-
Inertnih ima u svakom poslu. Ali to nije korektno navoditi jer time vrijeđamo onda cijelu struku. Više puta sam pročitala kako su upozoreni oni koji su navodili nezadovoljstvo pojedinim liječnicima i sl.
A ovdje se po ko zna koji puta oplelo po cijeloj prosvjetarskoj struci jer su pojedinci nezadovoljni što njihova djeca neće otići u tu Školu u prirodi. I to mi se čini da je bitnije roditeljima nego djeci, jer eto Pero Perić je išao, a njegovo dijete nije. A da se nedajbog nešto dogodi tom njegovom djetetu na tom istom putu znamo svi ko bi bio kriv.
Moja cura ima mladog razrednika koji se ne osjeća spremnim voditi cijeli razred niti na jednodnevni izlet. Prošle godine ih je zato na Interliber vodila profesorica iz Latinskoga i nikom nije palo na pamet išta zamjeriti tom čovjeku jer inače korektno obavlja svoj posao.
Inače, ovdje u te Šup na više dana idu samo neke škole i samo neki učitelji. Moji nisu nikad išli i ne smatram da su nešto zakinuti time. Išli su više puta na jednodnevne izlete, u 4. osnovne su bili 2 dana u Zg, a na kraju 8. razreda su bili na maturalcu. Čisto dovoljno...Sinu je bilo ponuđeno da kao maturant ode vani na ekskurziu, ali je odbio. Iz razreda ih je išlo samo par jer je ljudima cijela stvar prilično skupa pa ispada da idu samo djeca koja su u mogućnosti. Moj je mogao, ali pošto mu nisu išli najbolji frendovi nije bio zainteresiran.
I ne, nisam prosvjetar, ali sam prosvjetarsko dijete i sestra pa sam iz prve ruke upoznata sa svime što taj poziv nosi. A u ovakvim uvjetima u kojima nam je cijela država mogu samo odati priznanje svima onima koji taj posao obavljaju sa puno motivacije i ljubavi. A takvi su vjerujte mi u većini.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma