za spontani se dobije 10 dana, ali ti imaš pravo još i na depresiju tako d amožeš biti na bolovanju 1 mjesec ili dok se ne oporaviš. Ja sam prvi puta nakon kiretaže i spontanog bila 1,5 misec na bolovanju.
za spontani se dobije 10 dana, ali ti imaš pravo još i na depresiju tako d amožeš biti na bolovanju 1 mjesec ili dok se ne oporaviš. Ja sam prvi puta nakon kiretaže i spontanog bila 1,5 misec na bolovanju.
da li je tko bio nedavno na komisiji u Baštijanovoj?
zanima me samo da li mm može ostaviti te sve papire na polici, vratiti se na posao i doći drugi dan po njih
ili svakoga prozivaju da uđe unutra?
neka se proba javiti sluzbenici i zamoliti je da ostavi papire da ne izostaje s posla
mislim da će mu izaći u susret
Mora li se redovno ići na komisiju ako si na komplikacijama? Moram li sama voditi računa o tome ili će me gin ili dr opće prakse uputiti ako bude trebalo? Na mirovanju sam zadnjih 40-ak dana, jer je rizična trudnoća.
kad sam ja zadnji put bila trudna isto sam cuvala trudnocu i komisije ustvari nije bilo...
ja sam redovito nosila papire od ginicke (kopirala povijest bolesti, trudnicku knjizicu, sve sto sam dobila) doktorici opce prakse, njoj je dolazila kontrola koja je to pregledala i to je bilo to - bitno da ti doktorica ima svjeze papire svaki mjesec kad ova dodje...
nema nikakve komisije, to se prije tako zvalo...
to je moje iskustvo od prije 2-3 godine, ali i sestrino svjeze, tako da sumnjam da se nesto promijenilo od prije 3 mjeseca...
Hvala na odgovorima. Ja isto svaku put kad idem od gin. navratim i do dr opće prakse tako da je upućena u sve i redovno prati događanja.
ja sam morala baš na komisiju, ali zato što mi je dr opće prakse bila na godišnjem
a i ovisi jeli kod svih doktora dolazi ta kontrola, jer sam čula da nemaju svi tako organizirano, barem po Zg
ja sam do sada jednom nosila papire na komisiju, a za dalje mi je rekla doktorica opće prakse da više neću morati jer im se promijenila kontrolorka iz hzzo pa će nova kontrolorka dolaziti k njoj u ambulantu. ovisi dakle o samim kontrolorima, neki idu u ambulante, neki ne.
Meni je mama krajem 8. mj. nosila papire na komisiju. Obzirom da mi porodiljni počinje 12.10. dali su mi produženje skroz do tada. Dakle i dalje se nose papiri na komisiju, barem što se tiče ZG-a, DZ Centar.
Meni je jednom tata nosio papire u Baštijanovu, uzeli su mu to i vratili potvrđeno za 5 minuta. Nikakvo čekanje. Sad zadnji put sam ja kod dr opće prakse nosila papir od dr , ona je faksirala na komisiju i za par dana me zvala da su mi produžili do 13.12. kad mi kreće porodiljni. Znaći komisiju sam imala 2 puta, a samo jednom nosili papire...
E vidiš, mm je nedavno nosio papire na komisiju isto u Baštijanovu i čekao sat i pol da mu potvrde