Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Koliko se u Klaićevoj čeka vađenje krajnika?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Koliko se u Klaićevoj čeka vađenje krajnika?

Postoji šansa da ćemo morati malenom vaditi krajnike i zanima me koliko se čeka, išli bismo kod dr. Marna. Koliko se oporavljaju, ako su sva 3, a koliko ako je samo treći krajnik? Da li mi se isplati vuć dijete s mora da prije dođe na red, ili je u redu i početkom devetog? Hvala na svakoj informaciji.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ifi neznam za Kalicevu ali mi smo nekidan izvadili trecu mandulu u Merkuru.
    redovnim putem smo dobili termin u 11 mjesecu.A ribica je imala tri upale grla i dvije uha u manje od mjesec i pol dana.kakti bilo je vrlo potrebno.
    Navodno doktori nevole te operacije raditi ljeti.neznam dali ima kakvog medicinskog opravdanja za to ili je stvar u godisnjima.to neznam.vidis da smo i mi nakraju obavili usred ljeta.

za trecu mandulu ides doma isti dan .mi smo proveli par sati nakon operacije.mada na otpusnom pise da je otpustena drugi dan.Isto je proslo i moje kumce koje je vadilo sve tri mandule.
    zbilja rutinska operacija.vec predvecer kao da nista nije ni bilo.

mislim da ti se neisplati dolaziti radi toga jer vjerujem da je mala sansa da dobijes termin prije zime.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mjesec-mjesec i pol, ako ste već njegovi pacijenti. Ne računaj na školske ferije jer ih i on koristi za zimski godišnji.
    Nakon operacije dijete je doma puna dva tjedna.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 05.08.2012. at 15:48

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I ako je samo 3. mandula, prespava se u bolnici jednu noć.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi smo u Dubravi čekali mjesec dana. Prošlo bolje nego bilo koja druga bolest, kao rukom odnešeno, nestale upale uha a oporavak totalno brz i bezbolan, nismo popili niti lupocet. istu većer je jeo!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ako idemo npr. 20.8. da li ćemo dobiti puno prije termin nego recimo da idemo 28.8? Jesu li to gomile pacijenata, pa time i termin dobijemo u rasponu par mjeseci kasnije, ili je riječ o rasponu od par dana? S jedne strane nam je hitno riješiti to zbog djeteta, a s druge, moramo dovršiti poslove i tjedan dana dok su djeca na moru bi nam puno značilo...

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa, prvo nazovi da vidiš je li na godišnjem. Jeste li s dr. već dogovorili operaciju za jesen ili kako?

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    I ako je samo 3. mandula, prespava se u bolnici jednu noć.

ajme.a nas sprašili kuci isti dan.i kumce isto

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    ajme.a nas sprašili kuci isti dan.i kumce isto
    I nas, i drago mi je.
    Mislim da im je bilo bolje doma, nego samima u bolnici cijelu noć.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Trebamo prvo na pregled, imamo preporuku od drugih specijalista za vađenje...

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Najmanja gužva kod dr.Marna bila je lani 5.9., prvi dan škole, kroz cijelo jutro imali su 5 pacijenata (i oni koji su bili naručeni, otkazali su).
    Kad god te naruči na pregled ili samo namjeravaš doći, uvijek provjeri dan ranije ili u petak hoće li raditi.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi smo išli isto doma isti dan i samo da naopmenem bili smo non stop zajedno i ja i mm s njim od prijema do injekcije za smirenje do odlaska u salu, kada se probudi nakon 25 min odmah smo bili skupa i sve dok nije išao doma!

em_kay avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Trebam svježe informacije - u kojoj zagrebačkoj bolnici je dozvoljeno ostati s djetetom kod operacije sva 3 krajnika?

Mi smo obavili pregled, i preporučeno nam je odstranjivanje sva 3 krajnika - kod nas u Zaprešić dolazi dr. Lajtman sa Merkura, i to mi je bilo super, jer sam za njega čula da je odličan, a i bila sam u uvjerenju da u Merkuru mogu ostati roditelji s djecom, no danas mi je rečeno mi je da zbog uređenja koje se provodi u bolnici trenutno nemaju tu mogućnost...
    Da ga ostavim samog u bolnici ne dolazi u obzir, jako je vezan za nas i ne želim ga izvrgavati još većim traumama, dovoljna trauma će biti operacija.

Sad sam na sto muka, gdje (ponovno) otići na pregled, a da bolnica ima mogućnost ostanka roditelja s djetetom?

Hvala!

em_kay avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo išli isto doma isti dan i samo da naopmenem bili smo non stop zajedno i ja i mm s njim od prijema do injekcije za smirenje do odlaska u salu, kada se probudi nakon 25 min odmah smo bili skupa i sve dok nije išao doma!
    Ja bi isto ovako... gdje ste vi bili na operaciji?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj em_kay prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi isto ovako... gdje ste vi bili na operaciji?
    Prema njenim postovima u Dubravi.

em_kay avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Prema njenim postovima u Dubravi.
    sad i ja to vidim... prvi put sam postove samo preletjela, nisam pažljivo čitala...
    možda info za neku drugu bolnicu? no, ako treba ići ćemo i u Dubravu, samo da mogu ostati s njime...

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sad i ja to vidim... prvi put sam postove samo preletjela, nisam pažljivo čitala...
    možda info za neku drugu bolnicu? no, ako treba ići ćemo i u Dubravu, samo da mogu ostati s njime...
    Ima li kakvih novosti po pitanju ostanka s djetetom u zg bolnicama? I nas vjerojatno čeka vađenje trećeg, pa skupljam info gdje možemo biti cijelo vrijeme s malim, ima 4g.

Koliko nalazim po netu na Merkuru ne može trenutno, ali u Dubravi da? Što je sa sv. Duhom ili vinogradskom?

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mozes u Dubravi, nece ti niti dati da ides doma! Cijelo si vrijeme s klincima do injakcije za omamljivanje i kad se probudi!

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Mozes u Dubravi, nece ti niti dati da ides doma! Cijelo si vrijeme s klincima do injakcije za omamljivanje i kad se probudi!
    Super! Hvala za info!

a jel se ide isti dan doma? Koliko čitam u Klaićevoj se sada ostaje i preko noći, iako je samo treći krajnik vađen...

em_kay avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Diami prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li kakvih novosti po pitanju ostanka s djetetom u zg bolnicama? I nas vjerojatno čeka vađenje trećeg, pa skupljam info gdje možemo biti cijelo vrijeme s malim, ima 4g.

Koliko nalazim po netu na Merkuru ne može trenutno, ali u Dubravi da? Što je sa sv. Duhom ili vinogradskom?
    Merkur - trenutno ne jer imaju preuređenje odjela
    Vinogradska - ne

a SD - da se citiram sa topica http://forum.roda.hr/threads/63309-o...-krajnika-gdje
    i da ne zaboravim, možda će nekom trebati info... na SD roditelj može ostati sa djetetom, ali roditelj mora spavati u krevetu s djetetom jer nemaju osiguran krevet za roditelja, niti osiguranu hranu... ali to mi ionako nije bitno, spavala bih (moš' si mislit' koliko budem spavala) i na podu samo da mogu biti s njim...
    slično kao u Dubravi, na SD si sa djetetom od prijema do ulaska u salu,te pri buđenju... btw, ako se vadi samo treći krajnik onda se ide isti dan doma, ako su sva 3 ostaje se preko noći...

mi imamo operaciju 14.11. - napisati ću naša iskustva...

em_kay avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mi imamo operaciju 14.11. - napisati ću naša iskustva...
    isteklo mi vrijeme za uređivanje, pa samo da nadodam - mi ćemo operirati sva 3 krajnika, pa ostajemo preko noći... zato sam pisala to o krevetu...

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa to je super, spavala bi i ja na podu ak treba, samo da budem pored djeteta. SD nam je još i najbliži.

hvala ti, puno mi je pomogla informacija!

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U dubravi se za treci isto ide doma isti dan i to vec poslije rucka! Oko 14 h!
    Spavas na krevetu koji placas 250 kn! Dijete je u kinderbetu! Sestre su super i jako brizne, klinci idu prvi na operaciju vec oko 7:45!
    Sve ide brzo! Kod treceg 20-tak min i nema krvi ni boli!
    Ako ista trebas moze na pp!
    Posljednje uređivanje od superx : 30.09.2012. at 11:41

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala na info! Ako će trebati javim se.

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

isteklo mi vrijeme za uređivanje, pa samo da nadodam - mi ćemo operirati sva 3 krajnika, pa ostajemo preko noći... zato sam pisala to o krevetu...
    Jeste bili? Kako je prošlo?
    Pnama se stanje privremeno bilo popravilo, ja se ponadala, sad opet kako su zaredale viroze, hrče, teško diše, savija glavu orema natrag dok spava... A baš sam se ponadala da smo se izvukli...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •