Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
A meni je ovde žao -bebe
Vrlo uskoro će trajno promeniti celu svoju životnu sredinu, rutinu i ljude koji se brinu o njoj od rođenja. Dvoje bliskih ljudi uopšte više neće biti deo njenog života, umesto dojenja sa mamom najveći deo dana provešće sa ljubaznim čikom koji eto, u poslednje vreme čak i ne živi sa njima po više dana-a bebi su dani vrrrrlo dugi i par dana nije isto njoj i nama...A taj čika ne hrani kao mama, ne neguje kao mama-pa čak i da se fantastično snađe-NIJE mama.
NIJE mama, ali je tata. A to je isto. A meni je vidš žao tvoje djece, ako ih odgajaš po svjetonazoru da je za dijete bolje da se brine mama. Ja smatram da oba roditelja trebaju biti ravnopravni u roditeljstvu, pa mi nazivanje oca "ljubaznim čikom" mi je prestrašno.

A taj "ljubazni čiko" će ostati s bebom na porodiljnom, što smatram odličnim, dapače, čak bi uvela i neke mjere da se očeve više stimulira, dapače, čak i da bude obavezno da dio porodiljnog otac provede sa bebom. Jer to je onda ravopravno roditeljstvo, a ne uzdizanje uloge mame do neslućenih visina.