Ma pitam što kaže i na cijenu smrzavanja i FET-a.
Znači kao i za idući postupak (ak nije puni stimulirani), ne može se odmah nego se čeka prva menga
Ma pitam što kaže i na cijenu smrzavanja i FET-a.
Znači kao i za idući postupak (ak nije puni stimulirani), ne može se odmah nego se čeka prva menga
BB jučer mi je bio 25 DC
Vrci nije nam rekao cijenu zamrzavanja na kraju.. Ako ne uspije sada, onda pauza taj mjesec kad stigne M nakon negativne bete pa onda sa sljedećom M možeš na FET.
Mislim da su velike šanse da ode s m, pogotovo jer ih nisi imala do sada. Držim fige da je tako.
U mom prvom IVFu sam pod kontracepcijom ovulirala, pa je sve otišlo s mengom, jedino što mi je to bio najduži ciklus u životu - puna 42 dana![]()
Bubimitka81 meni se u zadnje vrijeme zna deseiti da imam cistu koja jednostavno ode sa sljedećom M, zato![]()
Bubi ja sam ju isto znala imati,otici ce sigurno sa mengom,ali meni se ponovo pravila poslje toga tako da ju je luci morao punktirati,i zadnji put smo zbog nje krenuli sa klomifenima tek 8dc,drzim fige da nestane da normalno startate,i sretno![]()
Bubimitka81 ne želim da ti se desi scenarij kao moj. Jučer sam bila na uzv, na žalost imam cistu zbog koje ne mogu ići na FET, potvrdili iz MB nakon što su vidjeli slike.
![]()
Hvala cure
Žao mi je radi tvog FET-a, mogu zamisliti kako ti je, nadam se da ćeš što prije po svoje mrvice....
Elena baš mi je drago vidjeti te ovdje i hvala na ohrabrenju![]()
Nova sam ovdje,al pošto vidim da se jako malo piše o Beti plus,želim s vama podijeliti svoje iskustvo!
U 5.mj. sam bila u polustimuliranom postupku kod dr.Lučigera koji je,na žalost,završio neuspjehom. On mi je ostavio super dojam.Stručan,ljubazan..
Planirala sam na jesen ponovno kod njega. Igrom slučaja došla sam na konzultacije kod Dr.Dmitrović i više nisam razmišljala gdje ću dalje! Stvarno prekrasno osoblje,opremljenost na nivou,zametak ti prije transfera pokažu na mikroskopu,prije transfera te gledaju na uzv-u i odrede gdje će staviti zametak!
Uopće ne sumnjam u stručnost dr.Lučingera i nemojte misliti da imam nešto protiv njega,al obzirom na novac koji zarađuje,mislim da bi trebao malo uložiti u tehniku u svojoj ordinaciji. I ono sa punkcijom bez anestezije-pa nismo u srednjem vijeku!
Eto,trenutno cekam betu u prirodnom ivf-u,pa cemo za par dana vidjeti ishod! Pozdrav!
zubic.vila drago mi je da si se javila i podijelila svoje iskustvo s nama.
Bilo bi dobro da se jave i druge cure sa svojim dojmovima iz klinika o kojima se jako malo pise.
Od srca ti zelim veliku betu.
I ja imam pohvale za stručnost, profesionalnost, ljubaznost, opremljenost, urednost, točnost s terminima, nježnost, susretljivost, suosjećanje, pažnju, ma sve ..
za dr. Dmitrović i njen tim.
I da - važno - u Betaplusu zamrzavaju zametke. Otkad je zakon stupio na snagu iz FET postupaka imaju uspješnost 50%. Istina - to je postotak na jako malom uzorku, al dobro zvuči![]()
Moj izbor-ako kojim slučajem ne uspijem u Petrovoj,je definitivno BETA PlUS...odlučili smo još prije 4-5 mjeseci..
Hvala vam na pohvalama za tu kliniku..
Imate na betaplus stranici njihovu uspješnost u prvih 6 mj. Oni javno objavljuju, pa budu valjda i nastavili http://www.betaplus.hr/arhiva-vijest...12-godine.html
Cure jedno pitanje, da li mi možete preporučiti gdje da odemo na konzultacije privatno i da li je moguće ići samo na konzultacije, naime dosada smo odradili 8 ivf/icsi ( Petrova i VV) i svaki je rezultirao negativnom betom. Nismo obavljali nikakve imunološke pretrage jer doktor to nije smatrao potrebnim. Sad bi htjeli potražiti drugo mišljenje, da vidimo kakve su nam još opcije i što na kraju krajeva da i radimo jer svaki put dođe do transfera i embriji budu vrlo dobri ili čak odlični ali ne i do implantacije.
Naravno da mozete samo na konzultacije, bilo gdje zelite.
Tu se najvise spominje ivf centar,a sada i betaplus. Imate i polikliniku ivf.
Prakticki mozete kod svih ici,i cuti misljenja
Anabela možda da odeš u polikliniku Vili na konzultacije?! Mislim da bi ti oni dali preporuku za imunološke pretrage, nemam osobnog iskustva s njima, samo na osnovu ovog pročitanog na forumu imam osjećaj da dr.Radončić nekako više pažnje pridaje tomu od drugih dr.
anabela, debelo potpisujem lolu - pravac dr. Radončiću u Vili!
Drage moje, jako vas sve dugo citam, evo prijavila se da budem sa vama jer smo mi danas krenuli u postupak! Svaki put placem kad vas citam, ali znam da ce i nase vrijeme doci i da cemo se sve zajedno uskoro smijati, (sto prije to bolje). Zahvalna sam vam do neba jer ste me sve naucile, i znam da ako ste i vi sve ovo izdrzale da cu i ja! Hvala vam i moj NAKLON DO PODA!
J&D dobrodošla i iskreno se nadam da da ćeš uskoro produžiti na trudnički.
Prvih par postova ti se objavljuju sa zadrškom, a nakon sakupljenih 10 ćeš moći primati i slati privatne poruke.
Na ovome forumu ćeš naći brdo informacija, a možeš i pitati jer netko uvijek ili zna odgovor ili te može uputiti.
Znači krenuo prvi postupak; gdje ste u postupku, kakav je protokol? Imamo i Odbrojavanje s listom cura u postupku, pa nam se možeš javiti i tamo.
Sretno!
Hvala dreamgirl!
Pa meni je dr.Dmitrović rekla da ako sad bude dobar zametak,a ne dodje do trudnoće,idem u daljnje pretrage! To mi se sviđa,što traži uzrok problema!
Potvrđujem da Luči smrzava, praktički ni ne pita, nego to podrazumijeva
Ali ok, mi smo već i prije pričali o toj opciji, pa mi je sad samo potvrdio. S novim curama će sigurno vidjeti jel to one žele
Posljednje uređivanje od Vrci : 29.09.2012. at 12:25
Joj puno hvala na informaciji! Onda strpljivo cekam da vidim svoje postove !!! Evo ovako mi smo se odlucili za sr Lučija, kako ga vi ovdje zovete.
Iz jako puno razloga smo se odlucili za njega! A jedno je prevagnulo!
Pa i mi se cvrsto nadamo da cemo odmah na porodiljnia to i vama zelim od srca!
Eh da...protokol je za sada puni stimulirani, a pošto se luči boji hiper jer sam tamnoputa i kako on kaze potpuno zdrava ( a ja se nadam) sada smo krenuli sa decapeptylom, antibioticima i vagimalete! Luči smrzava cak se i podrazumjeva kod njega. Ukoliko vi to zelite!ali iskljucivo i samo najbolje ako sam dobro razumjela blastice I saznala sam zasto ne daje anesteziju! Tako da su svi upitnici odklonjeni i idemo u akciju. Joj oprostite sto sam oduzila uzbudena sam sto sam sa vama! Mozda bi trebali ograniciti postove zbog ovakvih poput mene![]()
pozdrav cure...evo još jedne s istim željama kao i vi...malo sam čitala postove...i nisam naišla na mišljenje o poliklinici IVF i dr. Š ...pa vas molim za pomoč!! hvala
![]()
Da javim i ovdje! 11dnt 3-dnevnog embrija, beta 161!
zubic.vila, čestitam!tvoja beta 5 puta viša nego li je bila moja 11dnt!
J&D, možeš li mi reći zašto dr. L . ne daje anesteziju?
Da, i mene zanima da li je sad neko drugo objašnjenje.
Nama je rekao da je to zato što nema anesteziologa...
Nije prvi.
U 2.mj. Petrova- 3 zametka beta 0
u 4.mj. Petrova- sek.ivf stanice se nisu odmrzle
5.mj. Dr.L.- 3 zametka beta 0
i sad 9.mj. Beta plus-išli isprobat prirodni ivf,tek toliko da vidimo kako se razvija zametak i ono BINGO!
čestike, zubic, i za betaplus, a sve druge privatne klinike imaju anesteziologa? nemanje, uz dužno poštovanje, nije odgovor...
iznenadilo me kad sam čitala da dr Lučinger traži pikanje decapeptyla u nadlakticu, to vas sve traži? zašto?
još ništa od mog posta...![]()
gallery, postovi novih korisnika kasne jer čekaju odobrenje moderatora, nakon 10-tak postova odobrenja više nema pa će se pojavljivati bez vremenske odgode.
pa ne mora privatna klinika imati stalno zaposlenog anasteziologa (kako i nemaju). za aspiraciju se angažira anasteziolog i stvar rješena.
skužila sam...hvala mare![]()
znam da su doktori svojevremeno govorili pacijetticama da ne daju anesteziju radi toga jer anestetik "šokira" folikule i jajne stanice.
Inesz, o šokiranju priča dr Reš jer nema ni uvjete, a ni ne želi valjda platit honorarno, naravno da su anesteziolozi u privatnim klinikama zaposleni honorarno