Stranica 7 od 21 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1018

Tema: Rođendani na sve strane - kako izlazite na kraj?

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Meni uopće ne bi palo na pamet kupiti dar koji košta 400 , niti u ludilu. Tako bogata nisam. Dala bih dio za dar od 400 knuna ako bih se dogovorila sa još nekoliko roditelja djece koja dolaze na rođendan, u suprotnom bih se oglušila na izrečene želje roditelja i potpuno mirno spavala kasnije.
    da, to je drugi par rukavica, mislim da je malo "bezobrazno" traziti dar od 400kn.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Meni je ovo sve nevjerojatno.
    I cifre i rasprave.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ajmo malo okrenuti priču ako vam se da, što biste vi voljeli (uzimajući u obzir djetetove želje) da vaša djeca dobiju na poklon za rođendan (please dodajte dob djeteta) a da je u okviru pristojnih cijena?

Moja cura (8g):
    - knjige; npr. Čarobnica Lili, neka s papigama;
    - naljepnice; album za naljepnice
    - pocket ville (one male životinjice)
    - DVD filma s nekim ljubimcima u filmu
    - plastični/kartonski kofer (obično se koristi za jezike)

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja ima 5. god:
    - voli odjecu i veseli se svemu sto na sebi ima zivotinjicu, cvjetice ili sljokice
    - Barkike, sirene, vile i sl, njih nikad dosta
    - odjeca za sve te gore spomenute
    - puzzle, drustvene igre, perice za nizanje
    - slikovnice, bojanke, one knjige sa zadacima i naljepnicama

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mene ne interesira što će ona dobiti za rođendan
    štogod dobije ona se veseli
    i tako joj skuplje poklone kupujemo samo mi, roditelji
    ja ne bih naručila ni od babe i dede
    ako oni žele dati, smatraju da trebaju i mogu u konačnici u reduali da ja to iskamčujem i dajem migove, ne dolazi u obzir
    mrzim iz dna duše uvjetovanja bilo koje vrste

u konačnici jedino što je meni važno jest da rođendan prođe veselo i dobro

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ovaj zajednički poklon mi je super, recimo malo bolji komplet legića ili playmobila.
    Razna odjeća, ne nešto spešl nego majica ili donje rublje za cca20-30 kn, bitno da je dobar pamuk.
    Moji vole knjige, bojanke, kojekakve vježbenice i sl.
    Lopte, njih nikad dosta.
    Ove godine je A dobio UNO i MauMau, taman nam je to trebalo i super da je dva kompleta pa je jedan putni, a jedan za po doma.
    Bojice, flomići...
    A igračke, vole oni igračke ali nekako i ja ih kupujem u dogovoru s njima. Tolio toga ima, te hot wheels, pa gormit, bakugani pa ovaj sad baš voli bagere, nogomet koji je jako želio lane sad ni ne spominje i tako...igračke su mi jako sklizak teritorij. Žao mi da neko da 100-200 kn a oni to poteplju, čarape su puno sigurniji poklon mada ne djeluju orginalno.
    Iskreno, ove godine se A iznenađujuće puno radovao gaćama na gusare i čarapama s nogometnim loptama.
    Majica sa spajdermenon za 50kn u tescu je the best poklon i meni i njemu.
    Kozmetiku ne volim baš poklanjat ni primati jel ima osjetljivu kožu, ono baš mora biti provjereno.
    Jučer sam na rođ poslala piđamu i neki šampon sa princezama, ali znam da ta mala vječito naljeva sve moguće šampone u kadu i da voli punooo pjene. Piđama je bila u dogovoru s mamom .

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moj sin (7,5):
    -Lego
    -Lego
    -Lego
    ...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je svejedno što moja dobije jer se ona svemu veseli i sve joj je super ako je igračka ili knjiga, a nije odjeća.
    Da se mene pitalo, sigurno bih zabranila metar visokog klokana - a njoj je to jedna od najdražih igračaka.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

balerina (5)
    nakit, nakit i nakit, (spangice, rajfovi, trakice za kosu, ogrlice)
    sve sa sljokicama
    play doh (sam plastelin, ne one stvari za izradu)
    puzzle
    slikovnice

BC (7)
    karte
    zemljopisne karte (mogu same a moze i neki atlas)
    za oruzje bi ruku dao (ali majka ne da)
    lego uvijek (ali ne nuzno oni koji su IN, pa za par kockia kostaju ko svetog petra kajgana)
    drustvena igra

ali moji klinci se dosta igraju vani na ulici s drugim klincima, tako da kroz proljece/ljeto/jesen su atraktivni lopta (koja je spominjana puno puta) hula hop, uze za preskakanje.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin (7,5):
    -Lego
    -Lego
    -Lego
    ...
    hehe, i moj je takav. I taman kad si misim da se malo smirio pak izade nesto novo i onda to zeli. Sva sereca sto je on stedjivac i veliki dio si sam kupi od deparca.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj se mlađi silno razveselio kad je dobio skateboard (mali, za veliki je još presitan).

Razvesele ih i neke stvari koje puno ne koštaju, a čovjek se ne sjeti:

- garnitura papira u boji za printanje
    - garnitura markera u svim bojama
    - obične drvene bojice, ali 24 komada
    - dok su bili manji, mlađi se raspametio na skijaške rukavice i jedne sa spidermanom

- Susjeda se raspametila na vijaču i gumi-gumi
    - odlično su se prodale audio priče za manju djecu u izdanju Medusa i Andromede (ne vidim ih na netu, bit će da je rasprodano, ima samo ovo: http://medus.hr.lin6.c-a.hr/?page_id=5

Ne mogu se sjetiti više ničega. Dok su djeca bila vrtićke dobi, sami smo radili slikovnice u ppt i pržili ih na cd, to je isto bilo dobro primljeno, a nije koštalo ništa osim vremena i truda.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    BC (7)
    karte
    zemljopisne karte (mogu same a moze i neki atlas)
    za oruzje bi ruku dao (ali majka ne da)
    lego uvijek (ali ne nuzno oni koji su IN, pa za par kockia kostaju ko svetog petra kajgana)
    drustvena igra
    Sve ovo, od riječi do riječi, vrijedi i za mojeg, godinu dana starijeg (uključivo i opasku o oružju )

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    - Susjeda se raspametila na vijaču i gumi-gumi
    i mi smo

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin (7,5):
    -Lego
    -Lego
    -Lego
    ...
    isto ovako (samo što je sin godinu dana mlađi)

5-godišnja seka voli i Playmobil
    oboje vole dobiti i knjige, dječje enciklopedije, plastelin
    ona voli i sve one curičaste stvari - perlice, kreativne setove, dječje suđe
    Barbike i robu za njih

ali i jednom i drugome je Lego najdraži poklon

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

samo jedan primjer, mojoj m je prije nekih godinu dana najnajnajdraži poklon bio - labelo.
    imala je cijelu kolekciju labela. ništa ju nije toliko razveseljavalo kao najobičniji - labelo.
    i u konkurenciji s najskupljijim poklonom, pobjedu bi definitivno nosio - labelo.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

k. (4 god)
    slatkisi (mama sakrije )
    konjice, figurice macaka i pasa, lutkice
    djidje za kosu, sljokice, lak za nokte, ukrasi razni
    sljokicava odjeca, haljine princeza i sl

f. (6)
    slatkisi (vidi gore)
    knjige, enciklopedije
    sportski rekviziti razni (sve mu je zanimljivo)
    drustvene i logicke igre, karte

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

zločesta mama

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hm, zanimljiva mi je ova tema, dala mi je puno toga za misliti. Mi smo još u vrtićkoj dobi, i uvijek na poklon nosim odjeću - udobne tople trenerke, tajice, pamučne majice, bodiće... Nekako polazim od sebe, mrzim hrpetine igračaka po kući od kojih dijete pola njih uopće ne koristi, a dobar komad odjeće nikad nije naodmet, pogotovo u ovoj dobi kad sve brzo prerastaju, moraš uvijek nositi u torbi nešto za presvući ako se dijete smoči, itd. I tako čitam vas, i uopće mi nikada nije palo na pamet da se netko osjeća dužan uzvratiti mi jednakom mjerom ako sam donijela trenerku od nekih 200 kn. Onda još odem na rođendan, odnesem trenerku i napomenem mami da mi kaže ako veličina ne odgovara, da se može zamijeniti, a ona na to : ma to su sve ludosti, sve ovo treba ukinuti, donijeti djetetu neku čokoladicu i dosta mu. Baš sam ostala paf, nikada nisam razmišljala na takav način. Možda se i ta žena osjećala dužnom, a lošijeg su imovinskog statusa od nas ? Nikada nisam mislila na to kakvu poruku nosim s poklonom, niti sam ikada gledala i pamtila tko mi je što donio..

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    sve ovo treba ukinuti, donijeti djetetu neku čokoladicu i dosta mu...
    koja pametna i dobra žena, još ako je čoko-flips (neću reć točno da ne ispadne reklama)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, vremena kad smo dobivali tone slatkisa za rockas su bila super

odsad na rockase nosim slatkise, cokolade i bombonjere, beware

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ali fakat kad bolje razmislim, sve je trebalo ostati na slatkišima..i sve bi izgledalo drugačije
    (sad me mrze protivnice slatkiša, ali ja bi kao mama bila jako zadovoljna)

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajmo se dogovoriti i nositi samo slatkiše..proširit ćemo novu modu i bit ćemo bogate i sretne

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa dobro, i ja sam protivnica da sve pojedu odjednom, ali mogu rasporediti na cijelu godinu

ajd ok, moze i koja igracka pride

a od rodbine narucivati odjecu, i svi zadovoljni

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa onda neka mama taj slatkis sakrije ( meni to nije ok) i dijete ostane bez poklona.Slatkise ne poklanjam radi roditelja koji ih brane djeci jesti- uvijek si mislim da tako lijece neke svoje komplekse. A djeca zeljna cokolade ko kapi vode...I jos mi je bolje kad kazu da im nedaju jer se onda prejedu- pa naravno, kad su ih zeljni. Nikad nisam uskracivala djeci slatkise, a moja djeca ih zato i ne traze cesto...A kad traze, onda i dobiju, odnosno sami uzmu.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma sakrijem nakon sto oni vide, naravno. pa mora se poklon odmah otvoriti, remember

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja ne bi imala taj problem, sve bi JA pojela
    Posljednje uređivanje od kate : 01.10.2012. at 14:25

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mjenjam listu za moju curu:

- jaffa keks
    - eurokrem čokolada
    - griotte
    - nutella (barem 400g)
    - koko flips (ili vitaminka )

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ni ja ne uskraćujem djeci slatkiše, kao ni sebi uostalom jer sam ovisna o šećeru otkad znam za sebe, svejedno ih traže često i ubili bi za slatko.
    Ne osjećam se dužna "vraćati" poklone po vrijednosti niti to radim, često nemam pojma što je tko darovao (jer ne otvaramo odmah a poslije se sve pomiješa). Moj je sin npr. od nekoga (ne znamo od koga) dobio za jedan rođendan GANT traperice, fora model sa tregerima, ja bih ih rado nosila ali su mi ipak premale. Nisam ni znala da GANT ima dječju kolekciju. Još uvijek padam u nesvijest od šoka. Kćer mi je pak izbirljiva s robom za pošiziti i hrpu prekrasnih haljinica nije nikada obukla (jer ona ne nosi haljine već hlače na mrtvačke glave :whatever). On topic - poklonjenom konju ne gledam u zube ali rado dijelim dalje sve što nam ne paše. Kupujemo darove ciljano za konkretno dijete, nešto što voli i što će im se svidjeti, ako je to nešto skupo onda u dogovoru s drugima.
    I zaista smatram da je najnajnajbitnije da se djeca dobro zabave.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Trebala bi djeca od svog džeparca kupovati darove za svoje prijatelje, pa da vidimo

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Još da zamolimo 8.kat da objave da se za rođendane ne poklanja ništa skuplje od 50kn, di bi nam kraj bio.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kate, nije to ni loša ideja
    naslov: osiromašuju li rođendani obiteljski budžet?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    kate, nije to ni loša ideja
    naslov: osiromašuju li rođendani obiteljski budžet?
    ...i kradu vrijeme koje bi ionako prezaposleni roditelji (i prezauzeta) i djeca proveli zajedno?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fora mi je da se tu zgražavamo nad skupim poklonima, kao treba jeftino, skromno, a onda nabrajamo što se želi i dariva: barbike (ok ima i onih jeftinijih, ali malo "bolja" barbika i te kako košta)
    legići (kompletići osnovni 100 kuna na više, osim ako se ubode na nekom sniženju), firmane traperice, haljine princeza (one koje sam ja davno kupovala u TL mojoj V dok je bila u toj fazi su bile oko 250 k), dječje enciklopedije.....
    možda ja ne znam kupovati, ali da netko bilo što od nabrojanog naruči sigurno ne bi prošla s ispod 100 kuna

jedino pristajem kupovati cvijetinoj M

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    fora mi je da se tu zgražavamo nad skupim poklonima, kao treba jeftino, skromno, a onda nabrajamo što se želi i dariva: barbike (ok ima i onih jeftinijih, ali malo "bolja" barbika i te kako košta)
    legići (kompletići osnovni 100 kuna na više, osim ako se ubode na nekom sniženju), firmane traperice, haljine princeza (one koje sam ja davno kupovala u TL mojoj V dok je bila u toj fazi su bile oko 250 k), dječje enciklopedije.....
    možda ja ne znam kupovati, ali da netko bilo što od nabrojanog naruči sigurno ne bi prošla s ispod 100 kuna

jedino pristajem kupovati cvijetinoj M
    Nama su barbike (jeftine) bile super poklon za prijateljice naših sinova. Nije da ja ne bih kupila i bolju (iako stvarno nije bitno) nego mi se redovito nije dalo ići dalje od kvartovskog jeftinog dućana s kramom u kojima je najskuplja štakasta lutka koštala ispod 20 kn. Da krama ne bi ostala samo krama, za te lutke uvijek bih napravila "ormar" - sašila vjenčanicu, naheklala treger haljinu od vune ili konca, pa još šešir i torbu... ponekad posteljinu... svega je bilo. Ta vrsta poklona je klinkama bila stvarno omiljena, a i moji dečki . Kad sam prestala izrađivati odjeću za lutke, prešla sam na šalove i kape. Volim to, uživam izrađivati takve stvari (bar je tako bilo prije par godina dok mi je vid bio bolji, ali imam odnedavno nove progresivne naočale ) a stvarno me nije puno koštalo. Tak mi je to zabavno, napraviti nešto za cure kad već imam dečke, a košta samo materijal + vrijeme... Baš mi je bio gušt, a lova nikakva.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nisam nikad poklanjala jeftine igracke, tipa lazne barbike, autice iz malih ducana za par kuna isl. Ne zato jer sam snob, nego se bojim pokloniti takve igracke. Iskljucivo kupujem kvalitetne i brendirane igracke poznatih proizvodjaca, tipa Chicco, Lego, Playmobile, Fiher price i sl.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 01.10.2012. at 21:14

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nama ovaj vikend jedan a možda i dva rođendana, našla sam štosne poklone za 50 i ispod 50 kuna (radi se o vrtičkim rođendanima) ali da meni nisu sjeli ili da imam osjećaj da djetetu poklanjam čistu glupost ne bi bili kupljeni, tražila bi dalje. Kada kupujem poklon, nije bitno za koga , uvijek se potrudim potražiti ono što mislim da će se dijetetu svidjeti

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    Još da zamolimo 8.kat da objave da se za rođendane ne poklanja ništa skuplje od 50kn, di bi nam kraj bio.
    LOL možemo urednicama poslati link da pogledaju

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a jedno vrijeme je sigurno bila
    jer se sigurno ne bih samoinicijativno maknula sa mercija
    Nije, sto posto. Storck je uvijek bio Storck. Samoinicijativno si se odrekla Mercija, slobodno mu se vratiš.

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    uz napomenu da se ne troši previše, da u obzir dolaze i rabljene stvari
    I meni su rabljene stvari ok, pod uvjetom da nisu neko ofucano smeće koje više nikom nije potrebno, pa se uvaljuje dalje (tako sam svojedobno dobila polupotrošeni lak za nokte u boji koju ne bih upotrijebila nikad, pa ni tad). Ali ako je riječ o igračkama ili knjigama koje su djeci inače ok, nemam problem s tim da su stvari rabljene. Jedna moja frendica ima kćer koja se polako počela rješavati svoje zbirke Barbika, Winxica, Bratz i sličnih lutka, pa ih je davala mojim curama (ne kao rođendanski poklon, nego tek tako). Kad me je frendica jedne godine pitala što da im kupi, bez razmišljanja sam rekla "nikakvo kupovanje, daj lutkicu koja vam više ne treba". Frendica se šokirala , ali je zaista zapakirala lutkice, a moje cure su se oduševile. Ne samo što su dobile lutke koje inače vole, nego su dobile lutke koje su pripadale toj curici, što ih je činilo mnogo vrednijima.

mi imamo barem 40 kutija pazzli različitih veličina i zahtjevnosti slaganja
    ali su nam dosadile ili smo ih prerasli
    i zašto bi se to bacalo kada se može lijepo nekome pokloniti
    isto i slikovnice
    što ću ja sada sa Jurićima i Zvonkecima?
    Apri, mi takve stvari nosimo u vrtić (u dogovoru s tetama), a knjige poklanjamo gradskoj knjižnici, dječjem odjelu s knjigama na stranim jezicima. Pitaj u vrtiću/školi/lokalnoj knjižnici, možda bi netko od njih to rado uzeo.

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Skupe poklone ne volim niti za djecu niti za sebe. Željela ja to ili ne, stvaraju mi obavezu. A to što je nešto skupo ne znači da se automatski sviđa slavljeniku, a tim gore.
    Slažem se i razumijem te. Razumijem i a70v. Ne volim biti u poziciji da mi dobijem (ili djeca, svejedno) skupu stvar koja mi ne treba i na koju nikad ne bih dobrovoljno potrošila novac, a na kraju budem natjerana (odnosno, natjeram se sama ) potrošiti otprilike isti iznos kako ne bih ispala nepristojna. Na kraju ispada da si sam kupuješ nešto što smatraš skupim i bespotrebnim.

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    i kada sam pitala šta klince zanima (ono, da ne kupim gormite i barbiku, ako su u legu i pet shop figuricama), naručili jedan prilično skupo poklon, koji je mene došao 400kn. A onda se oni pojave na našem rođendanu i donesu poklon za 15kn. I onda ja ispadam materijalist, ako to iskomentiram na forumu ?
    Nama se dogodilo nešto slično, ali obrnutim redoslijedom. Ljudi koji su našim kćerima za rođenje kupili majice kratkih rukava od nas su, koju godinu kasnije, za rođenje svog djeteta naručili poklon u vrijednosti od 130 eura. Uopće se nisu trudili sakriti razočaranje kad su vidjeli da nisu dobili naručeno, puknuli su poklon u stranu, uzdisali i na kraju nam čak nekoliko puta rekli "pa mislili smo da ćete nam pokloniti to-i-to". Bio je to do tada nedoživljeni bezobrazluk, i mm i ja smo ostali bez riječi. Btw poklon koji smo im dali bio je, naravno, višestruko skuplji od dvije majice kratkih rukava (ali ipak osjetno manje od 130 eura).

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Apri, off topic, evo slike koju si tražila: http://www.poslovni-savjetnik.com/si...0kompanije.jpg

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ih da je samo merci, nego i toffifee i werthers

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eto, svi spašeni iz ralja nepoćudne korporacije.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Ljudi koji su našim kćerima za rođenje kupili majice kratkih rukava od nas su, koju godinu kasnije, za rođenje svog djeteta naručili poklon u vrijednosti od 130 eura. Uopće se nisu trudili sakriti razočaranje kad su vidjeli da nisu dobili naručeno, puknuli su poklon u stranu, uzdisali i na kraju nam čak nekoliko puta rekli "pa mislili smo da ćete nam pokloniti to-i-to". Bio je to do tada nedoživljeni bezobrazluk, i mm i ja smo ostali bez riječi. Btw poklon koji smo im dali bio je, naravno, višestruko skuplji od dvije majice kratkih rukava (ali ipak osjetno manje od 130 eura).
    ajme, čitam i ne vjerujem
    mislim, vjerujem tebi, da se razumijemo :D

što moja djeca vole dobiti:
    bojice, plastelin, robu (a, to uključuje sve, od gaća preko spavaćice, haljine do rukavica :D), knjige, slikovnice, figurice (pet shop, MLP, schleich)

nije im bitna količina, vrijednost ne znaju procijeniti u novcu ni jedna
    ovih schleich figura ima od 30-ak kuna pa do, ne znam, 300 i veselile bi se svakoj

slatkiše vole, ali skrušeno priznajem :D da jednom djetetu sakrivam. dobije slatkiš, ali ne previše. predobro je znam :D

protiv rabljenih igračaka ne bih imala ništa, naravno, pod uvjetom da je čitavo i da lijepo izgleda. ne kao za otpis.

"loše" igračke ne kupujem, ne volim ih ni dobivati ni poklanjati. radije nešto sitno, a dobro. paket bojica i čokolada i sl. umjesto neke loše igračke

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, čitam i ne vjerujem
    mislim, vjerujem tebi, da se razumijemo :D
    To su stvari koje ne možeš vjerovati dok ih sam ne doživiš.

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    "loše" igračke ne kupujem, ne volim ih ni dobivati ni poklanjati. radije nešto sitno, a dobro. paket bojica i čokolada i sl. umjesto neke loše igračke
    Slažem se. Za 20 kn se dobije labelo (ili dm-ova robna marka, osjetno povoljnije) i čoksa, ili bojice i čoksa, špangice i gumice... Bolje nego kineske igračke; tko zna kakvi su to materijali, boje, čime je sve to premazano...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

kako se poklanjaju već korištene igračke?

zamotaju u ukrasni papir i pravite se da nisu korištene ili se kaže da je već imala svog vlasnika?

nisam nikad poklonila nešto rabljeno, a i ne bih voljela dobiti na poklon

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

vjerujem da je svakom djetetu važan poklon kao takav ako je od srca i dječji. cijena je važna jedino nama roditeljima. mališa se jednako veseli gormitu iz vrećice i velikom autiću. iako je lego br.1 (čak i ne nužno original - lani je dobio neke falše koji su ga oduševili), kao i dobra društvena igra.
    i takve poklone i sam bira prijateljima. vrh vrhova je 100kn za par najboljih prijatelja. ostali su 50-70kn.
    nikad ne poklanjamo odjeću (osim vrlo bliskima, a i to uz sitnu igračku) i ne volim dobiti odjeću :traume_iz_djetinjstva:
    i ne volim zajednički poklon i zajedničke rođendanske poklone

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa Vidi poruku
    kako se poklanjaju već korištene igračke?

zamotaju u ukrasni papir i pravite se da nisu korištene ili se kaže da je već imala svog vlasnika?

nisam nikad poklonila nešto rabljeno, a i ne bih voljela dobiti na poklon
    Pa lutke su bile zamotane u ukrasni papir. Napisala sam već, tražila sam polovne, jer mi je bilo glupo da ih curica dijeli šakom i kapom, a da nam za rođendan još dodatno kupuju to isto. Mojoj djeci je skroz svejedno jesu li odmotala plastičnu kutiju ili ukrasni papir.

Polupotrošeni lak za nokte bio mi je predan umotan, bez spomena njegove polupotrošenosti.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jao, sanja, ti sve nek pacijente imaš!

polupotrošeni lak

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Polupotrošeni lak za nokte bio mi je predan umotan, bez spomena njegove polupotrošenosti.
    i je li ti to bilo drago?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mislim da je iz sanjinog posta jasno kolika je njena sreća bila :D
    pogledaj malo post gore

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

vidim, samo ne kužim je li stvar u boji ili što je već polupotrošen

Stranica 7 od 21 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje