Stranica 87 od 120 PrviPrvi ... 3777858687888997 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,301 do 4,350 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma pitam što kaže i na cijenu smrzavanja i FET-a.

Znači kao i za idući postupak (ak nije puni stimulirani), ne može se odmah nego se čeka prva menga

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

BB jučer mi je bio 25 DC

Vrci nije nam rekao cijenu zamrzavanja na kraju.. Ako ne uspije sada, onda pauza taj mjesec kad stigne M nakon negativne bete pa onda sa sljedećom M možeš na FET.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mislim da su velike šanse da ode s m, pogotovo jer ih nisi imala do sada. Držim fige da je tako.

U mom prvom IVFu sam pod kontracepcijom ovulirala, pa je sve otišlo s mengom, jedino što mi je to bio najduži ciklus u životu - puna 42 dana

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da su velike šanse da ode s m, pogotovo jer ih nisi imala do sada. Držim fige da je tako.

U mom prvom IVFu sam pod kontracepcijom ovulirala, pa je sve otišlo s mengom, jedino što mi je to bio najduži ciklus u životu - puna 42 dana
    Joj nadam se, baš nam je lijepo sve objasnio i na kraju rekao da su šanse 90 % posto da pukne, ali sam mislila da možda kaže tako da se ne živciram bespotrebno jer ionako na to ne mogu utjecati..

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bubimitka81 meni se u zadnje vrijeme zna deseiti da imam cistu koja jednostavno ode sa sljedećom M, zato

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Brunaa prvotno napisa Vidi poruku
    Bubimitka81 meni se u zadnje vrijeme zna deseiti da imam cistu koja jednostavno ode sa sljedećom M, zato
    Nadam se da će i moja otići, iš iš
    Hvala ti

nina3009 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj nadam se, baš nam je lijepo sve objasnio i na kraju rekao da su šanse 90 % posto da pukne, ali sam mislila da možda kaže tako da se ne živciram bespotrebno jer ionako na to ne mogu utjecati..
    Bubimitka, mojoj prijateljici je dr rekao da je to najnormalnija stvar i da u 99% slučajeva sama ode do slijedeće M, zato niš ne brini nego se spremaj za postupak

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam glupu cistu baš kako sam se i bojala
    Nadam se da će nestati do sljedećeg pregleda na 3. dan ciklusa inače odgadjamo postupak

Kakve su šanse da pukne, nek se javi netko sa sličnim iskustvom.
    ajoj Bubi, točno znam kako ti je. I nama se uvijek to dešavalo, jednom je otišla na vrijeme ali nažalost drugi put nismo uspjeli u postupak zbog nje... U svakom slučaju sretno. Držim palčeve da nestane. A jel planirate u polu ili punu stimulaciju?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    ajoj Bubi, točno znam kako ti je. I nama se uvijek to dešavalo, jednom je otišla na vrijeme ali nažalost drugi put nismo uspjeli u postupak zbog nje... U svakom slučaju sretno. Držim palčeve da nestane. A jel planirate u polu ili punu stimulaciju?
    Znam M@tt, odmah sam se vas sjetila.. Idemo u punu stimulaciju ovaj put.
    Hvala ti

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bubi ja sam ju isto znala imati,otici ce sigurno sa mengom,ali meni se ponovo pravila poslje toga tako da ju je luci morao punktirati,i zadnji put smo zbog nje krenuli sa klomifenima tek 8dc,drzim fige da nestane da normalno startate,i sretno

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bubimitka81 ne želim da ti se desi scenarij kao moj. Jučer sam bila na uzv, na žalost imam cistu zbog koje ne mogu ići na FET, potvrdili iz MB nakon što su vidjeli slike.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala cure
    Žao mi je radi tvog FET-a, mogu zamisliti kako ti je, nadam se da ćeš što prije po svoje mrvice....

Elena baš mi je drago vidjeti te ovdje i hvala na ohrabrenju

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nova sam ovdje,al pošto vidim da se jako malo piše o Beti plus,želim s vama podijeliti svoje iskustvo!
    U 5.mj. sam bila u polustimuliranom postupku kod dr.Lučigera koji je,na žalost,završio neuspjehom. On mi je ostavio super dojam.Stručan,ljubazan..
    Planirala sam na jesen ponovno kod njega. Igrom slučaja došla sam na konzultacije kod Dr.Dmitrović i više nisam razmišljala gdje ću dalje! Stvarno prekrasno osoblje,opremljenost na nivou,zametak ti prije transfera pokažu na mikroskopu,prije transfera te gledaju na uzv-u i odrede gdje će staviti zametak!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Uopće ne sumnjam u stručnost dr.Lučingera i nemojte misliti da imam nešto protiv njega,al obzirom na novac koji zarađuje,mislim da bi trebao malo uložiti u tehniku u svojoj ordinaciji. I ono sa punkcijom bez anestezije-pa nismo u srednjem vijeku!
    Eto,trenutno cekam betu u prirodnom ivf-u,pa cemo za par dana vidjeti ishod! Pozdrav!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zubic.vila drago mi je da si se javila i podijelila svoje iskustvo s nama.
    Bilo bi dobro da se jave i druge cure sa svojim dojmovima iz klinika o kojima se jako malo pise.
    Od srca ti zelim veliku betu.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I ja imam pohvale za stručnost, profesionalnost, ljubaznost, opremljenost, urednost, točnost s terminima, nježnost, susretljivost, suosjećanje, pažnju, ma sve ..
    za dr. Dmitrović i njen tim.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj nina3009 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas imam dogovor kod dobrog doktora L i sve ću ispitat...imam cijelu listu pitanja...doslovno

sorry na pitanju ali jesi li što saznala, jel dr. Lučinger trenutno zamrzava i što je s ostalim pitanjima na koje si dobila odgovor i kad ideš u postupak i SRETNO

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I da - važno - u Betaplusu zamrzavaju zametke. Otkad je zakon stupio na snagu iz FET postupaka imaju uspješnost 50%. Istina - to je postotak na jako malom uzorku, al dobro zvuči

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moj izbor-ako kojim slučajem ne uspijem u Petrovoj,je definitivno BETA PlUS...odlučili smo još prije 4-5 mjeseci..
    Hvala vam na pohvalama za tu kliniku..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Imate na betaplus stranici njihovu uspješnost u prvih 6 mj. Oni javno objavljuju, pa budu valjda i nastavili http://www.betaplus.hr/arhiva-vijest...12-godine.html

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Imate na betaplus stranici njihovu uspješnost u prvih 6 mj. Oni javno objavljuju, pa budu valjda i nastavili http://www.betaplus.hr/arhiva-vijest...12-godine.html
    Dosad sam im kvarila prosjek, ali sad sam im odlučila popraviti. Držite fige za tjedan dana

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    sorry na pitanju ali jesi li što saznala, jel dr. Lučinger trenutno zamrzava i što je s ostalim pitanjima na koje si dobila odgovor i kad ideš u postupak i SRETNO
    Pozdrav, meni je rekao da zamrzava, mi upravo krećemo sa full stimulacijom, danas 1. dc. Sretno svima!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure jedno pitanje, da li mi možete preporučiti gdje da odemo na konzultacije privatno i da li je moguće ići samo na konzultacije, naime dosada smo odradili 8 ivf/icsi ( Petrova i VV) i svaki je rezultirao negativnom betom. Nismo obavljali nikakve imunološke pretrage jer doktor to nije smatrao potrebnim. Sad bi htjeli potražiti drugo mišljenje, da vidimo kakve su nam još opcije i što na kraju krajeva da i radimo jer svaki put dođe do transfera i embriji budu vrlo dobri ili čak odlični ali ne i do implantacije.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Naravno da mozete samo na konzultacije, bilo gdje zelite.

Tu se najvise spominje ivf centar,a sada i betaplus. Imate i polikliniku ivf.
    Prakticki mozete kod svih ici,i cuti misljenja

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Anabela možda da odeš u polikliniku Vili na konzultacije?! Mislim da bi ti oni dali preporuku za imunološke pretrage, nemam osobnog iskustva s njima, samo na osnovu ovog pročitanog na forumu imam osjećaj da dr.Radončić nekako više pažnje pridaje tomu od drugih dr.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

anabela, debelo potpisujem lolu - pravac dr. Radončiću u Vili!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Drage moje, jako vas sve dugo citam, evo prijavila se da budem sa vama jer smo mi danas krenuli u postupak! Svaki put placem kad vas citam, ali znam da ce i nase vrijeme doci i da cemo se sve zajedno uskoro smijati, (sto prije to bolje). Zahvalna sam vam do neba jer ste me sve naucile, i znam da ako ste i vi sve ovo izdrzale da cu i ja! Hvala vam i moj NAKLON DO PODA!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ne znam zasto mi se ne objavljuju postovi

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj zubic.vila prvotno napisa Vidi poruku
    al obzirom na novac koji zarađuje,mislim da bi trebao malo uložiti u tehniku u svojoj ordinaciji. I ono sa punkcijom bez anestezije-pa nismo u srednjem vijeku!
    Da o tehnici i prostoru kod dr.L. bi se dalo uvelike raspravljati....

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav svim curkama

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

J&D dobrodošla i iskreno se nadam da da ćeš uskoro produžiti na trudnički.
    Prvih par postova ti se objavljuju sa zadrškom, a nakon sakupljenih 10 ćeš moći primati i slati privatne poruke.
    Na ovome forumu ćeš naći brdo informacija, a možeš i pitati jer netko uvijek ili zna odgovor ili te može uputiti.

Znači krenuo prvi postupak; gdje ste u postupku, kakav je protokol? Imamo i Odbrojavanje s listom cura u postupku, pa nam se možeš javiti i tamo.
    Sretno!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da mozete samo na konzultacije, bilo gdje zelite.

Tu se najvise spominje ivf centar,a sada i betaplus. Imate i polikliniku ivf.
    Prakticki mozete kod svih ici,i cuti misljenja
    većinom se ovdje može pročitati savjet za konzultacije u Viliju, anabela, svakako odi, svaki dr bi trebao pogledati kompletnog pacijenta i vidjeti šta se može još napraviti, al ako to ne ide u matičnoj klinici, odi na konzultacije, napravi dodatne pretrage pa ćete biti pametniji

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala dreamgirl!
    Pa meni je dr.Dmitrović rekla da ako sad bude dobar zametak,a ne dodje do trudnoće,idem u daljnje pretrage! To mi se sviđa,što traži uzrok problema!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Potvrđujem da Luči smrzava, praktički ni ne pita, nego to podrazumijeva
    Ali ok, mi smo već i prije pričali o toj opciji, pa mi je sad samo potvrdio. S novim curama će sigurno vidjeti jel to one žele
    Posljednje uređivanje od Vrci : 29.09.2012. at 12:25

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Joj puno hvala na informaciji! Onda strpljivo cekam da vidim svoje postove !!! Evo ovako mi smo se odlucili za sr Lučija, kako ga vi ovdje zovete.
    Iz jako puno razloga smo se odlucili za njega! A jedno je prevagnulo!
    Pa i mi se cvrsto nadamo da cemo odmah na porodiljni a to i vama zelim od srca!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Eh da...protokol je za sada puni stimulirani, a pošto se luči boji hiper jer sam tamnoputa i kako on kaze potpuno zdrava ( a ja se nadam) sada smo krenuli sa decapeptylom, antibioticima i vagimalete! Luči smrzava cak se i podrazumjeva kod njega. Ukoliko vi to zelite!ali iskljucivo i samo najbolje ako sam dobro razumjela blastice I saznala sam zasto ne daje anesteziju! Tako da su svi upitnici odklonjeni i idemo u akciju. Joj oprostite sto sam oduzila uzbudena sam sto sam sa vama! Mozda bi trebali ograniciti postove zbog ovakvih poput mene

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

pozdrav cure...evo još jedne s istim željama kao i vi ...malo sam čitala postove...i nisam naišla na mišljenje o poliklinici IVF i dr. Š ...pa vas molim za pomoč!! hvala

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Da javim i ovdje! 11dnt 3-dnevnog embrija, beta 161!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Čestitam ti od srca

Jel to prvi postupak bio?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

zubic.vila, čestitam! tvoja beta 5 puta viša nego li je bila moja 11dnt!

J&D, možeš li mi reći zašto dr. L . ne daje anesteziju?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da, i mene zanima da li je sad neko drugo objašnjenje.

Nama je rekao da je to zato što nema anesteziologa...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nije prvi.
    U 2.mj. Petrova- 3 zametka beta 0
    u 4.mj. Petrova- sek.ivf stanice se nisu odmrzle
    5.mj. Dr.L.- 3 zametka beta 0
    i sad 9.mj. Beta plus-išli isprobat prirodni ivf,tek toliko da vidimo kako se razvija zametak i ono BINGO!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

čestike, zubic, i za betaplus, a sve druge privatne klinike imaju anesteziologa? nemanje, uz dužno poštovanje, nije odgovor...
    iznenadilo me kad sam čitala da dr Lučinger traži pikanje decapeptyla u nadlakticu, to vas sve traži? zašto?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

još ništa od mog posta...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

gallery, postovi novih korisnika kasne jer čekaju odobrenje moderatora, nakon 10-tak postova odobrenja više nema pa će se pojavljivati bez vremenske odgode.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

pa ne mora privatna klinika imati stalno zaposlenog anasteziologa (kako i nemaju). za aspiraciju se angažira anasteziolog i stvar rješena.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

skužila sam...hvala mare

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

znam da su doktori svojevremeno govorili pacijetticama da ne daju anesteziju radi toga jer anestetik "šokira" folikule i jajne stanice .

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Inesz, o šokiranju priča dr Reš jer nema ni uvjete, a ni ne želi valjda platit honorarno, naravno da su anesteziolozi u privatnim klinikama zaposleni honorarno

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj gallery prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav cure...evo još jedne s istim željama kao i vi ...malo sam čitala postove...i nisam naišla na mišljenje o poliklinici IVF i dr. Š ...pa vas molim za pomoč!! hvala
    Ja ti mogu reći samo sve najbolje o poliklinici! Pitaj samo ako te zanima nešto konkretno. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •