (dobrovoljnog) mirovinskog staža - više o tome http://www.mirovinsko.hr/default.asp?ID=54 ali taj staž se ne broji u radni staž koji vam je potreban za ostvarivanje prava preko HZZO-a

Godišnji odmor iz tekuće godine može se iskoristiti ako nije bilo prekida. Dakle, mirovanje prava s osnove rada predstavlja prekid te ako ovaj prekid traje duže od 8 dana, tada pravo na odmor može steći tek nakon 6 mjeseci neprekidnog rada. (čl. 58 zakona o radu).